Müstakbel kayinvalidem kanli çarsaf görmek istiyor

3 hafta sonra dügünüm var. Nisanlim Arnavut (yillardir türkiyede yasiyorlar) ve ailesi, özellikle annesi çok dindar ve namusa önem veriyor. Nisanlimla hiç seks yapmadim, zaten bakireyim, evlilik öncesi yasamak istemiyorum. Dün nisanlimlardaydim, ben, nisanlim ve annesi vardik sadece. Dügünden bahsediyorduk, ve annesi bana birden 'gerdek gecesinde çarsafi bana vermeyi unutmayin bak, bizde çok önemli böyle seyler' dedi. Agzimdan kocaman bir OHAAA çikti neye ugradigimi sasirdim resmen. Siz ne diyorsunuz ya, ne çarsafi falan dedim annesi hala israrla 'zoruna gitmesin, oglumun temiz bir kizla evlendigine emin olmaliyim ben' dedi. Nisanlim ha bire 'anne sus saçmalama bu konulari seninle konusmustuk' gibisinden seyler diyip durdu, daha fazla dayanamayip özür dilerek evlerini terk ettim.

Eve geldigimde anneme anlattim ve annem resmen çildirdi. Nisanlimin annesini arayip ona 'senin kendi oglun bakir miymis bakalim ki benim kizimdan hesap istiyorsun, siz hangi devirde yasiyorsunuz' dedi. Annemi engelleyemedim. Ya igrenç bir gündü. Annem evlenmem için bir kere daha düsünmemi önerdi. Nisanlim annesinin yaninda beni savunmaya çalisti, hatta oradan gittigimde pesimden de geldi ve defalarca özür diledi. Ama anneme beni ezdirirmis evlendikten sonra (!) Köprüyü geçene kadar hesabi. Siz ne düsünüyorsunuz? Fikirlerinize ihtiyacim var.

Ha bu arada 'annen belki nisanlinin günahini aliyordur, belki bakirdir diyenelere: hayir, nisanlim bakir degil!
Müstakbel kayinvalidem kanli çarsaf görmek istiyor