Video felan izlediğini ve bu yuzden gec yazdigini soyluyor ama ben pek buna inanmiyorum bazen de aninda yaziyor ve ben bu gec yazma olayi yuzunden ayrilmak istiyordum ( bir aralar) öyle diyince hemen yazmaya basladi ama 2gun sonra yine ayni... Napabilirim bu sorunu çözmek için?
Cevabın nedir?
+1 yılNe dediğimi anlayamıyorsan, ağır bir iftiraya kapılıyorsun, cevap vermeliyim, sana son kez diğer hesaplardan sakin bir şekilde söylemeye çalışacağım. Ne yapmak istediğini anlamıyor musun burada söylediklerim burada, yüksek benlik bile buraya sanki başka bir kızın 17-18 yaşlarında bir kız olarak 25 yaşında bir erkek olarak kalmadığını görmek için çok önemli olan birisini görmek için geliyor , hatta kız kardeşim, sen benim büyük yaşımsın kaç kelime söyleyeceksin bunu! Bu sitede 2 yıldır kardeşime bakıyorum Bir sürü insan tanıyorum Bildiğim kadarıyla kişisel bir problemim olmadığını söylemek zorundayım çünkü başlangıçta önceki hesabımda olduğunu düşünmüştüm sizinle tartıştığımız tek bir soruyla bile, en son koyduğunuz profil dosyasının eski hesapla aynı olduğunu biliyor... İnsanları iyi analiz ediyorum ve size çok fazla kendini beğenmişlik ve küçük insanları bu insanlarda görüyorum 3 günlük hayatın bir parçası olarak, artık görevde olduğunuzu ağzında paylaşmanın zamanı geldi, Bu zihni değiştirmediğiniz sürece bu kibirle bu yere ulaşamazsınız; tek endişeniz kendinizi bir merkez olarak görmeniz. evren eyw Eğer çok mutluysanız, başkalarına müdahale etme hakkına sahip değilsiniz, fakat burada sizi çılgınca duyduğunuzdan veya birçok şey yapmaktan hoşlanmadığınız için birçok insanı hor görürken sizi görmek hoşunuza gidiyor. Seni sevmiyorum ya da bir türünün yok, ancak bundan daha doğal bir şeye saygı gösteremem, Seviyor... Özetle, SATIŞMA BABYİM YYÜDÜ hakkında ne dediğimi anlayıp anlayabiliyorum. Bu arada beni sevmememi veya beğenmediğimi söylemezdim, ama daha önce söylediğim gibi tamamen saygı duyuyorum, leveli master'ı 3 yıl kullanıyorum, çünkü gerçek hesap girdiğim taklit hesap kapanmadan önce dedim Bu tartışma ve gerçek hesap Bu davada rahat olabilmeniz için sizi karşı karşıya getirmenizi engelledim, bu kibirli devletten kurtulun beni bu- Ben suriye vatan türkçem az anladın sen ben umut
010 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsunuz siz ya? valla hic bisey anlamadim..
Soran+1 yılCevap ver aloooo djshhshsj
- +1 yıl
Bu yüzden, hakaret ederken ya da birisine en iyi. arkadaş tüm olması gereken zaman bu demektir ki!
- +1 yıl
yani demek istiyorum en iyi konum üzeri hindi genelde gelenkler yapı olarak benzer kültürden empati doğuyor
Soran+1 yılNe diyon kardeş
Soran+1 yılÖf neyse seninle mi urascam
- +1 yıl
Ben suriye vatan türkçe az biliyor ama sen anlamadı ben ne söylüyor konum?
- +1 yıl
Yani demek istiyorum senle geç iletişim yapıyorsa eğer senden sıkıldı ve terketmek için bahane konum ediyor bence! ya da hatta seni aldatmak edebilir başka bir marti ile! ben böyle düşünüyorum!
Soran+1 yılHa anladimm bende aldattigini dusunuyorum biraz zaten ilgilendiginiz icin tesekkur ederimm
- +1 yıl
Ben evli ve 3 kadın sahibiyim 7 tane de velet var Allah kısmet yazarsa 4. cü marti alacağım yani demek istiyor ben deneyim sahibi kadınlar üzeri konum! o yüzden tecrübelerim bu yönde hissetirdi bana umarım yanlış hakkiat tshmin ettim. reca ederim şükran bende!
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer mağarasından çıkmıyorsa normal oyun falan oynuyordur. video lafını atmış, ve sürekli dışarı da gezen tipse kusura bakma moruk başkası ilgi gösteriyordur. ya da acil bir durum yoksa sağlıkla ilgili ya da dertleri sıkıntıları yani kesin olarak daha fazla ilgi gösterip ilgi aldığı biri vardır. tabi dediklerimi bende görmeden söylüyorum. gerçeği bu olabilir
18 Yorumla
Soran+1 yılYa disari cikiyordu eskiden brn kizinca birakti
Soran+1 yılSevgilisi olsa anlarim ben arkadaslariyla konusuyor
Soran+1 yılSoyleyemez ki oyle bisey olsa bile cok korkuyor benden fjdhdjd
Soran+1 yılYa hayir oyle bisey yok sus tamam mi aglicam simdi sinirlerim bozuldu duymak istemiyorum 😢😢😢
Soran+1 yılSaol Moruk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler genelde böyle. benim sevgilim de böyle. oyun oynuyor dizi izliyor diye geç yazıyor genelde.
04 Yorumla
Soran+1 yılKizmiyor musun
- +1 yıl
ilişkimizin başlarında kızıyordum bu yüzden de ben de ayrılmak istiyordum zamanla yılları devirdikçe ve büyüdükçe saçma davrandığımı düşündüm. yani telefonu elinde sürekli beni beklicek hali yok çocuğun
Soran+1 yılAmaa benn oyleyim 😂
Soran+1 yılSurekli onu bekliyorum teleefonun basinda oda yapsin aynisni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Burda hemen aldatma vs yazmışlar icin rahat olsun aldatmıyordur eger oyuna falan ilgisi varsa oyun videosu izliyodur veya oynuyodur. Karşına al konuş böyle yapmaması gerektiğini hoşuna gitmediğini söyle ayrılmakla falan tehdit etme bir daha daha cok uzaklasır. Eğer yine olmazsa bir ara verin.
013 Yorumla
Soran+1 yılAra verdik zaten ama çok üzüldük ikimizde dayanadim konustum lanet olsun ki yine sevgiliyiz d
Soran+1 yılYa sorun yazmasi degil gec yazmasi..
Soran+1 yılYarim saatte ya da 1
Soran+1 yılİşte benim sevgilim her gün yapiyor anla artik ne duurmda oldugumu iyice delirtti
Soran+1 yıl19..
Soran+1 yılZaten oyundan basini kaldirmiyor
Soran+1 yılBaya merakli yani
- +1 yıl
Aaaa ben valla bak şöyle de mesela bir 4 saat oyun oynuyorsan 2 saatinide bana ayır de aldatmadan şüphen olmasın eminim oda seni seviyodur onu arkadas ortamı buna davet ediyodur arkadaslarini kiramiyodur fakat seni biraz unutmuş gibi yani ipin ucunu kacirmis sen benim dedigimi yap ama sucluyormus gibi soyleme bunu mumkunse bulusup soyle bulusma imkanin yoksa telefonda soyle eminim duzelecektir.
Ben sırf oyun oynamak için arkadaşıma face şifremi vermiştim benim yerime sevgilimle konuşmuştu yani kendine biraz zaman ayırmak istiyordur biraz rahat ver örnek vereyim medcezir dizisinde yaman mira telefonda çok az mesajlaşıyor naber nasılsın felan suyunu çıkarmıyorlar ama yüz yüze birbirlerinin yiyorlar bir mesafe bir özlem olmazsa bir tadı kalmaz ilişkinin bende sevgilim le her gün öpüşüp sarılıyorum ama suyunu çıkartmıyoruz az konuşuyoruz
10 Yorumlabende sevgılımden sogudugum sıkıldıgım zamanalr boyle olmustu cok konusuyo gıbı gelmıstı sogumustum yanı sureklı yazmasından bıkmıstım gec cevap verıyodum sonunda da ayrıldım
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam burdangit
Soran+1 yılYa git tamam piskoljm bozuldu o oyle yapmaz insallah korkuyorum!
Doğru olabilir, bende çok sık belgesel tarzı videolar izliyorum
034 Yorumla
Soran+1 yılİzlemeyin 😢
Soran+1 yılKendisi bana yaziyor sonra geç yaziyor. d
Soran+1 yılO yazdigi icin her an bekliyorum deli gibi duygularima engel olamiyorum aptallastim mantikli hareket edemiyorum
Soran+1 yılVardi da tatildeyim biti isim gucum yani hep onjnl konusmak istiyorum ben delirdim mi ya of valla aptalim jdhdh
Soran+1 yılYa onunla kavga etmeyi filan seviyorum hoşuma gidiyo hatta evlenmek bile istiyorum ileride jfmdhsj ama yaslarimiz ufak tamam saçmaladim djdjhs
Soran+1 yılCokta ufak degil aslnda ama olsn
Soran+1 yılYa ufffff bak ustte bir yorum var adam neler yazmis neler dkjsjsnsh gulmekten olcem sanirim 😂
Soran+1 yılHansomeprinceman Allhm dksh
Soran+1 yılUpuzun yazmis adam usenmeden 😂
Soran+1 yılNe jdhsj
Soran+1 yılHı anladim herkes çatlak 😂
Soran+1 yılBen mı dkdhjshs
Soran+1 yılAy ben normal biriyim neyim normal diil
Soran+1 yılTamam deliyim delirtti işte of 😢
Soran+1 yılCocugu kaciricaksin derken 😂😂
Soran+1 yılEvet yaparim bunu jdjshjh
Soran+1 yılCunku kimse aski icin mucadele vermiyor ama o cok mucadele verdi ondan bu kadar sevdim onu
Soran+1 yılTabi edebiyatim 93 agla kdjdjhsjs
+1 yılSevgili ve video hangisi acaba onde geliyorki cok sacma gerci oyleleri degerli olurlar hatta kostururlar bile peslerinden hemde yalın ayakk👍
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka
- +1 yıl
Zamani gelince hakliymis dersin keske ya demeseydim kizmasaydm diye
Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Telefonunu kurcala belki aldatıyordur olabilir 2 kızı aynı anda idare etmek isteye bilir
00 Yorumla
+1 yılBiraz ayri kalin birbirinizden. Yani arada özlem olsun ozleyin birbirinizi. Birbirinizin boğazına sarilip canini ister gibi sevmeyin. Siz bekleyin birazda yazmasını baktin olmuyo yazmiyor sevmiyordur.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin %95'i öyle
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya of
Soran+1 yıl@NoBadMan Hll olsn be jdjshhd
- +1 yıl
ayrldn mı
- +1 yıl
@01badgirlx ben mi
Bende öyleyim ya video ya da oyun merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılOfff inşallah yaa korkuyorum
Huylu huyundan vaz gecmez. benimde. en. nefret.
ettigim. seydin. benden gecenlerde. kavga rttm. ayrildm sende ayril. kafan. rahat. olsn012 Yorumla
Soran+1 yılO zaman dunyam basima yikilie
Soran+1 yılOlamam ya olamiyorum onunla gucluyum işte napim 😢
Soran+1 yılYa simdi hungur hungur aglicam kimseye asik olmicaktm niye boyle seyler oluyor hayatta asktan nefret ediyordum ben valla jddh
Soran+1 yılEvet erkeksiz hayatta rahatti ama birakamiyorum djsnsh birakamiyorum valla olmuyo elimde olan bisiy diil ki 😢
Soran+1 yılValla cildiririm birakirsam sanirim cok sevdim iste mantikli dusunemiyorum hic biseyi o yuzden size sordum bu soruyu aklim gitti iyice
Soran+1 yılAklina tukureyim derken? Tamam yaridm istemiyorum iyi geceler size
+1 yılBu bir sorun mu ya cidden?
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorun benim için
- +1 yıl
Bu tarz şeylerden sorun yaşamayın derim ufak şeylerde olsa ilişkiye zarar
Soran+1 yılAma bu kaç kere yapti yeter biktim bende sabretmeye calisiiyorum 4 aydir
Soran+1 yılHatta 5 aydir
- +1 yıl
O zaman al karşına ciddi ciddi bir problem olduğunu söyle
Soran+1 yılSöyledim düzelmiyor
- +1 yıl
Sende aynısını yap o zaman
Soran+1 yılYaptim ama bu sefer iki konusmayla gun bitiyor :d
- +1 yıl
Mesaj atma ara o zaman ona da geç cevap vermez heralde 😂
Soran+1 yılAilem evdeyken nasi arayabilrim d
Soran+1 yılBide bazen sey diyor herkes bana bakiyor kizlar pesimde diyip mal. mal guluyor
- +1 yıl
Başka oda da balkonda ne biliyim aramak isteyen bir yolunu bulur kardeşşş
Soran+1 yılSonra da ben seni istiyorum ama diyor
- +1 yıl
Ya sevgilin o zaman başkalarıyla konuşuyor
Soran+1 yılValla çok supheleniyorum napsam bilemedim
- +1 yıl
Bas tekmeti gitsin
Soran+1 yılYa ama ben hayatimda ilk defa birini cok sevdim hatta baglandim resmen birakamiyorum nasi birakcm 😢
- +1 yıl
Herkesin sınavı farklı belki bu da senin sınavın
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılİnşallah tesekkur ederim
Allah belalarını versin
10 YorumlaAldatiyo olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılboynuzlanıyorsun bence xd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılLol oynuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir 😂 Lol oynamiyoe
+1 yılp*rno izliyordur.
Rahat bırak.02 Yorumla
Soran+1 yılYa bana bak ne diyosun ya mal misin o sizin gibi terbiyesjz mi grzkli ya lafini bilsene o oyle seyler izlemez izleyemez öldürürüm!!
Soran+1 yılRahay birak ne ya sanane sanane bundan pissssss!
Oyle yapmamasi lazim
012 Yorumla
Soran+1 yılOha evrt simdi gordum
Soran+1 yılSanrim sinirden aglicam
Soran+1 yılInsallah oylr seyler yapmiyodur simdi icime kurt dustu dkdhjhs
Soran+1 yılPis şeylere bakmiyodur umarim diyorum ah bir görsem ne izledigini
Soran+1 yılNe diyon mk
Soran+1 yılAy neyse ya tesekkur ederim sinirlendim iyice iyi geceler size de
Ayrıl
010 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay
Soran+1 yılNe alakasi var ya