Evet tam 15 saattir uyuyor sozde. Cok cok erken uyuyup hala kalkmamasi normal mi? Gercekten kandirildigimi hissediyorum cok garip. Bir fikir alabilir miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim nisanlimda cok uyuyor ama bunun sebebi sabah 4 de ise gitmesi izinli oldugu gunlerde uyuyarak dinleniyor baya uykucu benimkide ama dedgm gbi is yorgunlugu oluyor sabahin korunde yani gozunu aciyor karanlik gozunu kapatiyor aksam olmus evde.. seninkinin bir sebebi de olmali
13 Yorumla
Soran+1 yılYa onun da bazi olaylar oldu uzun suredir uyku duzeni yoktu tamam anliyorum yorgun ama 24 saatti dolduracak ya insan hic mi uyanmaz
Cevap sahibi+1 yılozaman baska bisey vardir ya da hap uyku hapi aliyosa ondanda olablir cunku ben hap kullaniyodum kimse uyandiramiodu beni
Soran+1 yılaa bak aklima simdi geldi son aylarda sorunlari vardi uyumuyor diye hap aliyordu ama sonra birakti hala etkisi olur mu ki
En İyi Cevaplar
Anaaa aynı dert bendede var diyorum ki lan bir insan bu kadar uyuyamaz. Hastamisin falan diyorum yok diyo. Şüphelendiğim icin annesine soruyorum napiyo diye uyuyo diye resim atıyolsr cidden uyuyo. Ama hoş görmek lazim kış uykulari onların bu dönem
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayni ya annesi de bana uyuyor diyor ama 15 saat insan tuvalete kaldir susar ne bilim ben inanmiyorum ya
Soran+1 yılAynisi ya belki de kandiriliyoruz. Yani bende hasta olsam uyumaya korkuyorum konusamayiz diye ama o teli bile sessize almis. Nasil ogrenicez acaba ya seninki de bisey cikarsa yaz mutlaka
+1 yılÇok kasiyorsan çocuğu yaptığı normal biraz nefes almaya çalışıyordur. Ama yok ben rahat birakiyorum kasmiyorum diyorsan ona rağmen bu şekilde davranıyorsa evet seni kandiriyor
111 Yorumla
Soran+1 yılYa cok kasmiyorum bana gore. Sadece uyuyunca falan biraz sasiriyorum cok erken degil mi baska bisey mi var diye soruyorum ona da kiziyor
- +1 yıl
Başka birşey den kastin başka bir Sevgilimi? Bence oyun alışkanlığı varsa seni oyunlarla aldatıyor olabilir =)
Soran+1 yılYa vallahi oyleyse sevinceme yeter ki baskasi olmasin ya😢oyun aliskanligi vardi pes bagimlisiydi bir ara ama iste sozde birakmis da uyuyor sadece
- +1 yıl
Aksam pes turnuvasi nasıldı diye sor =)
- +1 yıl
Kadınlar oyun oynamayı seven erkekleri genelde anlamaz bu bir ego tatmini dir bazen cinsellikten daha tatmin edicidir baskilamak onu kaybetmek anlamınada gelebilir rahat bırak ama bir yandanda nefesini ensesinde hissetsin
Soran+1 yılSiz erkekler de cozumsuz birseysiniz yani ne istediginiz belli degil ki🤮
- +1 yıl
Bunu diyen bir bayan mi =)
Soran+1 yılErkek daha zor ya ne istedigini bilmiyor
- +1 yıl
Erkeklerin aslında ne istediği bellidir basit yemeğini ver biraz gül biraz gaz ver tamam 😂😂
Soran+1 yılUyanirsa dediklerini yapardim da uyanamadigi icin malum...
- +1 yıl
😂 😂
+1 yıldeprosyana girmiş olmasın? ya da uyku aknesi bence bilimsel yaklaş biraz.. hayal kırıklıkları ya da beklentilerin karşılanmaması durumunda çok rastlanır
13 Yorumla
Soran+1 yılYa sorunlari vardi ama zaten hep boyleydi de. Ben hala bana uyuyorum diyip uyumadigina inaniyorum
- +1 yıl
haaa aşk meşk te mücadele dönemi inşallah sorunsuz atlatırsınız
ben eskiden aşık olursam kaçıyordum saklanıyordum yok oluyordum hiç haber vermeden pıt
buda öyle bir şey olmasın :)
Soran+1 yılCok zor ya hersey olabilir ama biz kaybediyoruz gibi geliyor bana
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
20Cevap
+1 yılYalanfir yalan kimbilir nerde geziyo hangi sosyal medyada geziyodur
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de pek inanmiyorum bana da yalan geliyor
+1 yılGayet normal benim de bir günde 17 saat uyuduğum oluyor ki erkek arkadaşım da çok uyur
15 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir diyosun yani
- +1 yıl
Tabi ki olabilir imkansız falan yazmışlar da imkansız değil cevremde çok böyle örnek var ve annesine daha fazla sorma annesi söylüyordur ona güvenmediğini düşünecek
Soran+1 yılAma biz hic zaman geciremeyiz ki boyle gun bitecek o hala uyuyacak
- +1 yıl
Olabiliyor bazen bu erkekler ayarini bilmiyor oyun oynuyorsa 15 saat bilgisayarın başından kalkmaz uykusu varsa 15 saat uyur da dksksksk
Soran+1 yılNe garip erkekler ya gercekten biz bir iki saat seslerini duymasak ozluyorken 16 saat onlar icin neymis kii
İmkansız. Kimse bu saate kadar uyuyamaz.3te yattım 9 da kalktım.
16 Yorumla
Soran+1 yılYani cok cok yorgun olsa bile m
Soran+1 yılAsla ya ben ondan sonra uyudum hala o uyanmadi. Ben en fazla 6-7 saat uyuyorum
Soran+1 yılbir de cok sinirli hergun uykumu alamadim diye hayir bu kadae uyuyupta o uyku nasil alinmaz
15 saat bişeymi işim gücüm olmasa bende 20 saat uyurum. aşiri uykucu olarak anlayabiliyorum yani
14 Yorumla
SoranAra ara uyanmadan mi peki
Soran+1 yılAy ne uykucu insanlarsiniz oylee🙄😂
1 2 gün olabilir bende de oluyor ama her gün oluyorsa seni kandırma olasılığı yüksek bence
19 Yorumla
Soran+1 yılGenelde boyle hergun olmasa cogu zaman
Soran+1 yılEvet yani arada kalkarsan yaz dedim bide. Hadi uyudu insanin ihtiyaclari olur bir ara kalkar yani. Kesin aldatiyooor
Soran+1 yılBaska bir sey aklima gelmiyor ya benden sıkıldı ya baska birsey var kesin
Soran+1 yılDirk olsa soylerdim diyip kestiriyor bide ustune bagiriyor ne anlayissiz birisin yorgunum diye yani asla gercegi soylemiyor
Soran+1 yılYine denerim ama birsey degismeyecek
Eğer kutup hayvanları soyundan gelmiyorsa kalkıp oyun oynuyordur kesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya rahatsiz olmamak icin de uyuyorun ayaklari yapiyor
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKimseye guvenme valla neler cikiyo sonra hemen de seni seviyorum diyene kanma
15 Yorumla
Soran+1 yılYa simdi cok huylandim ariyorum duymuyor mu sozde bu kadar mi derin uyuyor saatlerdir
- +1 yıl
Birinin 15 saat uyumasi cok sacma baska kizla konusuyodur bnmde basima geldi kizla konusuyomus fotograflari atti kiz
Soran+1 yılGercekten mi peki nerden konusuyor mus bende sosyal medya sifreleri var whatsappa da bana yazdiktan sonra girmedi normal mesaj ile mi yazismislae
- +1 yıl
Messengerdan
Soran+1 yılSifresi bende var ama belli olmaz tabi sms var ne bilim bazen baska hatti dahi olabilir diye dusunuyorum yoksa bir adam bu kadar telefondan uzak olmaz
+1 yıl15 neymiş bea ben 5 saat uyuyorum. Ama uyuyoda olabilir bilinemez. Çip takıp takip et bakalm😂
14 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar mesaj atiyorum ariyorum yok
- +1 yıl
Mesajla falan öğrenemezsin ailesinden birine sor kaç saat uyudugunu
Soran+1 yılAnnesi de uyuyor diyor ama ya annesine ben yazinca uyuyor de diye soylemisse
- +1 yıl
O kadar da yapmaz heralde yaa
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyumuyor demekki erken seni uyutup kndisi oturuyor uyumuyor demekki evet kandiriliyorsun bncede
110 Yorumla
Soran+1 yılNasil emin olucam ki
- +1 yıl
Kanitlaman lazim dimi. Wp durumuna bak en son ne zaman cevrimici olms ya da messengerdan falan bu tur seylere dikkat et farkina varirsin zaten.
Soran+1 yılHepsinden bana en son iyi geceler dedigi saat online kalmis
- +1 yıl
Peki gorusuyormusunuz yakinmusiniz bbrinize yani. Ege goruduyorsaniz firsatini buldgnda telin al kurcala ne yapms birilerinlen knsmsmu gece inteenetin gecmsne bak gece sorf yapms mi bette nerelerde takilms bir de saatlerine bak ole anlarsin. Bir bayan olarak bnlari senin yapman lazim siz daha cok zekisiniz yani ole
Soran+1 yılBu aralar gorusmemiz imkansiz. Ama bilmiyorum bir erkek bu kadar uyumaz bence yani en azindan ara da kalkae veya telini duymamasi cok anormal
- +1 yıl
Telini sessize alir duymamazliktan gelir. Demek ki sabaha kadar oturuyor ondan gec uyaniyir. Bnde cok eskiden yillar once sabah 6 da 7 de uyuyyrdum. aksam uzeri 3te 4 te klkrdim. Simdide oleyim ama 6 yi 7 yi bulmyr en gec 5 te uyuyyrm 5 e bile klmyrm yani. Oglen 11 de 12 se uyanyrm. yani
Soran+1 yılYa bana 8 bucukta uyuyorum dedi su saat oldu hala yok. Yani gercekten cocuklar bile o kadar uyumuyor. Bencede ya kalkti sonra bana yazmadi ya da hic uyumadi zaten geceye kadar
- +1 yıl
Aynen ya kalki sana tazmiyor seni takmiyor yani. Ya da dedigin gibi hic uyumadi gece de uyumadi sabah uyudu. Haken daga uyuyor yani
Soran+1 yılKendisi bilir gelip adam gibi o zaman ayrilalim desin ne bu yalanlar
- +1 yıl
Haklisin demek ki adam degil ki gelip soyleyemiyor oyaliyor surekli seni
Uyusa bile tembellik yani o saate kadar uyuyan erkek de ne bileyim😕
22 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin fazla garip
kız lazımsa sana yazar. Kafa dinliyordur batak oynuyordur
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisiyim ama ozlemiyor mu merak etmiyor mu o kadar yazdim yanii
Soran+1 yılE ayrilsin o zaman ay cok sinirlendim suaaan😅
Soran+1 yılDusunuyorun valla bu ne be aaa kim bu kadar uyur😒
Hayır normal değil , muhtemelen sana uyuyorum diyip birileriyle konuşuyor kız ayool
21 Yorumla
Soran+1 yılDimii ya
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir rahatsızlığı olmasın
14 Yorumla
Soran+1 yılYok bence belki de sadece bana uyuyorum diyordur yoksa bu kadar ve hergun uyumak normal degil gun de 5-6 saat uyanik kaliyor sozde
- +1 yıl
mantıklı diyorsun
Soran+1 yılOgrenicem insallah 😣🙏🏻
- +1 yıl
gönlüne göre inşallah
+1 yılKış uykusuna yatmış. Dokunma uyusun :))
13 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim ya aynen vallahi. Baska sekilde basaramazdi
- +1 yıl
Umursama bence
Soran+1 yılIste keske onu yapabilsem o da cook taktigimi bildigi icin yapiyor zaten
+1 yılİşi, okulu yok mu? Nasıl hep uyuyabiliyor?
11 Yorumla
Soran+1 yılSu an yok. Isi olunca da ayniydi 8 de eve gelip 9 da uyuyordu sabahin 8ine kadar hadi o zaman yorgun diyordum ama simdi bilemedim
Diğer konusunda 12,3b cevap paylaştı. Kandırıyor olabilir. Senin görmen gerek
116 Yorumla
Soran+1 yılGitme sansim yok iste
Soran+1 yılCalismiyor Şu an bazi sorunlar oldu hayatinda aylarca uykusuz duzensiz kaldi. Ama yine de bu kadari normal gelmiyor bana
Soran+1 yılBakiyorum hic bir forografta yok onlar disardeyken falan ya gercekten cok guzel oynuyor gormemem icin ya da benden kaciyor evde olsa dahi bana uyuyrum diyip benden kurtuluyor
Soran+1 yılBana soguk geliyor ama yapisida hep boyleydi. Yuz yuze daha iyi ama bizim ayri yerlerde olmamizdan dolayi cok az goruyorum telefon da boyle kaciyor gibi
- +1 yıl
Bilemicem karekterini. Uzun mesafe dede sevebilirsin. Konuşabilirsin. Normal konuşmayı bırak bir gün uçuşta yim 4200 civarı yüksekte mesafeye çıkmışım babam ariyo. Açtım konuştuk uçunca kapattım. Açmaya bilirdim de ya da kısa da kesebilirdim. Sevmek işte. Kişiden kişiye göre farklı bakış açıları kazandırıyor
Soran+1 yılNe guzel ya. Yok bu oyle degil hic bir zaman oncelik ben olmadim. Belki de benim artik birseyleri gormem gerekiyor
Soran+1 yılAsk acisi cekmekten korkuyorum acikcasi. Cunku ben sevince cok cok fazla seviyroum bitince toparlanmam cok uzun suruyor
Soran+1 yılEvet yalan degil guvenim hic yok cunku o bana guven vermiyor. Bilmiyorum yipraniyorum sadece konusacam ama uyanirsa tabi uyanmaz ki
- +1 yıl
İnsanda güven kalmadığında bilinçli kuskulanmama alır. Yapmaz etmez öyle değildir. .. saf bir ilişki yaşamak zordur. Hayatı görmeye çalışan insan azaldı. O ne der bu ne der diye yaşıyor insanlar gösteriş merakı , giderek basitlesme 2 cümle kuramayan okumayan yarı cahil topluluk. İlişki neden yürüsün ki. İlişkiyi bile ne olduğunu bilmeyen insan çok.
Soran+1 yılO kadar haklisiniz ki ne desem bilemedim... Allah iyi insanlarla karsilastirsin baska bir sey diyemiyorum. Kimse kimsenin degerini cidden bilmiyor
+1 yılyalan söyluyordur fazla sıkıyorsundur belki
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ama inan hic bogmamaya calisiyorum
- +1 yıl
birkac gun hic uyumadiysa o kadar uyumasi normal olabilir. ama yorgun degilken bu kadar uyuyamaz. belki sıkılip bahane buluyordur olabilir
Soran+1 yılGercekten benden kactigini dusunuyorum. Bunu paylasabilirdi benimle
- Diğer konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılahhahah kesin uyuyodur.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa😢
+1 yılGece hayatı varsa normal daha yeni kahve yaptım birşeyler atıştırıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun o iste senin bir nedenin var ama onun yok tabi ben oyle biliyorum
Kandırılıyor olabilirsin..
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen öyle sanıyor olabilirmisin?
21 Yorumla
Soran+1 yılSanirim cidden de ben oyle saniyormusum
+1 yılBence yalan söylüyor. Eğer gerçekten sevmiyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBahane olabilir dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılBana da oyle geliyor kesinlikle
- +1 yıl
15 saat uyumak insanı canım yapar hergun uyumak çelişkili
Keyfine duskun desene
14 Yorumla
Soran+1 yılNasil basarir ki bu kadar uyumayi hayir bide gec uyandi gec uyumasi gerekirken 9 da yine uyuyorum der ne keyifseee
Soran+1 yılCok fazlasiyla
+1 yılBöyle düşünmen senin ona güvenmediğini gösterir
14 Yorumla
Soran+1 yılHaksiz miyim ama cocuk bile o saatte uyumaz hadi erken uyudun erken kalk o da yok
- +1 yıl
Belki yorgun veya ne bileyim
Soran+1 yılEvet bazi olaylar yasadi ciddi yorgun ama bu kadar saat cok fazla yine de ve hala uyanmadi
- +1 yıl
Yorgun olduğu içindir dediğim gibi aklına başka bişey gelmesin
+1 yılhemen ayrıllll
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok degil mi bundan
- +1 yıl
kesinlikle yok ne kadar yakın o kadar iyi ayrıl
+1 yılSorsana kis uykusu muymus :D
00 Yorumla15 saat nedir ya 😯
13 Yorumla
Soran+1 yılVe hala uyanmadi da😢
Soran+1 yılSus kiz😅ölme di o kesin de ben öldurecem en son
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. adamı yormuşsundur kalkacak hali kalmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılDüşünsüğün gerçek olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de hastalığı vardır. Doktora gitmesini söyle
00 Yorumla
+1 yılyalan söylüyor..
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyoruluyordur :D
10 Yorumla - Diğer konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan uyumaz
00 Yorumla o kim uyuyan?
00 Yorumlayalan söylüyor
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?