Eşim tokat attı?

23 yaşındayım. 1,5 yılın sonunda severek evlendik. 5 aylık evliyiz. Ama evlendigimiz günden beri her günümüz kavgalı ve küs geçti. Eşim 1 ay önce olmadığını ayrılmamızı söyledi. Kabul etmedim düzeltebileceğimizi söyledim eşim kabul etti. Ve yine kavgalar. Yılbaşı günü yine kavga ettik gel yemek hazırlayalım yok dedi. Ayrı odalarda geçirdik. Dün çözmek için konuşmak istedim ama yok istemiyor bende kabul ettim tamam dedim uyumaya çalıştım olmadı evde duramıyordum bende eşyalarımı hazırlandım ve gidecektim. Gitme bu gece burada kal dedi dokundu bende dokunma artık seni ilgilendirmem dedim ama ısrarla telefonu elimden aldı dayanamadım ağlamaya başladım dokunmaya devam etti bende dokunma dedi ve karnına tekme attım o da bana tokat attı senden nefret ediyorum artık dedim. Özür diledi ve kendime gelmem için yaptığını söyledi. Bende hayır dedim bunu asla unutmayacağım dedim sakinleşince montumu giyip arabamla gitmek istedim. Ama izin vermedi gözleri doldu engel oldu bende seni hayatımda seni istemiyorum dedim. Yatağa yattım ve sarıldı bende bana dokunma bu gece son git buradan dedim. 5 dk mutfağa gel konuşalım dedi gitmedim artık konuşacak bir şeyim yoktu. Uyumuşum. Uyandırdı ve düğün resmimizi gösterdi artık hiç birşey hissetmiyorum dedim. Öptü sarıldı. Çok özledim dedi. Ben uyuyalım artık yarın işe gideceğim dedim. Öp dedi bende tamam sonra öperim dedim. Uyuduk. Bu sarre kadar 2 defa aradı. Evet hâlâ seviyorum ama yoruldum. Ve tokadını unutamıyorum. Ne yapayım Sizce?
Eşim tokat attı?