Evleneceğin kişinin ismini öğrenme falı olarak geçiyor.
İğne falı nasıl bakılır?evleneceğin kişinin adını öğrenDaire çizip etrafına 29 harfi yazıyoruz daha sonrasında dairenin ortasına bir damla tükürük veya kan yapıyoruz iğneye ip geçirip ortasına dik bir şekilde tutup bana evleneceğim kişinin adını ver diyoruz iyice konsantre olup iğnenin ucunu kaldırmadan ipi hafif yukarı kaldırıyoruz o da harflere gidiyor.
İğne ile isim falına bakan oldu mu? Denedim ölsem dönmeyeceğim eski sevgilimin adı soy adı çıktı bilen veya deneyen var mı ben inanmadım siz ne düşünüyorsunuz?
İğne ve alfabeyle isim bulma falı ile evleneceği kişinin ismini öğrenen oldu mu?
Böyle şeylere inandığımı söylersem yalan olur ancak iğne falı ile evleneceğin kişinin ismini bulma konusunda biraz fikir sahibiyim. Daha önce arkadaşımla denedik, biraz güldük biraz eğlendik :) Ben de sana deneyimimizden bahsedeyim.
İğne falı ile evleneceğin kişinin adını bulma
iğne falına nasıl bakılır?
İğne falı dediğimiz şey; senin de biraz bahsettiğin gibi aslında birkaç malzeme ile yapılır.
- İplik - İğne - Kağıt - Saç teli, bir damla kan ya da tükürük
İğne falına nasıl bakılır?
Kağıda genişçe bir çember çizilir. Çemberin dış çevresine alfabenin 29 harfi sıra ile yazılır. Çok iç içe geçmemesine özen göstermek lazım yoksa iğnenin hangi harfi gösterdiği net şekilde anlaşılamaz. İğne ipliğe geçirilir ve aşağı doğru sallanır. Kağıda çizdiğimiz çemberin ortasına bir saç teli bırakılır. Saç telinin falına baktırmak isteyen kişiye ait olması önemlidir. Daha sonra gözler kapatılır, sormak istediğin soruyu inanarak yüksek enerji ile içinden söylemeye başlarsın. O sırada da ipliğin ucundaki iğne sallanmaya başlar. Gözlerini açıp takip ettiğinde, seni bazı harflere götürür.
Sorduğun soru ne ise, seni götürdüğü harfleri not ederek bir çıkarım yapmaya çalışırsın. Öncelikle iğne falı kimsenin tam ismini ve soy ismini vermez. Bunu söyleyen biri ile karşılaşıyorsanız tamamen hurafedir. İğne sallanırken gelişigüzel birçok harfe işaret eder. Kenara not edip anlamlı bir bütün oluşturabilirsiniz. K, N, A, E, N gibi. Buradan inanmak isteyen KENAN ismini çıkarabilir :) Kimine göre de hiçbir şey ifade etmez.
Bu tamamen inanıp inanmamanızla, aklınızdan ne geçtiğiyle, gönderdiğiniz enerjiyle alakalıdır.
İğne falı gerçek mi?
Biz arkadaşımla seneler önce denemiştik. O zaman kız arkadaşımın Safa adında bir erkek arkadaşı vardı, aldatmıştı ve ayrılmışlardı. İğne falında çıkan harfler A, S, A harfleri idi. Bir de H harfi çıkmıştı ki o da çocuğun soy adında mevcuttu. Hemen hevesle tabii ona yordu. Evleneceği kişinin o olacağına inandı. Aradan aylar geçti, bizim kız başkasıyla görüşmeye başlayıp Safa'yı unuttu. Sonuçta iş kadere, fala bile kalmadan çözüldü. Artık bizim kız Safa ile evlenmek istemiyordu zaten :)
Bu arada şu an bahsettiğim arkadaşım başka biriyle evli ve iki tane de oğlu var. Eşinin ismi ise CEM :)
Bunu ve yüzük falınu deneyen birkaç kişi doğru olduğunu gerçekten verdiği isimle evlendiklerini söyledi bende aileme yaptım doğru çıktı bana da eski sevgilim çıktı bakalım 😂
Böyle şeylere pek inanmam bununla beraber bu falı da ilk kez duyuyorum. Buna benzer yüzük falı da var ablalarım onu yapmıştı fakat doğru çıkmadı. Şimdi hepsi evli ve falda çıkanlardan çok farklı sonuçları yaşadılar :)
Bu tur şeylere inanmıyorum ve bu iğne falını ilk defa duydum. Hem zaten ben evliyim bana göre bir fal değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaptığın Allaha sirk koşmak annende sende sirk kostunuz kardeşim bil isterim gaybi Allah bilir diyoruz Allahın önümüze çıkaracaklarını bekliyoruz dur Allahim sen göstermeden ben bileyim diyen cook ben önceden uygulamayla öyle güzel yazıyor diye fal baktiriyordum o bile günah inandığım için Dikkatli olmakta fayda var bırak Allah uygun gördüğü anda karşına çıkarır zaten adını ogrensen ne olur boşuna günaha girdin
ulan nelerle uğrasıyorsunuz siz kadınlara hayranım gereksiz işleri nasılda böyle caf caflı süslüyolar bunu bir israil ticarette birde siz gereksiz şeylerde yapıyosun
Ya ben denedim. Ne zaman öleceğimizi sorduk. Fala göre iki hafta kaldı. Çok tedirginim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne kadar doğru. Başka bir falcıya mı sordursam. Lütfen bir fikri olan söylesin. Herşeyi doğru bildi. Umarım doğru değildir.
Ya güzeldi film ama çoğu filmin konusu aynıydı ve filmde ilk oyuncak bebeği gördüğüm de kızlarının ruhu girmiştir kesin Diye bir yorum yaptım artık korku filmlerinden korkamıyorum çünkü yapamıyorlar yaaa🙄🙄😂😂
En İyi Cevaplar