Yapacağınız şey görselde paylaştığım şekilde alfabede ki harflere karşılık gelen rakamlar ile isim ve soyisim toplamlarınıza bakıyorsunuz. Birinci toplam denk gelirse kusursuz bir eşleşme İkinci toplam denk gelirse uyumlu bir çiftsiniz demektir. Bu en basit olan sistem. Diğerlerini sizinle paylaşmıyorum çünkü tehlikeli olabilir.
Numeroloji ilmi ile ne kadar uyumlu bir çift olduğunuzu öğrenmek istermisiniz?
Hayır numerolojide böyle hesaplama olmaz. C ve Ç aynı harftir aslında. Noktalı harfle noktasız harfleri de ayrı hesaplamışlar. Kendi kafanıza numeroloji ilmi uydurmayın.
Tamam da sen hangi numeroloji hocasından Ç harfinin sayısal değeri budur diye bilgi aldın? evet frekans farklıdır ama sen Ç ye D harfinin alması gereken 4 sayısını uygun bulursan bütün sayılarda kaymaya yol açıyosun. Numeroloji Latin harfleri hesaplaması esaslıdır Ç yi ekleyen biziz yani 4 D nin frekansına denk gelen sayı sen 4 ü Ç ye verirsen D ye 5 sayısını koyuyosun bütün hesaplamayı alt üst ediyo
Hayır numeroloji latin harfi esaslıdır numerolojide c ve ç aynıdır o ile ö aynıdır. O zaman her ülke kendince eklemeler yapmış her ülkede farklı numeroloji mi olacak? Bu arada ben 20 yıldır Numerolojiyle uğraşıyorum web sitem de var Google da numerolojide 1 yaz mesela karşına çıkan ilk site benim sitemdir. Konuşuyosam bildiğimden senin gibi kulaktan dolma değil.
Güzel sonuç veremez sen D yi 5 olarak hesaplıyosun numerolojide D ni değeri 4 tür ondan sonraki harfleri de 1 er sayı frekansı olarak kaydırarak yanlış hesaplıyosun
Numeroloji evrensel bir sistem değildir. Göktürk alfabesinde 38 harf vardır. Her alfabenin kendi sayısal bir sistemi vardır. Eklemeler ve çıkarımlar olabilir.
Yahu kardeşim tereciye tere satma bunları biz de biliyosun :-D o kadar tarihe işin dıdısının dıdısına iner laf salatası yaparsan konu uzadıkça uzar. Numerolojide kuyruklu harfler hesap edilmez. Her ülke latin alfabesini almış kendince bir harfe kuyruk koymuş başka bir harf çıkartmış ama o harfin özünde yine aynı harf vardır. Benim adım Özlem numerolojide Ozlem olarak hesaplanır. 20 yıldır uğraştığım türkiyenin en çok tıklanan web sitesini yaptığım alanı senden öğrenecek değilim bu iş böyle yapılıyo nokta
Hayır yok öyle bişey latin harfleri özüdür frekansların harfe 1 kuyruk geldi diye sayısı değişmez. sayıyı değiştirirken diğer harflerin sayısında kayma yapıyosun numeroloji sadece latin alfabesi üzerine çalışılır ya da ebced hesabı veya farklı alfabeler. Latin alfabesini 30 çeşide bölemezsin Romanyalısı kendince bir harf koymuş Fransızı koymuş osu oymuş busu koymuş. Hayır efendim yok öyle bişey sen bilmiyosun
Yahu sen çıkar şu atgözlüklerini ve çok bilmişliğini bir kenara bırak. Arkadaş o ve ö derken u ve ü derken çıkan sesler aynı mı değil? Titreşimleri farklı mı evet. sen neden şekillere takılıyorsun. Burada esas olan sembollerin titreşimidir.
En İyi Cevaplar