+1 yılSen büyü nasıl yapılır biliyor musun da mum büyüsü yaptım diyorsun 😂
Büyünün nasıl yapıldığını bilen insan bu kadar müslüman içinde Allah'a ve Kuran-ı Kerim'e yaptığı saygısızlığı burada paylaşmaz hacı abicim.
Bir insan sana kendi iradesiyle aşık değilse en kral büyücü de gelse onun adı aşk olmaz. Saygılar.28 Yorumla
Soran+1 yılhahaha bildiklerimi bilsen aklin sasar sadece suresi var beklicem o sureye kadar yeni onlarca sey yapcam zaten tek mum degil tuz buyusu kasik buyusu huddam daveti yaptim iki ayri mum buyusude yaptim sonuna kadar gidecegim isin pesini birakmiyorum kendisi zaten asik ama cok yipranmis ve yorulmus bir asik eski askimizi enerjimizi geri kazanacagiz
Soran+1 yılbu tutmazsa sira diger ogrendigim yumurta buyusunde olacak Allah in izniyle garamer ve apraziyal efendilerin huddami yardim edecek bana
Aslan+1 yılBüyü Allah'a saygısızlık edilerek yapılır. Kuran ayetlerini bokla yazarsın, cin davetiyle zina edersin, kuran a basarak zıçarsın vesaire. Sonra kalkıp Allah ın izniyle aşık edecem dersin.
Büyü yapan ve yaptıranlar Kuran-ı Kerim'de lanetlenmiştir. Bari Allah'ın izniyle deme karaktersiz kardeşim benim
Soran+1 yılkes sesini lan neler diyorsun mk mali o mahlukatlarinda inanci var sonuçta huddam sahibi olmak bu kadar kotuyse hz suleymanin neden cinlerden ordusu vardi ayrica ne olursa olsun kafayi taktim amacima ulassam bile vazgecmicem ilelebet yapicam
Aslan+1 yılHz. Süleyman'a o Allah tarafından bahşedilen bir şey. Sana Allah mı bahşetti? Kuranda da geçer insan ve cinlerin iletişime geçmesi yasaktır. Ayrıca, onların da inancı var dediğin varlıklarin inançlıları büyü işlerinde kendini kullandırmaz. Şeytani cinler bu işi yaparlar.
Sen biraz bilgilen önce.
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadınlardan korkulur. sizin gibiler yüzünden insanlara olan güvenim kalmadı. değil büyü yaptırmak, gtünü versen yinede dönmez sana
10 Yorumla
+1 yılÇok salak bir insansın zorla kendine bağlıyorsun gitmiş bitmiş seviyor olabilirsin dönmesini istiyor olabilirsin ama böyle mal olmaya gerek yok hem o kişinin vebali senin boynuna hem haram bişey hemde o büyü sana musibet olarak döner yazık kendinizi bu kadarmı küçük düşürdünüz
318 Yorumla
Soran+1 yılhahaha eziksiniz lan siz sadece sevdigim icin değil intikam icin yapiyorum bunu sizin gbi beyinsizler bunu bile yapamaz kaybolun hadi size soran olmadi ayrica sen benim guzelligimi gorsen kendine acirsin
Balık+1 yılKesin öyledir bende Adriana lima zaten egosuna soktuğum
Balık+1 yılSanki ne amaçla yaptığını bilmiyorum kıçı yosun bağlamış erkeklerden ümit kesen kız tipi
Balık+1 yılEgosuna soktuğumun kezbanı az beyin olsa madem güzelsin güzelliğin ile tav edersin demekki onuda istemiyor yalak
Balık+1 yılBize ezik diyene bak önce gizliden çık sonra da madem güzelsin egosuna soktuğumun çocuğu o zaman güzelliğini kullan burda millete yalvarır gibi soru sorma
Balık+1 yılKezban seni kaybol
Soran+1 yılmk ezik kimsesiz caresiz Kezbani tipine sktmin fakesi ks de birileri yazsin diye soru acacak kadar aciz sahsiyetsizsin eminim ucubenin tekisindir disarda eksik aldigin para ustune bile itiraz edemicek vasiftasin seni vasifsiz bak senin gbilere her boku yaparlar sesiniz cikmaz ben bana yapılan haksizligin intikamini hem somut hem soyut sekjlde aliyorum aciz degilim yalvarir gbi soru mu sormusum hahaha beyinsiz cortexten mahrum dekortike varlik soruyu tekrar oku anlayana kadar oku desem aylar gecer ama neyse ilkokul diploman bile oldugunu düşünmüyorum zavalli cok istiyorsan ozelden yazarim görürsün o kadar istiyosan sjsjdajs
Soran+1 yılguzel oldugum için zaten 2 yil oyuncagim oldu mk gecmisimizi bilmeden ne yorum yapiyon kaşarella
Balık+1 yılKeşke yazdıklarını düzgün yazsan benim değilde senin yok olduğu belli seni ciddiye alamıyorum köy faresi
Balık+1 yılAnan kaşar
Soran+1 yılanlayacagin dilde konusamiyorum uzgunum kapasiten almiyordur iq yetersizi
Soran+1 yılanamin ayaklarini yika suyunu ic sen kaldirim faisesi
Soran+1 yılsektir git soru ac kendjni pazarla reklam et kaybol sorumun altindab
Balık+1 yılHe ayn kezo
Soran+1 yılgelisim sürecini tamamla oyle yorum yaz hadiii
İkizler+1 yılRümeysa zeynep 98 mesaj atarmıısn
Inanma boyle seylere kesin sevgilin zengindir kapaklamaya calision pislik kari kooppeekk buyu yapmak dogru mu insallah sana musallat olurlar da geberirsin cok sevdigin huddamin elinden
15 Yorumla
Soran+1 yıllan ucuz kaltak heryerde niye atliyon sanane lan issiz vasifsiz beyinsiz kasar kaybol sana kemkk atan yok sana ne girip cikti mk mali azgin kevase
Soran+1 yıldefol lan tek hucreli yaratik sordugun sorudan attigin yorumlardan bile ne derece cahil oldugun ortada acinasi varlik konuşmayi bile bilmiyor 26 yaşına gelmissin bide
Yengeç7 ayYaptınmı? Oldumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılİki defa farklı hocayla çalıştım, ikisi de tutmadı. O yüzden dediklerini çok iyi anlıyorum, insan zor durumdayken özellikle çok yanılgıya düşebiliyor iyi araştırma yapmadığında.
Ben en son çok şükür ki medyum ali hocayı buldum da kurtuldum sıkıntımdan. Özel bir mesele o yüzden çok detay veremiyorum nasıl bir çalışma yapıldığına dair sadece ne kadar sürede tuttu onu söyleyeceğim. Medyum ali gürses bana en fazla 40 gün sürer demişti ve ben şaşkınlık içindeyim 30 gün falan beklerim derken 10. Günde sonuç almıştım. Hocanın 535 590 62 75 numarasından ulaşabilirsin. Emin ol başkasıyla vakit kaybetmeye değmez çok profesyonel ve ilgili bir insan.
01 Yorumla
+1 yılBüyüler gerçektir!
Fakat döner dolaşır yaptırana bulaşır.
Dünya için ahiretini yakma, lütfen bunu yapma.
Farklı çözümler var
#KumralAdam42 Yorumla
Soran+1 yılfarkli cozumler ne
Oğlak+1 yılEvt farklı çözümler varsa lütfen söyleyin. Sevgili nasıl geri döndürülür. Vallahi kafayı yiyecem artık.
+1 yılKendi yapacagin şeyler değil bunlar. Bu ilme vakıf olmak gerekiyor. Ben bir kaç kere dolandirildim en sonunda gerçekten yapan birini ancak buldum. Yaptırmalı 6 ay oldu ve tuttu
111 Yorumla
Akrep+1 yılkime yaptırdınız bana ulaşır misiniz
Terazi+1 yılMerhaba sonunda gerçek yapan kişiyi buldum demişsiniz lütfen iletişeme geçebilceğim numarasını verebilir misiniz ben de çok dolandırıldım artık gerçekten bilen birine yaptırmak istiyorum 🙏🏻✨
Oğlak+1 yılLütfen bana da yardımcı olun. Lütfen lütfen. Gerçek hoca arayışı içindeyim. Dolandırılmaktan hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım. Son kuruşum kaldı son umut.
Aslan+1 yılLütfen bana da yardımcı olur musunuz?
Boğa+1 yılYani ben sizleri anlayamıyorum onlarca bu tarz başlıklar var yorumlar var herkes sizin zamaninda yasadiginiz aciyi yasiyor o derdi cekiyor ve sizler sadece ben buldum ben yaptirdim tuttu su bu diye yorum yapiyosunuz ayni aciyi yasayan insanin halinden sizden baskasi anlayamaz neden acik acik soylemek varken kime yaptirdiginizi nasil ulasabilecegimizi yazmak varken neden herhangi bir sey yazmiyorsunuz acaba? İnsanlar bir umut yardim ariyor herkes defalarca dolandirilmis vaziyette neden yorumlara cevap vermiyorsunuz?
Yengeç+1 yıl@ayglboran siz buldunuz mu birini
Seni istemiyor işte? Neden kabullenmiyorsun? Buna emin ol o yaptığın büyü sayesinde yanında olacak başka türlü onun gözünde bir hiçsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbana asik ama sinirlari var iste ben kopegim olsun istiyorum sozumden cikmasin onun isteyip istememesj muhim deg zaten benimde onu sadece kullanma amacim var
+1 yılNe büyüsü ya. Buna ihtiyacın yok ki, konuşarak ikna edebilirdin be canım...
111 Yorumla
Soran+1 yılimkansiz edemiyorum seviyor hala ama yinede benimle olmuyor
Balık+1 yılAhh be kuşum dinle alakasından dolayı demiyorum sana özgür iradesiyle gelmiyorsa napacaksın ki o adamı sana sevgili mi yok?
Soran+1 yılgeri döndürüp aci cektircem sadece hala sevmiyorum intikam istiyorum
Balık+1 yılSevmiyorsan bırak gitsin düşünme bile...
Soran+1 yılaci cektirmek istiyorum beni unutamasin kalbi askimla yansın erisin bana muhtac olsun istiyorum bunu mutlaka basaricam buyuyle olmuyorsa baska sekilde canini yakarim
Yay+1 yılSenin cidden psikolojin bozuk yazık
Soran+1 yılsanane
Yay+1 yılPisman oursun yapma dunya icinbi insan ahiretini kaybetme bu bir
2. buyu döner dolasir sahibini bulur
3. buyu kaderin onune gecemez sadece belirli bir zaman o yolun ustunde durur sonra tas kalkar ve yol devam eder
Soran+1 yıloff off icim yaniyor ya carem kalmadi baska durup dururken buyu yapmaya karar vermedim onun kaderi ben degilsem baskasida olamaz
Yay+1 yılOna sen degil Allah karar veriyor sen kimsinki bir insanin hayatiyla oynamaya calisiyosun cocuk seni istemiyo demmeki bu zorlaman ne herşeyi buyuylemi elde edeceksin bu nasil bir acizlik kendine gel Allahtan iste vermiyorsa vardir bir bildiği
Balık+1 yılNeden başkası olamaz? Bak onunla bişiler yasamış olman seni ona mecbur kılmaz. Ama seni anlıyorum yavas yavaş bu düsüncenden sıyrılacaksın
Belani ariyosun ha gece gece. Musallat olmaz ins bsyler
18 Yorumla
Soran+1 yılona daha cok bela olurlar eminim ki :D
Soran+1 yıldaha once biseyler denemistim iki hafta sonra geri donmustu bu kez daha etkili ve korkunc seyler yaptim bakalim ne olacak daha iki gundur uğraşıyorum önceki denemem ayni kisiye degil bir sene onceki sevgilimdi
Soran+1 yılaslinda gece biraz korktum mumun ucunu kursun kalem ucuyla sondururken tutustu diz ustunde karanlıktaydim benim boyumda alev aldi mum belki mantikli aciklamasi vardir ama bir enerji geldiginede eminim
Soran+1 yılsaol canım dikkst edicez artik bir aksilik olursa yaptıklarımi bozup kurtulcam :D
Terazi+1 yılMerhaba sonuç alabildiniz mi yaptığınız şeylerden ben de çok uğraşıyorum geri getirmek için
Büyüye inanarak ve insanlara böyle bir kötülüğü düşünerek en büyük yanlışı yapıyorsun zaten. Vazgeç derim.
10 Yorumla
+1 yılSelam bana ulaş büyüden etkili bir şey Önercem ve günah diğill
012 Yorumla
Soran+1 yılselam dua mi onerceksin ise yaramiyor eskiden cok denerdim ama yinede merak ettim
Balık+1 yılNo no no :))) telekinezi beyin gücüyle yapılan bir yöntem valla ben göndürdüm eski sevgililerimi nasıl oluyor bu rüyalarına giriyorsun aklına düşüyorsun efsane bir olay kul köpek edersin bu yöntemle
Soran+1 yılmsjlarini acarmisin
Soran+1 yıltakip attim ama mesaj atamiyorum
Balık+1 yılTamam canım
Soran+1 yılmesaj yolladim canım
Balık1 yılO nasıl oluyor yazar mısınız
Boğa11 ayMerhaba banada yaza bilir misiniz
Boğa11 ay@Tamamokkk merhaba öğrendinizmi tekniğ
+1 yılSenin gibi ruh hastası... Kişiler cehennemde kıçtan yanıcaksınız pislikler
04 Yorumla
Soran+1 yılsanane lan yanarsam kendim yanarim kaybol
Kova+1 yılTek sen mi yanıyorsun tek sanki insanların hayatını mafediyorsunuz
Soran+1 yılo insan değil benim gözümde
Kova+1 yılNe yaptığını bilmiyorum ama deymez yapma
+1 yılbüyü yapanlar cehennemden asla çıkamayacaklar biliyomusun
40 Yorumlaevet yaptırdım ben ama çok eskidendi yani iki yıl önce falandı
010 Yorumla
Soran+1 yıltuttumu peki ne büyüsü yapildi baska kimseye mi yaptirdin
Soran+1 yıldondurdun onu asik ettin ve sonra kendin mi istemedin hahaha bu ona ızdırap verecektir bende ayni seyi planlıyorum ama kimseye para kaptıramam kendim ugrascam dönene kadar umarim rahatsiz ediliyordur pislik lanet yaratik ölse zevk alicam aslında sevmiyorum nefret ediyorum aci çeksin istiyorum
Soran+1 yılmsjlarini ac
Başak+1 yılBana yazar misin
İkizler+1 yılBana ulaşır misiniz
+1 yılmerhaba
ne kadar zamanda oldu nasıl yaptınız anlatır mısınız?00 YorumlaYaa ben sana nasil ulascam ulaşmam gerek siteye bakmıyor musun hic
00 Yorumla
+1 yılinanma böyle şeylere :)
11 Yorumla
Soran+1 yılinanmiyordum zaten ama son care bu kaldi
büyü ters teperde cinler ananı sikerse görürüm
25 Yorumla
Aslan+1 yılKeşkeee 😂
Aslan+1 yılYok çocuktan intikam alacakmış bu kendine aşık edip. Allah bunları affetmesin. Bana da büyü yapıldı, 4 farklı büyü aynı kişiden. Öğrendikten sonra silahı kaptığım gibi otobüs bileti aldım vurmaya gidecektim zor ikna ettiler şimdi öldürsen ahiret azabı az olur dediler de durdum. Umarım bu karı da bir şekikde yakalanır..
+1 yılAllahtan korkmuyormusun?
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl tuttu hangi büyüyü yaptın yardımcı olabilir misin lütfen...
00 YorumlaYa bunu yapacak kadar delirmeyin be
00 YorumlaUlaştım çoraplarım artık kYbolmuyor
10 Yorumla
+1 yılHahah ülkenin özürlüleri sizi
23 Yorumla
Soran+1 yıldefol
Soran+1 yıl@Bebeki4 soruya yorum atanlarin kicini yalamaktan baska isin var mı siktrol dalkavuk
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın böyle bişey deneme.. sakın...
26 Yorumla
Soran+1 yıldenedim deniyorumda her cesidini denedim
Cevap sahibi+1 yılAllah seni Affetsin
Cevap sahibi+1 yılTecavüzden farksız yaptığın. Zorla güzellik olmaz.
Soran+1 yılzorla degil asik bana sadece bunu görmesini sagladim
Balık+1 yılCanim mum buyusununasil yaptin yazarmisin cik zor durumdayim
- Astroloji & Burçlar konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBuralarda misin acaba? Hesabin aktif mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayAktif misinnnnnnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yaptın anlatır mısın banada ihtiyacım var
00 Yorumla
+1 yılEeee şu an ne durumdasınız
10 YorumlaUyeligin devam ediyorsa biten mumu gömdün mü
00 Yorumla
1 yılMerhaba bana da yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
+1 yılKime nasıl yaptırdınız
00 Yorumla
+1 yılbana mesaj atabilirmisiniz lütfen
00 YorumlaBana da anlatsana özele yaz
00 YorumlaBana yardım edermisin?
06 YorumlaBana ulasirmisin soran kisi
00 YorumlaBana ulasabilir misin?
00 YorumlaBana ulaşır mısın soran kişi?
00 YorumlaLütfen bana da tarif verir misin
00 Yorumla
+1 yılBÜYÜ artık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgözünaydın
Soran+1 yıltskr ederim sen napmistin sonuca ulastinmi buyuyle
Cevap sahibi+1 yılBen değil arkadaşım için yapmıştık ve evet geri döndü 1 hafta içinde
Soran+1 yılbenimkide bir hafta icinde dondu hangisi tesirli oldu bilmiyorum iki cesit mum büyüsü yaptim bir yumurta ve bir kasik buyusu ama gun boyuda apraziyali zikrettim davet ettim neyseki cok donulmez bir noktadaydik asla affetmeyecegi hatalari affetti ben aramadan o aradi buyuden once kufur edip engel atiyodu
Cevap sahibi+1 yılbizimkisi çok daha farklı ve çok etkili büyüydü
Yumurtaya yazıp küle gömmekte etkili ama ondan çok daha etkilisiydi
Soran+1 yılneydi merak ettim bende yapabilirim anlatirsan cok iyi olur ya :)
Cevap sahibi+1 yılKendin yapamazsın ki
Kendimizin yapabileceği bir büyü değil bu.
Şeytani olan hocalar yapabilir ancak. spermle yapılıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Sorann12
Konu ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Meral321
Çok hoş şeyler değil ama
Cevap sahibi+1 yıl@Meral321
yaz bana gizliden çıktım
Yengeç+1 yılHala buralardamisin
Cevap sahibi+1 yıl@Zümran00047
Evet
Yengeç+1 yılAşk büyüsünu anlatabilirmisin
Geri getirme ve bağlama büyüsüydü
Yengeç+1 yılBüyünün tarifini benle paylaşabilme imkanın var mı cok ihtiyacım var
İnsanın kendi yapabileceği şeyler değil onlar
Başak+1 yılBana mesaj atar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@Sevgicck
Dediğim gibi Şeytani olan hocalardan biri.
Şeytani Cinlerle iş birliği yapıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger hala burdaysan nasil yaptin lutfen cok lazim
01 Yorumla
İkizler+1 yılMerbaha yardımcı olsak birbirimize bende denicem
+1 yılinanma boyle seylere
20 Yorumla
+1 yılBumerang gibi mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri