Göz yasi ve ah üzerine Yuva Kurulur mu?

Baslikta belirtim gibi Baskasinin göz yasi üzerine Yuva Kurulur mu? Ben eski nisanlim dan 6ay önce ayrildim, ayrilma sebebim ise Sudan sebepler di. Neyse biraz acayim konuyu O Kiz beni cok seviyor du bend onu her istedimi yapar di her türlü konu da yanimda Olur du Madi manevi Ama zaman gectikce sogumaya basladim ve tartsmaya baslamistik. Sonra Ona söyledim ayrilmak istedimi anlasamadimizi fela filan. Kendi mutlulum icin onu orta da biraktim herseyi ortada kaldi ceyizleri felan. Cok üzüldü agladi beni birak ma diye cok yalvardi Ama Ben kararim dan dönmedim. Ayrildik dan sonra yine yalvardi yakardi sms ati cok kötü tersledim kalbini cok kirdim beni arama diye tehtit bile etim. Yakma dan düsün diye Zina iftrasi Atim , ama öyle biri olmadini cok Iyi biliyor dum ama yakma dan düsün diye oda bunlari duyunca üzüntpsünden kahir olmus hastaneler düsmüs. Namusunu serefini iki paralik etim herkesin Agzina gecirdim. Cinselik de yasmistik o istemiyor du ama naptim etim ikna etim. Simdik Ben baska birlye nisanlancam benim sormak istedim Hani derler ya göz yasi ve ah üzerine mutluluk kurulmaz, Bu kizin ahi tutar mi beni. yaptim dogru birsey deyil di ama oldu iste. Duyduguma Göre beni ve simdik nisanlimi Allaha havale etmis Bide sunu demis “Sen benim yaz aylarimda nasil saclarima karlar yagdirdiysan Allah da senin hic umadigin anda karlar yagdirsin saclarina“ Bunu duyunca kötü oldum.. Aglayanin Mali gülene yaramz derler Hic böyle bir Benzer durum yasayip da ahi tutu nu gördünüz mü
Göz yasi ve ah üzerine Yuva Kurulur mu?