Boşanmalımıyım?

Arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 yaşında bir çocuğum var evlendikten 1 ay sonra en ufak şeylerden kavga çıkmaya başladı evde 3 yıldır çok şiddetli kavgalarımız oldu son 1 yılda eşimle ettiğimiz kavgalardan çocuk da etkilenmeye başladı kavga ederken kaçıp saklanmaya başladı kavgalar genelde evin temizliği kıskançlık çocuğun bakımı gibi ufak tefek şeylerden çıkıyor tabi eşimle 3 yıllık evliyim ama 10 yıldır tanışıyoruz öncesi 7 yıllık flörtümüz oldu sonra evlendik son bir ay da içimde ona karşı sevgi kalmadı kavgalar herşeyi bitirdi ve ben bir ay içinde başka birine aşık oldum ve onu öyle çok seviyorum Kİ sevgimden ölücem resmen onsuz yapamıyorum nefes dahi alamaz hale geldim hayatımda ilk defa birini bu kadar çok seviyorum eşimle aramadaki muhabbet sevgi bittikten sonra aşık oldum kesinlikle onun bir etkisi yok ve bu sevdiğim kişide bana karşı boş değil ancak evli olduğumu bilmiyor onunla sadece duygusal olarak konuşuyoruz başka hiç bir şey yaşamadık eşim dün mesajlarımızı gördü onunla olan ve ben evi terk etmek Zorunda kaldım şimdi bana boşanmayalım diyor eşim seni seviyorum diyor unutalım diyor ama ben başka birini seviyorum hemde öyle bir sevgi ki onsuz olursam yaşayamam gibi geliyor ne olur bana yardım edin ne yapmam gerekiyor ne olur arkadaşlar destek verin
Not evin temizlik işlerini felan ben sıkıntı etmiyorum o neden kirletiyorsun gibisinden şeylerden kavga çıkıyor
Boşanmalımıyım?