Arkadaslar benim Misirli bir Sevgilim var. Birbirimizi cok seviyoruz. Cok iyi biri ama Şu an da Misir da yasiyor. Evlenmek istiyor... Ama Millet ne diyecek diye kafama cok takiyorm.. Ailem ne der bilmiyorum.. Yani kisacasi, Etrafi cok takiyorum. Ayyy ne yapicaksin Misirliyi demeyen mi olmadi.. Sizin de fikrinizi almak isterim.
Cevabın nedir?
+1 yılMısır'da boşanma tr den fazladır uyumsuz cahil bir halkdir size ayak uyduramaz temizlik sıfırdır eve ayakkabiyla girerler elleriyle yerler memleketleri eşek bokundan şehirlerin içindeki cop daglarindan geçilmez temizlik kültür meselesi gelelim evlilige ben 7yildir evliyim eşim benden izinsiz doğumunu dahi orada yaptı 1.5yil kaldı ben iyi niyet gösterdim ama senede 2sefer 3sefer gidip her gittiğinde de 2 3ay kalıyor bayramlarda aile ziyaretlerinde sikintilarimiz oluyor evlilik beni ve ruh sagligimi olumsuz etkiliyor o hep tavuk et yiyor misal ben ise sebze bakliyat karışık şeyler seviyorum her bakımdan uyumsuzlar evlenseniz dahi bosanacaksinjz bulun bir Türk evlenin, inanın sorumluluk sahibidir , Mısır'daki iş adamları dahi derler 4misirli yerine 1tane türk çalıştır diye , git gor tanı bana dua edersin uzak dur
49 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle Cevabınız icin Teşekkür ederim. Aradan yaklaşık 1 Sene geçti ve ben evlendim. Düğün olmadı henüz.. Sizin Eşiniz Misirin neresinden?
- +1 yıl
Merhabalar, bana telefonunuzu yazar mısınız. Banada bu bildiler lazım. Ev durum ciddiye doğru gidiyor. Özellikle yasal prosedürler hakkında bileği almam lazım
- +1 yıl
Nakliyeci benimle iletişime gecermisin sana zahmet olmazsa cunki oradan bir kızı seviyorum bana bir şeyler söylersin Lütfen yazıyı görürsen...
- +1 yıl
Prens , dostum evlenme uzak dur
En İyi Cevaplar
Eğer seviyorsan, cidden anlaşacağını düşünüyorsan evlen. Önemli olan senin duyguların ve senin düşüncelerin. Sen bu hayatı yaşayacaksın, çevrelerin değil. Sen evleneceksin o adamla, çevren değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin evet.. Ama iste Milletin agzi torba degil ki büzesin. Ancak laf laf.
+1 yılBana özelden yaz istiyosan.
Ben 4 yildir misirliyla beraberim, simdi evliligi düsünüyoruz67 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden atamiyorum :-( email atsan? lalemelek@icloud. com
- +1 yıl
Normal beraberlikse ok tanimissinizdir ama sanal beraberlikler aldatıcıdır bende 10yillik beraberligim 7yildir evliliğim var ama tam kabus sakın hata yapmayın onlar bildiğiniz Avrupalı gibi değildir bizden 10gomlek daha geri kafalı bağnaz pisdirler hakaret değil kesinlikle orada iş yapanlar derki 4misirli calistiracagina 1tane türk çalıştır ha ülkelerinde sokaklarda çöp dağları var pisliginde boğulan bir ulke
- +1 yıl
Ben de fikrini alabilir miyim :)
- +1 yıl
Merhaba bende özleden yazmak istedim size fakat yapamıyorum mısırlı bir sevgilim var ve ilişkide gelecek görmedigi için benden ayrıldı aileler mesafeler ve evlenmek zor olacağı için yapabileceğimize inanmıyor ne yapsam bilemiyorum evlendin mi bilmiyorum ne yapmalıyım fikir verir mısın lütfen?
+1 yılmillete ne anlamıyorum neden takarsınız bu insanları bu kadar ya
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe edinlenlerden Fikir almak isteyen Insanlar da var ki bu bazen çok işe yarayabiliyor.. Takmak değil yani
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
25Cevap
+1 yılOranin hayat sartlari deyisik. istediyin gibi cikip gezemeyeceksin adam iste oldugu zaman Canin sikilecek, bir sekilde pismanlik duyarsin.
Anasini satim memlekette erkek kitligimi var, nerden nasil buldun misirliyi hayret01 Yorumla
Soran+1 yılOrada yasamayi düsünmüyorum zaten.. :)
mısırlı hımm iyimiş ortadoğunun göbeği gitte gör ebeninkini evler harebe resmen türkiye mumla ararsın demedi deme :/ ..
25 Yorumla
Soran+1 yılBen 4 Defa Misira gittim. ;-) Biraz daha saygili bir sekilde yazsaydin keske. Ayip oldu biraz. neyse
Soran+1 yılDubai de gittim :) Sudilerden hayir gelmez. Misirlilar bizim Kültürümüze yakin. Insanlari iyi yani. Iyi si de var kötüsü de..
- +1 yıl
Mısır'a iş yapan oradan evli birisi olarak diyebilirim ki dünyanın en ilkel en geri kafalı iğrenç insanlari orada evlenirsen kafamı duvarlara vurursun
+1 yılI * an Egyptian and I didn't know how I reached this site
But circular is totally wrong... Not all of Egyptians is the same you can't describe 100 million Egyptian with the same character even maybe there is some wrong issues.
At last don't make your choice based on Nation , but based on the personİyi geceler türk kardeşleri
30 YorumlaŞimdi yavaş yavaş kültür farkliligi öne çıkmıştır, erkeklerini bilmemde mısırlı kadınlar bespara etmez çöp pis, keşke bosanabilsem , bosanmiyirda kene gibi yapışıyor , hayatımda her daim düzen sistem var idi bu geldi geleli bela , herşeyi akıla ve mantığa aykiri
00 Yorumla
+1 yılTurk erkeginden hayir bulamadiysan yuru Habibiii Ayvaaa 😁
00 Yorumla
+1 yılBence evlenme çünki sen dürüst biri değilsin... geçenlerde fransız biriyle evlenmek istiyorsun... global bir vericisin
11 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ne fransizi? Nerenden uydurdun. yürü git
+1 yılCoğu bosanmadan kültürden bahsetmiş gerçekten çok saçma düşünceler bunlar bu zamanda teyze amca çocukları boşanıyor yabancı ile evlenince mi boşanmalar sadece var çok iyi tanımak gerekiyor o kadar ailede çok önemli bir unsur kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisirlilardan uzak durman tavsiyemdir. tanidiklarim icinde dogru duzgun olanina rastgelmedim daha.
10 Yorumlabırak milleti aşıksanız birbirine bitmiştir
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim :-( Bak iste Tepkiler bu sekilde oldugu icin, etkileniyorum.
Soran+1 yılSagol tesekkür ederim. Iyi geldi bu yorum
Nekadar seversen sev baska ülke baska kültür mutlu olamazsin...
00 Yorumla
+1 yılBen misirli birine aşık oldum iyi bir kazık yedim
Nereli olcagi önemli değil türklerde de aynısı olabilir. Dikkat edin01 Yorumlasaçmalama gönül bir olsun mühim olan buluştuğunda anlabilicenmi
00 Yorumla
+1 yılasik olmak seninde hakkindir
115 Yorumla
Soran+1 yılSagol :D
- +1 yıl
eeee evlandin mi
Soran+1 yıl5 gün icersinde mi? :D hayir tabiki de... Aileme nasil aciklicam kara kara düsünüyorum... Ah ahhh
- +1 yıl
demekki evlenmek istiyorsun dimi
Soran+1 yılevet gercekten istiyorum. Seviyorum. :(
- +1 yıl
su anda nerdesin
Soran+1 yılBen Almanya da yasiyorum. Burda dogdum büyüdüm
- +1 yıl
misirli da ordami
Soran+1 yılHayir Misir da :D Isler biraz karisik desem... Ben kendisiyle Tatilde tanistim 2 Sene önce ve o gün bugündür ayrilmaz iki gibiyiz. Cok iyi biri. Yani mutlu edebilecegini düsünyüorum. Ancak benim tek sorunum cevrem ve Ailem ne der.. Biliyorsun bizim Türkler araplari pek sevmez. ama Seker gibi biri ya :(
- +1 yıl
hmm canim sen almanyadasin sorun olmamasi lazim yaa kac yasindasin ki
- +1 yıl
sustun ne oldu
Soran+1 yılIs yerindeyim. 32 :)
- +1 yıl
almanyadasin modern bir ülkedesin orda SINIR bir sey yok yane sevgilinle hep serbest gezersin yolda öpüsürsun kaffelrde beraber kalabailirisn daha ne istiyorsun
Soran+1 yılVallah o sinirlar Türkiye de de yok artik.. Kusura bakma herkes kendi sinirini koyar. Ülkeye göre degil, Insanina göre olur bu isler.
- +1 yıl
insanina göre haklidir ama türkiyede kadin haklariyokki yane kizlar kadinlar korkuyorlar cahil gerici yetisen kizlar ben namusum icin yasiyorum anladin mi
Kendi kararini kendin ver ya da annene danis
10 Yorumla
+1 yılMerhaba ben de Mısırlı biriyle evleneceğim ama çok sorularım var iletişim kurabilir miyiz
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Darkmoonqueen25
Biz 1 yıldan fazladır evlendik gayet lüks bir yaşam ailesi ingilterede yaşamış 10 yıldan fazladır katarda ikamet ediyorlar burada hayat gerçekten çok iyi ve ben toplam 6 yıldır tanıyarak evlendim ailesi okumuş kültürlü insanlar gerçekten mutluyum yani kısacası aynı kişi olması imkansız ☺️
+1 yılKalbinin sesini dinle
10 YorumlaMüslüman caizdir ama dediğin gibi halk tepkisi zor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet Müslüman. Ama ilk basta benim icin önemli olan Insan olmasi. Ve gercekten cok iyi bir Insan. Kismet iste.
+1 yılya türk erkekleri boşta geziyor sonra :D
04 Yorumla
Soran+1 yılVallah tabiki Türk de sevgilim oldu, cogu Menfaat pesindeydi... Yani ben Ülkemi severim ve ne Mutlu türküm diyene... Ama gönül iste.. :(
- +1 yıl
yaş kaç
Soran+1 yıl30 yasindayim. :)
- +1 yıl
ailene açıl önce ailenin fikri önemli
+1 yılNapıcaksın mısırlıyı :F
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkler e kitlik mi geldi
06 Yorumla
Soran+1 yılOn kere ayni soru soruldu. hayir kitlik gelmedi, asik olduk birbirimize diyorum ya
- +1 yıl
Aşık olma sende
Soran+1 yılHa tamam sagol. Dur hemen kalbimi sökeyim. Cok yardimci oldun :))
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Nette konuştun aşık oldun sanal yalan git gor tanı iğrenç insanlar Türklere kurban ol temiz sorumluluk sahibi çalışkan , onları gör hayal kırıklığına ugrarsin
- +1 yıl
Kardeşim sen kimseye aldırış etme bende mısırdan bir kızla konuşuyorum ve her insan aynı değil kız çok temiz ve güzel Yanı musliman sonucta.. birbinize helalsiniz
+1 yılHa zenci Ha Mısırl nolcek
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka zenci? hayir zenci degil.
- +1 yıl
Piramitlerde aşk tazelersiniz 😂
Soran+1 yılBu nasil bir fantazi ya. Piramitler muhtesem!" Gidip görmen lazim
- +1 yıl
Fantezinin yeri zamanı olmaz çiçem
- +1 yıl
Uzaylılar yapmış aslı varsa :)
Soran+1 yılInanilmaz bir Ülke. Uzaylilar yapmadi hayir. Orada Hirogliflerin yazilarindan kimin ne yaptigi falan hep okunuyor. Okumasini bilen Arkeologlar da ceviriyor. Türkiyem Kadar güzel olmasa beni büyüleyen bir Ülke Misir. Büyülü bir yer
Nasıl tanıştınız ben onu merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılMisir da tanistik. Iki sene önce Tatile gittigimde.
+1 yıltürkiyeye gelmek istemiyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim orda yasamami istiyor ( Antalya gibi Turistik bir yerde Yasiyor suan) ama ben istemiyorum.. Sen nerde istersen orda yasayalim yeterki birlikte olalim ve mutlu olalim dedi.
- +1 yıl
hmmmm sen ne diyorsun kac yasindasin
umarım boşanırsınız teyze
10 YorumlaEvlendin mi? Yoksa ayrıldın mı?
00 Yorumla
+1 yılSelam misirli bir kız ile evlilik olurmu
12 Yorumla- +1 yıl
Olmaz kardeşim , Avrupalı gibi değildir pisdir bagnazdir , eleştirmeye kesinlikle gelemez , ben eleştirdiği zaman kapıyı açıp polis diye bağırıyor , çok dengesizler , hem evlendin diyelim onlar kafasizdir zırt birt ülkesine gidecek sonra çocuk olacak 3-5 tane onlarida götürecek yol parasını odeyemezsin , zaten çalışmazlar evi bile b. k götürür , hazır yemek yer , sebze bakliyat yemez et balık hamburger patates kızartması başka bir şey bilmez
- 8 ay
@yontem034 nasıl bir elin beş parmağı bir değilse senin karıyla diğer insanlarda bir değil gidip çöplükten bulduysan karıyı ağlamayacan
Sonuç ne oldu? Evlendiniz mi
00 Yorumlakültürler evlilikte sorun olu
10 Yorumla
+1 yılsanmam erkwklere kiranmi girdi
00 Yorumla
+1 yılNasıl tanıştınız
01 Yorumla
Soran+1 yılTatilde tanismistik
Evlenmem
04 Yorumla
Soran+1 yılCok seversen?
Soran+1 yıl;-) Büyük konusma