selam bir ara sevgilimden ayrıldım sonra tekrar barıştık ve aynı evde yaşıyoruz akşam işten gelince bana çok soğuk davranıyor direk gidip yatıyor ve ben teklif etmezsem kendisi ilişki teklif etmiyor ve her ilişkiye girdiğimde sürekli iç Çamaşırında peçete olur yani önünde her sorduğumda akıntım var diyor hastayım diyor defalarca doktura gitmesini istedim ama her seferinde red etti ve önüne peçete koymasından nefret ediyorum bundan nefret ettiğimde bildiği halde devam ediyor aynı şeylere bazen acıba bir ilşkisimi var diyum aklıma her şey geliyor lütfen bana yardım edin özelikle neden sürekli önünde peçete var bu konuda beni aydınlatın
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli bisey olcagini sanmıyorum ama kadinlarin her gün akıntısı oluyo ve bu ic camasirina bulastiginda kötü bir koku sergiliyo onun pecete veya gunluk ped koymasi hijyen acisindan cok iyi bnce baski yapmamalisin
Ayrica hastaneye gitmek istememesinin sebebi bana gore utandigindan dolayidir o yuzden ufak tefek şeyleri takmayın derim00 Yorumla
Akıntı kızlarda olur zaten peçete değildir o günlük ped dir bir zahmet kızın pedine de karışma yani sanane be
16 Yorumla
Soran+1 yılMesele karışmam değil zaten her Yatağa girdiğimde hep soyunduğunda bana baka baka önündeki peçeteyi çıkarması ve her seferinde aynı şeylerin olması defalarca karşıma aldım hastaysan seni götürüm ya da kendin git dememe rağmen tedaviyi resmî etmesi kafamda şu izlenimi yaratı bu hasta değil ya da ne bilim kafam çok karıştırdı ve kadınsal bişey olduğu için burdan yazmak zorunda kaldım çok seviyum ama böyle yapması ne bilim kafamda Büsürü soru işareti yaptı biz ayrılmadan önce hiç böyle bişey yoktu
- +1 yıl
Sana soğuk olması o akan şeyin iltihap olmasından dolayı sen erkeksin anlamazsın çünkü sadece onda var sanırsın o da kendisini kötü hisseder belki kötü kokuyordur akıntısı olabilir yani normal. Başkasıyla ilişki filan demişsin alttan ne alaka ya ne bu cahillik. Kız ped kullanmasa iç çamaşırına bulaşsa koku sana gelse daha mı iyi ?
Soran+1 yılMesele cahillik değil kosura bakma gergin bir kadınla olmadığım için kadında olmadığım için sordum zaten dikkat edersen buraya yazdım çünkü bilmediğim bişey mesela iykide yazdım aydınlandım biraz yazan arkadaşlara teşekkür bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp tır cahiliktir.
Soran+1 yılteşekkür ederim aydınlatığn için
Kızlar Ne Diyor
4
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de günlük ped var ve bu kadınlar da olan normal bir şey akintimiz oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAma her gün kollanıyor ve bana çok soğuk bide bende şöyle bir algı oldu genelde bayanlar ilişkiye girdimi peçte kulanırlar beni aydınlat lütfen nerdeyse bu yüzden sevgilimi terk edecek hale geldim sanki şeytan beynimle oynuyor
Cevap sahibi+1 yılBende her gün kullanıyorum çünkü her gün oluyor ve ilişkiye de girmiyorum ben
Soran+1 yılteşekkür
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar da akıntı olur bu normal birşeydir kimisi peçete koyar kimisi günlük ped kulanır bunda sıkıntı yapılacak bir durum göremedim
10 YorumlaBizde akıntı normaldir günlük ped kullansın
00 Yorumla
+1 yılSümüklüdür
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bir dön kendine bak senin gibi üç kilo buya sürmüyor sevgilim ve sen tırnağı bile olmazsın insanca bir soru sordum insanca bir cevap verebilirsin
- +1 yıl
Peki 😄
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım