Sevgilim oyun bağımlısı, ne yapmalıyım?

merhabalar. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Benim 2,5 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve halâ ona aşığım. Onun da bana olan sevgisinden hiç şüphem yok. Normal şartlarda mutluyuz yani. Ama sevgilim oyun bağımlısı. Birlikte yaşıyoruz, öğrenciyiz ikimiz de. Ben biraz daha hayatı 2 kişilik yaşamak, her şeyi birlikte yapmak isteyen biriyim. Ama sevgilim günde 6 7 saat oyun oynuyor. Günde 4 saati de okulda geçiyor. Bunun dışında ya uyuyoruz ya yemek falan yiyoruz birlikte. Sanki evlenmişiz de ikimiz de çalıştığımız için sadece günlük birkaç saati birlikte geçirebiliyormuşuz gibi.

Ben bu sebepten ona bazen tavır yapıyorum çünkü bazen gerçekten çok bunalıyorum. Bu derece oyun oynaması ve o anki hareketleri, küfürleri falan ban itici ve çocukça geliyor. Trip atmayı hiç sevmeyen biriyim. Ama bu davranışından sonra istemsizce tavrım değişiyor kendimden de soğuyorum o an. Bu durumların ilişkimi kötü etkilemesinden, zamanla ikimizin de birbirimizden soğumasından korkuyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
Sevgilim oyun bağımlısı, ne yapmalıyım?