dpktor sadece güneş kremi önerdi o da haliyle koruma için olanı geçirmiyor zaten ben güneş lekesi olmasına bile şaşkınım bu kadar evden çıkmayan bir insanda bu kadar çok leke nasıl olur başka bir sebebi olabilir mi ama cilt doktoru hiç başka sebebi düşünmedi direk güneş lekesi kremi önerdi.ikinci gidişimde saçım dökülüyor diye b12 düşüklüğü var dedi iğne verdi ama lekeyle alakalı mı diye sormadım olsa söylerdi diye düşünüyorum çünkü lekeyi yine sordum bir sürü öneri oluyo sürmek için uygulamalımıyım dedim soydurma yapan yerleri söyledi oraya sor dedi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüneş lekelerinin nedeni aslında yüzeye çıkan elektrik yüklü parçacıklar olan plazmalar.
Bu plazmalar Güneş'in yüzeyinde Dünya'daki okyanuslarınkine benzer akıntılar gibi durmaksızın hareket halinde bulunuyor. Bu akıntılar Güneş'in ''ekvatoru'' seviyesinde ilerliyor, kutuplar yönünde yukarı çıkıyor. Bundan sonra ''ekvatorda'' ortaya çıkmak için yüzey altına giriyor ve bir yürüyen merdiven gibi yeni bir döngü yaratıyor. Saatte 65 km hızla yol alan bu akıntının parkurunu tamamlaması için yaklaşık 11 yıl gerekiyor ve Güneş'in derinliklerinden geçerken bu meşhur lekeleri oluşturan parçacıkları elektrikle yüklüyor.
görüldüğü üzere Güneş lekelerinin çözümü bulunmamaktadır :(02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılelin yanar, cıssss
Eşim bir krem kullanıyrdu bana verdi işe yaradı ama tam adını bilmiyorum kremin.
06 Yorumla
Soran+1 yılyani olanıda geçirdi mi
Soran+1 yıldoktor bana solante pigmenta dıye krem önerdı 80tl aldıydım ılk sürdüğümde acayip kaşınıyodum şimdı hıc kaşınmıyor bıraz acıldı renkleri sankı ama yinede gıtmedi.
Güneşlenmeyi seven biri olduğum için bende de vardı..Kriyoterapi yaptırdım geçti..( dondurarak yoketmek) Ama sonrasında yine oluşma ihtimalleri var yaz-kış yüksek faktörlü koruyucu krem kullanmalısın..
06 Yorumla
Soran+1 yılnedir o pahalı bir yöntem mi doktor bana soydurma yaptırabılırsın dedi
- +1 yıl
seansı 100 tl ama ssk varsa daha düşük..Soydurma uzun ve zahmetli..sonrasında güneşe çıkmaman gerekiyor bir süre..Kriyoterapide -200 dereceye yakın ısıdaki sıvı azot kullanılıyor..Lokal püskürtme ile bölge donduruluyor..2-3 gün içinde bir kabuk oluşuyor ve iyileşme başlıyor..Ağrı sızı yok..korkmadan yaptırabilirsin..
Soran+1 yılpeki limon ile yumurta akı dıyen var suna dumankaya söyluyo, limon krbonat dıyen var,sooğan suyu sirke dıyen var bunlar işe yarar mı
Soran+1 yılben yazın bı kere lımon ve ymurta akı sürdüm sonra aradn bı süre ectı ıkı hafta gıbı annem bıle dedı sankı hafflemıs acılmıs gıbı dıye ama tabı sunuda bılmıyorum havalar sogudu güneş çekıldı onun etkısı var mı bılemıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
yaşlılık belirtileri bunlar saç dökülmesi ciltte leke ?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok artık 29 yaşımda mı annemın cıldı bile pürüzsüz
evdeki florasanalrı deiştir daha hafifi ışıkta otur belki onalr yapmıştır leke
04 Yorumla
Soran+1 yılo da mı leke yapıyomuş internet ışığıda yapar o zaman
Soran+1 yılevdeki ışıklar şu ekonomik ampuller varya beyaz ondan..internetede son ıkı yıldır fazla takıldım bak kuşkulandım şimdi
cozumler kalıcı olmuyor oyuzden kafanı takma onlarla yaşamayı öğren
08 Yorumla
Soran+1 yılsoğan suyu ve elma sirkesi dıye okudum bı yerde acaba işe yarıyomu ya yüz olduğu için kullanmayada korkuyorum doktorlarda bu tip şeylere hıc yorum yapmıyo daha kötü olur mu dedim yorum yapmıyor
Soran+1 yıliyide şaşırdıgım nokta ben son 5 yıldır evden o kadar nadir cıkan bırıyım kı o hep dısarda gezenlerde olmuyoda nasıl bende oldu anlamıyorum doktorda hıc yorum yapmıyo.b12 eksıklıgnden olabılır mı onu bile sölemedi
Soran+1 yılyok benım son ıkı yıldır var
Soran+1 yıldoktor söledi bılemıyorum kı hatta üsteledım güneşe cıkmıyorum baska seyden olabılırmı dıye oralı olmadı
Leke için achroactive max kremi öneririm
02 Yorumla
Soran+1 yılönleyıcı mı yoksa gecırıyormu
Plastik cerrah aldırabilir.
00 Yorumla
+1 yılcildiyeyegit ya da krem kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılgittim işte doktor bı öneri vermedi koruyucu krem söylüy ben olanların geçmesini istiyorum
- +1 yıl
doktora gttysen kardeş bir süre o kremleri kullan geçmezse başka doktora git daha uzman olan
Gizli Üye(36-45)+1 yılnaber pinzoe
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih