Severek evlendiniz ama eşinizin bir huyu çıktı.. Memnuniyetsiz.. Şükürsüz.. Her şeyden şikayetçi.. Tüm enerjinizi onu mutlu etmek için harcadığınız hâlde, başaramıyorsunuz.. Çözümü ne olmalı? Boşamak mı? Yoksa başka bir yöntem mi?
Hiçbir şeyden memnun olmayan, şikayet eden eşinize tutumunuz nasıl olmalı? #Vesselam
Güncellemeler
+1 yıl
...
Hiçbir şeyden memnun olmayan, şikayet eden eşinize tutumunuz nasıl olmalı?
Millet aç aç senin derdin ne derim😄şaka bir yana Allah bunla imtihan etmesin yaaa bunca zaman bekle bide bunla uğraş bakalım😄karşıma alır konuşurum. kusurum ne , eksiğim ne söyle düzelteyim derim. samimi söylüyorum elimden geldiğince de düzeltirim. ama sorun kendinin kişiliği ile alakalı ise , ona yapacak çok şey Yok. kendi düzeltmeye çalışacak kendini. muhtaçlara, darda kalanlara bakıp şükretmeyi öğrenmeli. yahut arsız , cıngar hanımı olan varsa daha sık görüşmek lazım ki kötüyü görsün kıymet bilsin 😎😄
Kanaatin öneminden bahsederim ve tatbik yoluyla bunu ögrenmesini sağlarım. Sabrederim elimden gelenin en iyisini yaparım. Yine de çözüm olmazsa bu kez onun beğendiği ne yönüm varsa değiştiririm elbette odun değil meğer ben nelere sahipmişim diye düşünecektir 😊 Zaten bu memnuniyetsizlik genelde kadınlarda olur 😅
İyi günd kötü günde imza attık, aynını bende yaşayabilirdim, konuşmak ve sabretmek işe yaramazsa, yetimhaneye, yaşlı ve bakım evine, akıl hastanesine ve bu tarz yerlere götürürüm onu, görüp ibret alsın diye... İnsanın en büyük zaafı vicdanıdır, vicdan yumuşamaz sa bakırköy aile mahkemesinde ki dosya numara mı öğrenmeye giderim...
Konuşurum, önce sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışırım. Ortada bir sorun yoksa ve hala daha bu şekilde davranmaya devam ediyorsa yalnız bırakırım. Morali düzeldiğinde tekrar konuşmaya çalışırım.
Bosamak cözüm değil birnevi kaçış yoludur. Ben pes etmeyi sevmem vazgeçmek bana göre degil tabikide konusurum herşeyi onunla karşıma alıp benim hatalarım , ve onun hataları olmak üzere. Ne varda neyden memnun olmuyo eger basli basina memnuniyetsizliginin sebebi bensem zaten ortaklasa bitirilir. Ha bitmese bile bu sekilde evlilik yürümez huysuz birini sevemem 😊 ben en ufak birseyle mutlu olan bir kızım çünkülüm 😂😊
Önce konuşmayı denerim, onu beyin mutsuz ettiğini anlamaya çalışırım. Benden. kaynakli bişeyse düzeltmeye çalışırım bell bir sorun değilse olduğunu net açıklayamıyorsa birlikte psikoloğa gidip aşabilir derim onu kaybetmek. istemedigimi onu düzeltmeye çalıştığım söylerim
Aynen boyle bir arkadaşim var sadece tek bir farkla o şükürlü 😄 Ama öyle bir eşi var ki valla adamı takdir ediyorum el üstunde tutuyor ya maşallah gayet sabirlı gayet uzlasmacı muhakkak arkadaşım kadir gecesinde doğmus olmalı 🤔😄
şükür sebeplerini vardır illaki, beterin beteri var, anlamasını saglarım, okadar da sey olmasin. en sevmedigim huy. illa zor a düsmeyi beklememeli, elindekilerin kiymetini bilmek icin.
Yani şükür et diye konuşulmalı neler var dünyada diye. Olmayanlara değilde olanlarla ilgilen diye uyarılmalı ama hala öyle oda istekleri için bişey yapmalı demek istemiştim umarım şimdik anlata bildim
Bazı dönemler olabilir her insanin farkında olmadan yaşadığı. O anıma denk geldiyse ona karşılık olarak bu şekilde davranıyor olabilir eşim. Önce kendime ceki duzen veririm. Sonrasına bakarız
Değişti mi baştan beri mi böyleydi? Empati yeteneğini geliştirmesini sağlayacak belgeseller, kitaplar filan belki işe yarar. Ama baştan böyleyse ve bunu bilerek evlendiyseniz şikayete hakkınız yok, kabullenmişsiniz
En İyi Cevaplar