Çok büyük bir aşkla evlendik. Çocuk sahibi olmayı da benden çok eşim istiyordu. Hamileliğin son zamanlarına doğru aldattığını öğrendim. O andan itibaren içimde bir boşluk hissi var. Ona karşı ne nefret ne sevgi ne aşk besliyorum. Sanki ruhum yok gibi. Eşim kaç kere karşıma geçip kız bağır bir şey yap böyle durma dedi. Ama elimde değil. Bebeğin kırkı çıktı ama ona karşı bile bir şey hissetmiyorum. Annem olmasa bakamazdım sanırım. Normal olmadığını biliyorum ama bu durumdayım. Ne yapmam lazım? Delirdim mi noldu anlayamıyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle yaşadıgın şey tabiki de çok zor bir olay. Zaten sende biliyorsun yapılan araştırmalara göre erkekler en çok eşlerini hamileliğin cinsellikte risk taşıdıg dönemlerde aldatır. bunun sebebi bir çok şey olabilir sana ve bebeğe zarar vermemek adına risk taşıyan dönemlerde sana yaklaşmayabilir. ama sebep ne olursa olsun bu seni aldatması anlamına gelmez. Ancak kıymetli arkadaşım artık orta da bir çocugunuz var. parçalanan bir aile de yetişen çocuklar çok zor şeyler geçiriyor. unutmak kolay değil ama affetmek büyük erdemdir. eğer bunun haricinde sana sıkıntı vermeyen iyi bir eşin varsa seni koruyup kollayan seven bir adamsa bir şansı daha hak edeceğini düşünüyorum. Ama karar senin üzücü bir durum oldugunun farkındayız. Umarım herşey gönlünce olur
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDelirdin sen.. şu zamanda hamile olmadığı hâlde aldatılan kadın oranı bile o kadar yüksekteyken senin böyle bir tutuma girmen biraz fazla olmuş. Bir anne nasıl olur da kendi çocuğuna birşey hissetmez. Hastasın sen..
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir hissetmiyorum maalesef
- +1 yıl
Sen aldatılmak konusunu falan bir kenara bırak zira o senin hayatın boyunca yanında olman gereken zavallı hiç bir suçu günahı olmayan bir çocuk. senin çocuğun..
Hep boyle bir korkum vardı benim erkeklerin cinselliğe düşkünlüğü bariz ortada.
bir de hamilelik döneminde nasıl sabır ediyorlar ne yapıyorlar aldatilirmiyim evlenip çocuk yapsam diye dusunuyordum. Şimdi sen söyledin cok korkunç acı bisey yasadigin. Imkanin varsa al çocuğunu annnenin evine git derim en azından anlasın ne yaptığını belki bir daha yapmaz sen affedersen ama aklından nasıl cikarirsin bilmiyorum.
Bugün kendisi hamileyken fabrikadaki eşini aldatan bir kadının sorusunu paylaştım bu rezilligin cinsiyeti yok malesef allah yardimcin olsun. Maddi durumunu bilmiyorum ama en azından bir psikoloğa gidemiyorsan devlet ve araştırma hastanelerinin psikoloji servisine görün derim ben. Faydalı olacaktır.00 Yorumla
Tam da hamilelikten sonrası kritik dönemdesin bebeği bile istemeyebilirsin şu psikolojide. Psikolojik destek al bebeğine bak ve o adamdan boşan ne hali varsa görsün insansız sıfatlı.
Aldatılmaya tahammül edemiyorum eğer ki durumun müsaitse ayrıl11 Yorumla
Soran+1 yılYa istememek değil de nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Benim olduğuna inanamıyorun sanki çok saçma
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
43Cevap
+1 yılŞu an aynısını yaşıyorum hareketlerinden kuşkulandım ve evlilik yıl donumumuzden 5 gün sonra öğrendim bide konuşmaları utanmadan ekran görüntüsü almış saçma sapan uygulamalar yüklemiş yeni mail adresi açmış şu an 7,5 aylık hamileyim severek evlendim onun için ailemden uzak yere taşındım ve benim ondan başka hiçbir sevgilim elini tuttuğum konuştuğum olmadi aldatilma korkusundan dolayı şimdi hamileyken başıma geldi ve yalana gerek yok ben çocuk istemedim karşı taraf istediği için hamileyim şu an ama bebeğimin en ufak bir suçu yok şu an karnimda ve ne olursa olsun bebegimden vazgeçemem o doğmadan onu çok seviyorum bence bebeğine sarıl ve annende senin yanında daha ne istiyorsun şu an bilmiyo bildigimi bilmesinide istemiyorum hiç beklemediği anda tüm delillerle konusucam en ufak bir duygu beslemiyorum asla üzülmedim de anlatiyim an tiksindim igrendim ben ne yaptımda bunu bana yaptı dedim tek ağlama nedenim bu bide bebeğimin kardeşide olmıycak buna üzülüyorum tek kardeş olucak gerçi Rabbim bir şey yasattiriyorsa bir sebebi vardır elhamdülillah diyip onume bakıcam şükürler olsun babam annem hayatta benim tek dostlarım vardır herseyde bir hayır diyorum bebeğimin tüm herseyini aldiricam ondan sonra hiç beklemediği bir anda biticek bu iş
21 Yorumla- +1 yıl
Sende mi aynı sorunu yaşayan bir kadinsin
+1 yılAynı durumdayken aldatildim aynı şeyleri hatta çok daha fazlasını yaşadım çünkü affettim devamı geldi yerinde olsam yolun başında bitiririm bu evliliği emin ol affedince yine yapıyorlar ilk yıldan başladı 8 yıldır evliyim affetdikçe aldattı boşan bırak ne hali varsa görsün kendine gelirsin logusasin çocuğu kabullenememen normal ben 2 ay kabul edemedim sonra alıştım toparlandim ve yanımda kimsem yoktu senin ailen yanında annen yanında bırak git çocuğuna saril hayatına bak...
40 Yorumla
+1 yılKıyamam güzelim cok zor zamanlar geciriyorsun Rabbim inşaAllah yardımcın olsun. Ama kendi icinde atlatacaksın bu günleri eger kaldıramayacağını düsünüyorsan esinden ayrıl. Bebekle lohusalık döneminde hemen ısınmaman normal bol bool emzirmen lazım bu sizin aranızdaki bagı kuvvetleştirir emin ol. Ama eşin pismansa yuvanı yıkma bos yere ona fırsat ver zaman ver ama değilse kimse senden evladından kıymetli değil uzaklas o adamdan
04 Yorumla- +1 yıl
Boylesine manali gercekci vebyapici yorumun icin seni tebrik ederim
- +1 yıl
@draliyilmaz tesekkür ederim
- +1 yıl
Burada akli basinda birini bulmak zor
- +1 yıl
@draliyilmaz estafurullah. Tesekkür ederim iyi göŕüsleriniz icin 🤗
Hem Cenâb-ı Hakkın esmâ ve sıfâtına ait muhabbeti dünyaya verdiniz ve âsâr-ı san’atını, âlemin esbabına taksim ettiniz; belâsını çekiyorsunuz.
Çünkü, o hadsiz mahbuplarınızın bir kısmı size Allahaısmarladık demeyip, size arkasını çevirip, bırakıp gidiyor.
Bir kısmı sizi hiç tanımıyor, tanısa da sizi sevmiyor, sevse de size bir faide vermiyor.
Daima hadsiz firaklardan (ayrılıklardan) ve ümitsiz, dönmemek üzere zevâllerden azap çekiyorsunuz.02 Yorumla- +1 yıl
@oveyabu Bu videoda anlatıyor ne söylemek istediğini
https://www.youtube.com/watch?v=sHCmSm8X5HY
Aldatmanın tabikide zamanı yoktur ama karısı hamileyken aldatan erkeği ben olsam bende affedemezdim Allah çocuk sahibi olmayı nasip etmiş iki ay sabredilebilir herşeyi geçtim kadının psikolojisi düşünülmeli herseyin önüne geçmeli yani sana boşan da diyemiyorum ikinci çocuk yapma derim yine aldatır ve psikolojik destek al çocuğun için harekete geç affet demiyorum çocuğun için kendin ayağa kalkmaya çaliş
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş sen bir görün profesyonel birine
destek al bence
bekarların coşmasına bakma sen
kimse senin durumunu senden iyi bilemez
ancak unutma psikolog veya psikiyatristin de en iyisine git
bir sürü soyarı var
bunun dışında sana bir tavsiye verebilirim
kendini nasıl huzurlu hissediyorsan öyle davran
hiçbirşeyi maskeleme
Allah yardımcın olsun
Çocuğun ve senin bahtın açık olsun inşallah10 Yorumla
+1 yılHamile iken, kendi bebeğini taşıyan sevdiği bir kadını düşünmeyen, kendi bebeğinden utanmayan birisinin aldatması affedilir mi sence? İleride aldatmaz mı? Ki daha yen evlisinizdir. Boşan.
41 Yorumla
Soran+1 yılAffetme veya affetmeme durumu da değil. Ben şu an kendi halime anlam veremiyorum. Bu haldeyken karar veremiyorum
Çocuk & Ebeveyn konusunda 413 cevap paylaştı. benım durumumda sızden farksız. yapıcagınız su o cocuga sahıp cıkın dımdık durun lutfen olur mu? o adamıda bırakın.. aılenıze anlatın. eğer çıkışınız yoksa dürüst bırısını bulun cocugunuzla kabul edecek sızı.
10 Yorumla
+1 yıl"Bekara karı boşamak kolay." diye bir söz vardır. PC başından yazması kolay. Allah kimseye göstermesin, büyükte konuşturmasın. En iyisi eşin abdest alıp kurana el basıp yemin etsin. Ancak bu kadar büyük sözü unutamaz. Ve psikolojik destek almalısınız. Umarım eskisi gibi olursunuz.
21 Yorumla- +1 yıl
Benim eşim kurana el basıp yemin bile etti yine aldattı karaktersiz olana bu da boş
1 yıl6 aylık hamileyim aldatılmışım dün akşam az önce öğrendim. Bildiğimden haberi yok kendimi yiyorum ne yapacağım diye. Bildiğimi söylersem ve devam edersem zaten kabul etti deyip devamını getirmesinden korkuyorum söylersem bitirmem lazım. Ya da söylemeyip hayatıma devam etmem lazım. Ama midem bulanıyor resmen nasıl yapabilir diyorum nasıl neden bu kadar mı acizdin bu kadar mı aç. Kızımla baş başa kaldık resmen
00 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce kendini düşün. İnan bana çocuk bir şekilde büyüyor (kendimden biliyorum) ama kendinden ödün verirsen yaşayacak bir şeyin kalmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an çocuk için fedakarlık yapacak kafada değilim.
- +1 yıl
Öyleyse iç sesini dinle. Ne istediğine karar ver ve onu yap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılEn korktuğum şey bu. Ayrılmayı düşünmuyor musun? Ayrıca sığınacağın tek limanın çocuğun böyle düşünerek kendini alıştır bebeğine.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacağımı. Ama en tuhaf şey çocuğu sahiplenemem. Yabancı gibi hissediyorum
- +1 yıl
Öyle hissetmen normal çünkü sen o çocuğun babasını çocuğuna hamileyken yakaladin. Ama geçecek merak etme tek varlığının bebeğin oldugunu ve karşılıksız sevgi verip alabilecegin tek kişinin de yine bebeğin oldugunu anlayacaksın. Çocuğun büyüdükçe anne olduğunu daha iyi anlayacaksın annelik içgüdüsel bir şey fakat gercek bir anne olmak zamanla olacak bir durum.
Pezooooooo bide karşına geçip utanmadan konuşabiliyor mu? Al işte şimdi nasıl güveneyim erkeklere?
Adama aşık ol sev delicesine evlen çocuk yap seni aldattığını öğren ya itiii03 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılBence şimdi git dilekçeni ver boşan çünkü ona bu kadar büyük bir hediye olan BABA'lık olması için vesile olmuşsun ama kocan bunun değerini bilmemiş eeeee bilmemiş ve bilmiyorsa hakettiği şey ayrılık olur
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçim acıdı anlamsızca.
Sen kalk o insandan çocuk yap, o da sen hamileyken seni aldatsın.
Sırf bu yüzden yalnız ölmeye mahkumum!00 Yorumla
+1 yılBende aynısını yaşadım evet delirdin diyebilirim çünkü o boşluk hiç dolmuyor psikoloğa görün bişiler yap bence öylece susup oturma kendi kendine geçmiyor
10 Yorumla
+1 yılAfedersin Ama Eşin olucak karaktersiz sabredememiş mi G... O... Çocuğu diyesim var nasıl bir pisliktir bu
10 Yorumla
+1 yılAllahım en korktuğum durum.
Aşkla evlenip bu hale gelmek.
Hala şoktasın bence. Silkelen ve kendine gel. Yerinde olsam onu boşardım.00 Yorumla
+1 yılHiç delirme sen normale döndüğünde yine devam edecektir. dogrusu hayır gelmez sonuda iyi gitmez. ayrilmanin tüm alt yapısını hazırla derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir durum öncelikle Allah yardımcınız olsun. İnanın bu benim başıma gelse öncelikle çocuğumun gelecegini düşünürüm. Suçsuz günahsız bir bebek sonucta.
01 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf ama o da sanki bana ait değilmiş gibi geliyor
Söyle bunu ona içinde nasıl tutuyorsun. Yüzüne yansımıyor mu sinirli kırgın ifaden.
01 Yorumla
SoranHerhangi bir şey hissetmiyorum
+1 yılBnce zaten bunu bekliyormussun. Zaten ona karsi cok zman aman bisi hissetmedigin icin cok tepki vermiyorsun. Ama isin kotusu kotu bir drum yasamissin nerede patliycani kestrmek guc. Bu kotu bence ilerde istemsz patliycana simdi patla...
10 Yorumla
+1 yılhamileyken öğrenmek çok daha katlı bir şekilde yıkmış seni tepkisiz kalman iyi değil. pskiyatri bölümüne gitmemelisin bir yaşam koçuyla görüşmelisin
00 YorumlaPsikolojik destek alman gerekiyor canım benim Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılSen bos ver sana sahip cikiyosa biseyinizineksik etmiyosa affet
01 Yorumla- +1 yıl
Kacbayliknhamikesin
Çocuk & Ebeveyn konusunda 758 cevap paylaştı. gün gelicek ve bu depresyondan çııcaksın o günü bekle fırtına öncesi sessizlik bu
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum.. ayrıl demek güç. Devam et demek de..
10 YorumlaŞok durumundasın tepkisiz kaldın. İdrak etmeye çalışıyorsun
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 9b cevap paylaştı. Sakin ol önce. yaşanan şeylerden cocugun bir sucu yok. senin bence içini dökmeye konuşmaya ihtiyscın var.
02 Yorumla
Soran+1 yılSuçu yok da kabullenememiş gibiyim elimde değil
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik bir durum normal aslında hem lohusalık hem aldatılmak ikisi de zor şeyler bir psikologdan yardim almalısın kesinlikle
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 24,4b cevap paylaştı. çok üzücü bir durum aldatılmak kötü en kötü kendi çocuğunu taşırken aldatılmak kötü ya bunu kabulleneceksin hayata devam edeceksin unuta bildiğin kadar ya da bunu hazmedemezsin boşanırsın
00 Yorumla
+1 yılSoğumuşsun işte bir kere. Bundan sonrası çok zor. Allah yardımcınız olsun..
00 YorumlaSanırım başıma gelecek olsa seninle aynı tepkiyi verirdim.
00 Yorumla
+1 yılHormonların etkisi var sabır sebat et bebeğine aktar ilgini dönem. cok zor geçiyor senin sütun kesilsede uzulme elbet aç kalmaz kendini topla önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamileliğin lohusalığın etkisinden böylesin biraz zaman tanı kendine eminim içine kızgınlık, kırgınlık dolacak
00 Yorumla
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun öncelikle ama boşanmalısın
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol bir can daha taşıyorsun. Çocuğun için dik dur
00 Yorumla
+1 yılO aldatmanın verdiği yıkım ve hayal kırıklığı nedeniyle böylesin.
Namazını kil ve dua et00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBebegide birak esinide birak kendine baska bir yerde farkli bir hayat kur derim
00 Yorumla Bende 4aylık hamileyim aldatıldıgımı öğrendim ve terk ettim boşanıcam. Aldatmanın affı yoktur böyle bir hata yapan birdaha defalarcakez yapar.
10 Yorumlamerhaba gwçmiş olsun ani karar verme sakinleş düşün
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki niçin aldatıldın?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Bunun nedeni mi olur hamileyken bide utanmadan ahlaksızlık yapmış karşı taraf biz kadınlar yapsak direk mezarda oluruz kimse bos yapmasin
Psikolojik anlamda çökmüşsün, destek alman şart.
00 Yorumla
+1 yılDoktora git bence. Çocuğun için yap bunu.
00 Yorumlaallah kolaylık versin işin zor
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik tedavi..
şart..00 YorumlaBoşan, aldatan hep aldatır
00 YorumlaOrtada çocuk olmasa çok iyi olurdu ya
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıliçine atma. dertleselim
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSende yap aynısını odesmis olursun
00 Yorumla Dertlesmek istermisin dinlerim
00 Yorumlahamileyken aldatma troll u
00 Yorumla
+1 yılnapmayi dusunuyosun canim?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok üzücü bir durum ne yapılır hiç bilemedim
00 Yorumla
1 yılboşan ya da sana yaşatılanı sende ona yaşat
00 Yorumla
+1 yılKim ne hak ederse onu ver
00 Yorumlahata hata ile temizlenmez
00 Yorumla
+1 yılEden bulur
00 YorumlaÖl.. git mezar kaz.. gir içine..😈😈😈😈
00 Yorumla
+1 yılBence hemen terk et
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyken aldatıldım ve şu an çok büyük bir boşluk hissediyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım