Üniversite son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımda akademisyen olma hedefim var. Önce eğitim gelir kendi ayakların üzerinde durman en önemlisi diyen bir ailede büyüdüm şükür. Bugüne kadar inancım gereği herhangi bir duygusal ilişkim olmadı. Bununla beraber evliliğe de çok soğuk bakan biriyim. Hayatının geri kalanını geçireceğin insana belki de 3-4 konuşmada karar verecek olma fikri gerçekten ürkütüyor. En modernim diyen insan bile yemek, bulaşık, vb. ev işlerinin kadının görevi olduğunu düşünüyor. Kimse evliliğe sevdiğim/seveceğim biriyle hayatımı birleştireceğim olarak bakmıyor. Ya da insan bazen kendi ailesine akrabalarına bile dayanamazken evlendiğin kişinin ailesiyle de canciğer olmanı bekliyorlar. Kaç ay senin evinde kalacaklar, bayramlarda kendi ailenden çok onlara gitmeni, anne baba demeni, hatta ve hatta düğünde bayramda temizlik yemek yapmanı bekleyecekler.
Bu sebeplerden dolayı gerçekten evlilik meselesine çok uzağım. Kendimi yalnız hissediyorum, yaşamam gereken hisleri yaşamadığım için olduğumdan yaşlı hissediyorum. Ancak sevmek sevilmenin helal yolu diye de evliliğin taşımak istemediğim yükü altına da girmek istemiyorum. Ne dersiniz?
Bu sebeplerden dolayı gerçekten evlilik meselesine çok uzağım. Kendimi yalnız hissediyorum, yaşamam gereken hisleri yaşamadığım için olduğumdan yaşlı hissediyorum. Ancak sevmek sevilmenin helal yolu diye de evliliğin taşımak istemediğim yükü altına da girmek istemiyorum. Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil