Bundan bir ay önce yakın arkadaşımı film izlemeye evime çağırmıştım. Film izlerken çok uykum geldiği için omzunda uyuya kalmışım. Yakınlaşıp öpüşmeye başladık ama sadece o kadar. Ancak birbirimizden hoşlandığımızı bir kez söyledik ve olayın adını falan koymadık. İlerleyen günlerde bu konu hakkında ciddi bir şekilde konuştuk. Kafasının karıştığını, benden hoşlandığını ancak arkadaşlık bağımızın çok kuvvetli olması nedeniyle bu bağın kopmasından korktuğunu söyledi. İnsanlar sevgili olunca kavga etmeye başlarlar ve bu kavgaları atlatabilir miyiz ayrılmadan duygularımız o kadar güçlü mü diye tereddütleri varmış. Yani olur da ayrılırsak beni hepten kaybetmekten korkuyormuş. Onun gri bölgediye tabir ettiği yarı arkadaş yarı sevgili bölgesi dediği bir yerdeymiş. İlk başta hayır bir insan ya sevgilidir ya arkadaştır belirsizlikten nefret ederim bundan sonra ne istediğine emin olana kadar sınırımızı koruyalım dedim ama daha sonra akışına bıraktım. Bir süre sonra bu durum canımı sıkmaya başladı. Sevgili miyiz sevgili olacak mıyız yoksa beni yedekte mi tutuyor? Yaklaşık bir ay böyle geçti. Yüksek lisans yapıyoruz bu arada sınavlarımız var. Yılbaşı planları yapalım mı gibi imalarda bulununca sınavlara çalışmam gerekiyor çünkü ertesi gün kayıp oluyor geç yatıldığı için dedi. Tamam dedim bugün aradığımda arkadaşına gittiğini söyledi. Yakın bir arkadaşı bir de onlara çok yakın oturuyor. Ona da takılmadım ama bir mesaj bile atmadı yeni yıla girince. Arkadaşlar, ben öyle yılbaşını sadece ikimiz kutlayalım başbaşa olalım gitme arkadaşlarına diyen biri değilim ama beni davet bile etmedi ona çok kırıldım. Uzun lafın kısası yarından itibaren gri bölgeden çıkıp arkadaşlık bölgesine geçmeyi düşünüyorum çünkübu gri bölge beni yoruyor. Ben bir ilişkide duygu yoğunluğu romantizm falan ararım tabi kararında. İsterim ki beni özlesin özellikle yılbaşı gibi zamanda benle zaman geçirmek istesin kendi teklif etsin. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar