benden para karşılığı çıplak foto almak isteyen biri var. ifşa olma riski yok gibi. paraya da ihtiyacım var. ne yapayım ya da siz olsanız ne yaparsınız?
lütfen bir karar vermeme yardımcı olun.
lütfen bir karar vermeme yardımcı olun.
handankul sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Saçmalama sakın yapma böyle bir şeyi. İnsanlara asla güvenilmez ve para kazanmayı seçtiğin yol çok ama çok yanlış istedikten sonra çalışıp kazanabilirsin ya da borç al birinden
yapma alışırsan daha çoğunu istersin derken beynin seni fahişeliğe iter anlamadan bu normalleşir beyninde sonra para karşılığı ilişkiye de niyetlenirsin...
para tatlı gelmeye başlayınca görürüm seni abartmayı. ne cazip teklifler gelecek sadece 1 kez yapalım 2000 vereceğim diyenler mi sadece şunu yapayım şu kadar bunu yapayım bu kadar diyenler mi... iphone teklif eden mi :D 1 sefer yapıp 2000 nasıl kulağa hoş geliyor değil mi...
işte beynin seni zaten gördü ne olacak diye ikna edecek 100 200 le uğraşana kadar 2000 lira. bu parayla şunu alırsın bunu yaparsın diyecek... çok ikna edici olabilir erkekler isterse... hele bide paraya ihtiyacın varsa...
çok cazip teklifler aldığım oldu. tamda en zor zamanlarımda...
neyse boşver sen istediğini yap...
tamam
O karşındaki nasıl bir yokluktaysa bu zamanda birinden para karşılığı foto mu istenir biraz akıllı ol bunu istiyosa arkası kötü gelir git çalış kazan para
Sakin atma. Saflıktan baska degil. Arti git elini ocaga tut obur tarafta napcan. Belki de kendine gelip arayisa girmen icin bir sinav
Kendini satarsın her ihtiyacı olan çıplak fotoğraf atsın o zaman zor durumda olana iş mi yok zorla kendini ara bul
sakin boyle aptalik daha cok bela gelir ornekler cok var
baska seylerde yapabilirsin fotodan para edicek bence dusun
Para bide ölsemde atmam arkadaşım olsa öyle atarım para ne ya iğrenç
ifşa olsanda olmasanda dini inancın varsa Allah görüyor yaptığını.. helal para kazanmaya bak
Yakında para için kendini de satarsın
S*lak olmayın kızlar akıllı olun kalitenizi bozmayın. Git işte çalış 2-3 gün halledebilirsin.
Atma pişman olursun ben eski sevgilime ücretsiz attım hala onun utancı ile yaşıyorum resmen bir leke hissediyorum ilerdeki eşime karşı
Yap yap sonra gorursun
Yüzünü göstermeden at
Sen gerçekten kızmısın?
Yuh artık kndni satmak bir nevi
Manyak mısın kardeşim
Karşılığı ne olursa olsun Asla.
Ben atardım
Sen satılık değilsin yapma bence
Çok ihtiyacım varsa atarım
Atmazdım.
Atmam ben
O işte her zaman risk var pişman olabilirsin