Takipte degiliz instagramda ve ozellikle ismimi arztip profili ziyaret etmis. Hikayemi izleyerek de varligini bir nevi hissettirmis. Acikcasi ben gurur yapip hikayeyi izlemezdim. Sizce kendisi iliski istemeyen erkek neden ayrilik sonrasi boyle birsey yapar ki? Ne amaci olabilir? Salt merak da olsa bir amaci olmali diye dusunuyorum
Cevabın nedir?
Hala seni sevdiğini gösteriyordur belki veya hikayenin farkında değildir 😄 bu arada neden salt diyorsun ya Türkçe hocası felan mısın 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmem aklima geldi yazdim, yanlis mi kullandim ki Kelimeyi ben yurt disinda yasiyorum 😂
Hikayenin nasil farkinda olmasin canim ozellikle acmis bakmis yani
Soran+1 yılNasil farkinda degildir anlamadim :) ya yanlislikla basmis olabilir tabii ama bunun disinda gayet de iyi biliyor ne yaptigini :)
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Üff kızların bitmeyen eski sevgilim napmis sözleri. bir bitmediniz..
11 Yorumla
Soran+1 yılCanim ben yerimde oturuyorum yapacagini o yapiyor tabi ki de merak edecegim. Etmesem abes olur
Malçünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme be 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
ya takilma bunlara , kapat hesabini bak keyfine , onu mu dedi goz mu kirpti sari isik mi yakti , zil mi caldi , ohooo
014 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme be :) bir paylasim gecti aramizda insan takiliyor haliyle.. ozellikle profilimi aratmis ki girip izlemis yani..
Soran+1 yılGecmis olsun. Bizimki cok uzun surmedi ve tam da oturmus degildi ama aniden ve cok guzel gidiyorken bitirdi. Insana koyuyo biraz. Tabi ki de merak edicem baska napcam.. demek ki dusunuyo beni diye dusunmeden edemedim ama kendimi bosuna ulitlendirmek istemiyorum
Soran+1 yılDaha ince wp dan yazdi zaten resmi de yok ddm numarayi cikaramadim pardon. Gecen gun de hikayemi izledi. Kendini hatirlatip duruyo derdi her neyse
Soran+1 yılHaklisin ya keske ben de ona gosterdigim gibi mantikli dusunebilsem. O ne kadar onu dusundugumu anliyor bilmiyorum ama prk sezdirmemeye calisiyorum
Soran+1 yılAcaba ayriliktan sonra profilimi ara ara acmam konusunda ne dusunuyordur ters dusunur mu hakkimda
Soran+1 yılNormalde hep gizliydi
Soran+1 yılOnemli. Yuzune bakabilmem lazim hakkimda kotu dusunurse utanirim. Cok fazla karsilasmiyorum ama ara ara goruyorum onu.
Ayrica ugrasmiyor ki ne ugrastirmasi :)
Soran+1 yılYo kesinlikle degil. Oyunlarla isim yok ebnim. En son konusmamizda arkadas kalalim dedi ben kabul etmedim gorusmeyelim dedim. Aslinda yaptigimi uyguluyorum baska bir amacim yok. Kendimle celismek istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Peki senin profilin ne amaçla gizli değil?
179 Yorumla
Soran+1 yılGuzel soru ama mesele bu degil ki, buna kendim karar veririm ama onun bile bile izlemesi amacsiz degil. Bir yabanci baksa es gecersin ama bir gecmisinin oldugu kisi bakinca bir kasit ariyor insan
Soran+1 yılO baksin diye acik tutmak? Ben onu sildim gecmisimde kaldi bir beklentim yok. Ama aklimi karistiriyor davranisi.
- +1 yıl
Sen her ne kadar dile getirmesende bilinç altında açık tutmanın sebebi onun bir şekilde bir yerden bakması boyle cok kişi tanıyorum ben özellikle bir bayanın profilinin gizli olması taraftariyim neden baktigina gelirsek ki gelelim çünkü bunu buraya soracak kadar onemsiyorsun beş belli buradan alacağın cevaplar hep varsayımlar üzerine olacak ve buda senin canini daha çok sıkacak bence çok onemseme öyle açmış bakmış iste bir aklına gelmissindir yazıp bakmıştır ki zaman zaman bunu bende yapıyorum eski sevgilimin profiline yanlışlıkla resim bölgesine dokunduysa hikaye açılı vermiştir ikinci bir ihtimal de kasıtlı bir şekilde kendini belli ediyor başka birşey gelmiyor benim aklıma en doğru cevap onda ona sorarsan da küçük duseceksin çünkü vereceği cevap çok belli o yüzden fazla kafaya takma bence
Soran+1 yılHakli olabilirsin. Sanirim biraz dengesiz davrandim ayrildiktan sonra. Cunku itiraf etmeliyim ki aslinda benim profilim hep gizli ve son zamanlarda aciyorum arada. Hangi kafayla ben de bilmiyorum. Izleyince de kafama takildi dedigin gibi :(. Daha knce de ulasmaya calisti bana bu yuzden acaba diyorum ama yapmamam gerek farkindayim. Son sorum sana, sirf profili actigim icin kucuk dusmus muyumdur gozunde? Aslinda gizlilige onem veriyorum. Ama
Sirf o izledi diye gizlersem kendimi ele veririm o yuzden bir sure acik tutcam profilimi. Daha sonra insallah bir daha acmamak uzere kapatirim tekrar- +1 yıl
Öncelikle dediğim gibi bunu açık tutmanın bilinç altında kesinlikle bu yatıyor çünkü bu siz kızların çok basit bir oyunu dur :) küçük dustunmu bilemem erkek arkadaşın biraz zeki ise onun için açık bıraktığını anlamış ve hatta ve hatta hikayeni bile sırf bunu senin yüzüne vurmak için izlemiş olabilir söylediğim gibi bende donem donem eski sevgilime bakıyorum her zaman gizli oluyor simdi 6 ay oldu su an acsada birşey diyemem lakin ilk ayrılık zamanlarında açık gorseydim profili kesinlikle benim için açtığını düşünürdüm öyle olmasa bile son soruna gelince bence arkadaşı engelle ve profilini bir sure daha açık tut çünkü mutlaka başka bir hesaptan girip bakacaktır aaa bak ben bakınca rahatsız olmuş beni engellemiş ama hala profili açık demekki bu kendini bana değil başkasına göstermeye çalışıyor desin
Soran+1 yılHmm oyle mi dersin. Engellersem bir gun geri acarim diye engrllemek kstemiyorum cunku bu ona yanlis sinyali verir.. yuzume vurmak icin izlemis olmasi da aynen mumkun ama ne bileyim bu iki yonlu bir durum, sonucta ben de profilimi aratmis izlemis diyecegim bunu da ongormesi lazim.. sonucta onun davranisi benimkinden daha bariz..
Soran+1 yılAyrica ben onu iki hafta once engelleyip geri kaldirdim ki takipten ciksin. Hani simdi de birkac gun bekleyip oyle gizlesem ayni sekilde onu beklemedigimi dusunmez mi? Hani zaten kiz sildi takipten, ayni anda numarami sildi, simdi de ben izledikten uc gun sonra kapatti benle bir sorunu kalmadi demez mi?
Soran+1 yılBirkac hafta once numarasini tanimamis gibi yapmistim bu arada
Soran+1 yılYok buyuk konusmak istemiyorum engelledigimde ayrica adi orda kaliyo daha aratmadan profile girebiliyorum daha sarpa sarir benim acimdan 😂
Soran+1 yılSildim ki numarayi zaten. Tanimaya da bilirdim :)
Soran+1 yılBasit olup olmamasi cok onemli degil acikcasi :) kendisi de ayriligi olmadik sekilde yapti. Belirsizlik yasatti bana. Ben basit roller oynamisim oynamamisim onemli degil :)
Soran+1 yılNumarayi ezbere bilmiyordum ki :) herkes ayni ezbere sahip degil ama silmeden soyle bir bakmistim biraz ordan birazda his onun oldugunu anlamistim. Neyse mesele bu degil. O da cok samimi olsa bir selamla birakmazdi adam akilli ne dicekse derdi. Kendini tanitirdi
Soran+1 yılYa oyle deme numara olmaya da bilirdi ben annemle babamin numarasi haric kimsenin numarasini ezbere bilmem. Bence gereginden cok onem verdin bu konuya :)
Soran+1 yılCevapla tani bsy demedim :) wp dan yazdi zaten ama ismi yoj resmi yok. Cevapladiktan sonra gordum bas harfi var ama baskasi da olabilirdi :) ayrica numara oldugunu anlasa ne olur ki :) en son konusmadaarkadas kalmam ben hic gorusmeyelim demistim yani aslinda yaptigim sey celiskili falan defil sozlerimin arkasindayim
Soran+1 yılDalga gecme cidden sinirimi bozuyo hareketleri 😄
Soran+1 yılYa ne bileyim hayirlisi neyse o olsun ama hakkimda ne dusunuyor yanlis mi dusunur bunlari da onemsemiyor degilim
Soran+1 yılIki - iki bucuk ay oldu
Soran+1 yılBen en zor donemi atlattim o yuzden daha mantikli yaklasabiliyorum. Ama madem donusu yok bu neden boyle davraniyo? Koca adam. Benden cok cok daha tecrubeli birisi benim sevgilim bile olmamisti daha once
Soran+1 yılHani diyelim ben cahillik yapiyorum ona ne oluyo
- +1 yıl
O ne yaparsa yapsın herşey sende bitiyor her yerden engellersen hic bir yerden ulaşıp bu anlamsız isleri yapamaz buna yol veren sen olmuşsun birazda bak 75 gün olmuş en zor dönemleri atlatmissin kendine kötülük ediyor sun yapma yazışmalardan anladığım kadarıyla zeki bir insan sin
Soran+1 yılYa ne bileyim keske diyorum blof yapmis olsa da pisman olsa gonlumu alsa ama bos isler. Sevse gozden cikarmazdi beni kaybetmeye korkan adam bunu risk etmez. Uf ya :( neyse engele gerek yok muhattap olmayisim yeter ona ama bari profili gizleyim tekrar
Soran+1 yılYa daha once yazdi da hani donmek istese uzunca derdini anlatirdi, bir iltifatla yem atarak veya bir selam yazarak olmaz diye ya cevaplamadim ya da tanimamis gibi davrandim. Istese sohbeti oyle ya da boyle baslatirdi cunku hani benden yuz bulmasina gerek yoktu
- +1 yıl
Hmmm arada gözüküyor bir yem atıp kaçıyor yani bir şekilde sana varlığını hissettiriyor unutturmuyor benim yaptığımı yapmıyor ben 6 aydır tek kelime yazmadım kendimi gostermedim hatta başka şehirdeki evimize gittim antalyayi bile terk ederek çünkü hic bir hesabim yok yeniden başlamak adına ama bunun böyle yapmasının tek sebebi isler umduğu gibi gitmezese sana dönecek bunun başka bir açıklaması yok
Soran+1 yılOyle mi ya :( hani ne bileyim az da olsa guzel temiz bir amaci olamaz mi? Belki de nasil davranacagini bilmiyor diyorum ama bahane mi uretiyorum bu sekilde ki.. niye acik kapi birakir bir insan ki.. ciddi amacla tanistik yasi da 35 olcak yakinda hani oyunlara vakti olmamali artik.
Soran+1 yılHaklisin sanirim. Ne bileyim belki benim ona kizdigimi ya da sevmedigini dusunuyor. Sevmedigimi saniyor sanki. Bilmiyorum ya ama neler neler duyuyorum adam ikna etmek icin neler yapiyo ki biz iyi anlasiyordul
- +1 yıl
Bak benim son iliskim 4 sene surdu bu surede cookk ayrıldık baristik barışma isteğini dile getirmek çıkma teklifi etmekten daha kolaydır barışma teklifinin reddedilme korkusu olmaz olmamalı isteyen insan bundan utanmaz hele 35 yasında bir erkek bence çok iyimsersin ama tabiki benimkiler sadece bir fikir ama ne yazıkki çok pembe bir tablo cizemiyorum sana okuduklarima gore
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ederim
- +1 yıl
RCA ederim cevremde de var böyle bir iki ask scisi çeken alisigim ben o sunu yaptı buna sunu demiş strateji bizim işimiz anlican 😂😂 ne zaman istersen yazabilir sin sana son tavsiyem sudur öncelikle kesinlikle buradaki bir çok bayana gore oturaklı kaliteli daha zeki bir kizsin yazışmalarından belli çok bariz tavsiyem geri dönüş isteğin var ise hamleyi sen yap çünkü sürekli boyle ümit besleyerek kendine kötülük ediyorsun yok benim boyle bir ümidim yok dersen engelle bence her yerden 3 gün sonra tam normale donecen bu seferde gidip bir like yapacak kafanda deli sorular tekrar başlayacak bunu düşün bence iyi geceler
Soran+1 yılAllah razi olsun guzel dusuncen icin. Istesem de oyle bir adim atamam cunku guvenim pek kalmadi karsimdakine... umit beslememek en dogrusu. Unutmaya bakcam o da engelle mengelle olmuyor. Icimden silip atmam lazim. Sagolasin vaktini ayirip yazdin
Soran+1 yılHa bir sey daha sorcam. Ayrilmadan once birkac defa gondermeler yapmisti yine sosyal medyadan. Hani cesaret mi edemedi yuzu mu tutmadi yuzlesmeye bilmiyorum sebebini de.. ben de ayriliktan sonra yaptim ornegin onu engelledikten sonra onun anlayacagi sekilde bir soz paylastim. Sonrasinda mesaj attiginda yine profilimi mutlaka ziyaret ediyordur diye bununla alakali bir soz paylastim. Bunlar olup bittinten sonra diyorum ki acaba bir erkegin acisindan bunlar keyif verici davranislar mi yoksa pismanligi tetikleyen seyler mi?
- +1 yıl
Ya bu uzun ilişki falanmiydi çok baglanmissin sen cikartamiyosun aklından bilemem valla ben 35 yasında bir adamın yüz bulamamasini cesaret edememesini falan anlam veremiyorum çıkma teklifi aşamasında amenna ama yasanmislik var arada çok rahat yazabiliyor bunları yapan insan iliskiyide kurtarma çabasına girer bence sen hep olumlu yönlere bakmaya calisiyorsun gibi geldi
Soran+1 yılHaklisin da hani ben hepsinden ote kendimi acaba farketmeden alcalttim mi ki diye dusundum. Daha cok o sebeple soruyorum hani bak hala beni dusunuyor deyip kendince dalga mi gecer bir erkek ya da ne dusjnur yani..
- +1 yıl
Diyebilir de bilemezsin bu sorunun cevabını vermem için taaa sil bastan yapıp basa dönmek lazim su anda senin kafani kurcalayan şeylerin sebebi sensin o baksın diye profilini actin ve baktı ve bütün mesele buradan başladı açık tutmasan bakamayacakti seni bu duruma sokamayacakti engelliceksin ya ayrildin baktin 15 20 gün geçti kimseden ses yok basacan engeli öyle numaranın tanimadim falan çocukça isler bunlar taniyacaksin arkadaşım kayıt edip wp den bakıyorum ben o olabilirmi acaba diye mesela çünkü artik ona sesimi duyurmak istemiyorum ona tek cümle yazmak istemiyorum wp de resimmi yok CIA var ciada bulamadinmi 11880 var ordadami kayıt yok en fazla bir arkadaşıma aratirim yani anladın mi bunları aslında sende biliyorsun bu saatten sonra yapman gereken tek şey karar vermek tamamı devammi tamam bittiyse sana ulaşa bileceği hic bir yer
- +1 yıl
Kalmayacak yok seviyorum diyorsan sen hamle yapacan omur boyu boyle olmaktansa 1 kere kotu olaca n en fazla ya da olumlu sonuç verecek ama tekrar tekrar söylüyorum hic bir erkek gerçekten istediği aşkın peşini 75 gün bırakmaz sen gerçekten hep bardağın dolu kısımlarına bakiyorsun birazda bos kısımlarına bak ve gerçekçi ol inan senin baktigin bardak çok bos
Soran+1 yılHaklisin cocukca ama ben neden onun kim oldugunu ogrenmek icin o kadar cabaya gireyim bu da bana mantikli gelmiyo anliyor musun? Diger soylediklerinde sonuna kadar haklisin ne deyim.. benimtek uzuldugum nokta bu yasima kadar kimseyle birlikte olmayip da hala bombos hissediyor olmam. Insanlarin da artik evde kaldi gozuyle bakmasi yarama tuz basmasi. Gezip tozup keyfine bakan kizlarin hepsi Şu an evli mutlu. Ben hala oldugum yerde sayiyorum. Adaletsizlik ama napican. Kendini temiz tutanlara bu dunyada mutlulun yok ya da bende bir sorun var ne dieyim
- +1 yıl
Hayır aslaaaa bak bu son söylediklerinin hic birine katılmıyorum evet haklisin zamanında her naneyi yemiş kızlar su an evli evet ama bu senin temiz kalmani n değerini onurunu şerefini azaltmaz hayattaki en büyük hata evde kaldım endişesi ile yanlış kişiye bağlanmaktir ki sende su an bunu görüyorum net olarak yasin kaç bilmiyorum ama bu isler kısmet işidir bak ben 31 yaşındayım evlenmiyorum temiz kız bulamadigim için illaki senin hak ettiğin deger i sana verecek bir çıkar karşına bu temizliğin ödülünü illaki verecektir Rabbim biraz sabir sadece
Soran+1 yılAmin. Yasayalim gorelim. Ama bazen umudumu kaybedecek gibi oluyorum Allah affetsin. Umarim karsima da bundan sonra sadece net olan iyi niyetli kisiler cikar. Bir insana umut asilayip sirtini donmek ne demek..
Soran+1 yılSenin icin de ayni sey gecerli. Bir erkegin 30 yasinda bekar olmasi daha dogal. 25 yasindaki bir kiza karsi bakislar imali sozler. Hele bir de alingan hassas bir yapin varsa yandin dusun dur bakalim.
- +1 yıl
Valla aynı yadirgamalar banada oluyor ama ben takmiyorum sende takma ne zaman evlencen diyenlere kimse kusura bakmasin 20 sinde her halti yiyen çok af edersin o yatak tan o yatağa gezen bir kıza soy adımı verip onu bide coxugumun annesi yapamam diyor geciyorum başkalarına TİKA bence kulağını hayati sen yasiyorsun artısida sana eksiside aldırma kimse için değil kendin için yasa başkalarının dediğine gore yasarsan hata yaparsin
Soran+1 yılYa evlenmeyi anne olmayi istemesem zaten takmam da. Ustune de l tepkiler iyice kendimi gec kalmis hissettiriyor bana. Ki ne eksigim var diyorum gercekten efendi biriyim, okudum akilliyim kendi capimda zekiyim, gorguluyum. Az biraz utangacim icime kapanigim ama onu da asmaya deger gorecek hic mi kimse yok diyorum bazen..
Soran+1 yılGunaydin. Bu dusunceyle zaten flort islerine bile karismadim ama acaba yanlis mi yaptim, herkes gibi ben de mi gozumu acip erkek pesinde dolassaydim diyorum kendi kendime. Hic bana gore degil
Soran+1 yılAlma ya bosver :) cok sukur bir pismanligim yok ama dogruya dogru o kizlar havada kapiliyo bize gelince de cok temizsin cok efenidisin ama arkadas kalalim :).
- +1 yıl
Bence senin gibi kızlara rağbet daha çok kısmet isleri bunlar biseyi ne kadar istersen o kadar olmaz bence yorungeni başka şeylere çevir bir sure bak kısa sureli bir iliski n olmuş öyle ya da böyle bitmiş su anda da çok şükür çok kötü durumda değilsin ve en azından ayrildigin insana çok aşık değilsin ya öyle olsaydı ya benim buraya yazamayacagim şeyleri yasasaydin ve en kotu su ya arayıp bulduğun şey çok uzaklarda olsaydı?
Soran+1 yılAllah biliyor aradigimiz ne kadar yakin ne kadar uzak ama bunlarin derdinde degilim eger kismetimde birsey veya biri varsa zaten yollar birlesir. Haklisin onume bakmaliyim bu gunlerde toparliyorum zaten kendimi. Is aramaya odaklaniyorum ve daha dolu dolu geciriyorum gunlerimi. Onu unutmaya belki de bes kala :)
Soran+1 yılAmin insallah. Cumlemize ;). Cok olumsuz dusunuyorsun gibime geldi. Kimin kismeti nerde bilinmez. O yuzden bana onerdiklerin senin icin de gecerli :)
Soran+1 yılMuhakkak. Butun taslar oturur yerine zamanla
Soran+1 yılE canim bana gelince niye farkli olsun o zaman aaaaa
Soran+1 yılHahah 😅 Biraz oyle oldu kusura bakmican artik ama o kadar mantigini konusturdun, sonrasinda dedigin laf mi yani 😜
Soran+1 yılBenimki de bana zor geliyo valla. Allaha dua edip guvenmeliyiz
- +1 yıl
Ya şöyle dsun senin istediğin kişi kusursuz bir insan değil daha iyisini bulursun ama benim istediğim kusursuz tam aradığım kriterlerde belkide yillardir bekledigim kendimi sakladigim kişi ama imkânsız senin imkânın var bu gece gelen bir barisalim mesajı senin bütün sikintini çözecek ama benim boyle bir şansım yok ;)
Soran+1 yılKilse mukemmel degil sakin boyle dusunup boyle bir beklentiye girme. Senin kafanda ulasilmazligin verdigi bir ideal fikir belki senin asik oldugun kisi.
Soran+1 yılDaha duzgun biriyle karsilasirsin insallah :)
- Cinsel Yaşam konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu dusunmuyor degilim. Ama amacini merak ediyorum tabi. Erkek gozuyle sen nasil bir yorum yaparsin bu davranisa?
- +1 yıl
Yapmam yorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım