Rahat bu , Abaza olma ihtimali % 75 . Heyecan dan yapma ihtimali % 40 , senden cesaret alma ihtimali % 45 , bunu daha önce başka kıza yaptı tepki almadı ihtimali %80 . Bu çocuk rahat galiba. Takmıyor o an yaptım kızarsada bir daha görüşmeyiz bana kızmı yok diye düşünerek yapmış
05 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım biri değil liseden eski tanıdık birisi ısrar etti buluştum yanağımı tokalışırken götürdüm şak şak öptü ona şaşırdım
Soran+1 yılYo vermedim ki
+1 yılNe alaka ya.. selamlaşma ve vedalaşma göstergesi hareketler bunlar.. bu arkadaş sana bir kaç gömlek üstün.. sen en iyisi görücü usulü evlen geç. fazla sana medeniyet.. görende taciz etti sanacak kezoyu..
32 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım sonuçta yanağımı öptü
- +1 yıl
Vay terbiyesiz şerefsiz ahlaksız... kafirler için yaşasın cehennem..
+1 yılHoslandigim kişi bir kere yanagimdan öpmüstü çok güzeldi o aklıma geldi bizimde ilk buluşma değil ama ders çıkışı arabaya bindiğim durağa bırakıyordu karlı bir gündü ulan bee
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim hoşlandığım değil ondan
- +1 yıl
Hoslanmadigin biriyle neden bulusuyorsun
Soran+1 yılLiseden bir tanıdığım ısrar etti kıramadım ben de
- +1 yıl
İlk buluşma deme o zaman flört gibi oluyor benden hoşlanan biriyle bulstum de
Soran+1 yılMillet de neler demiş bana
- +1 yıl
Bu nick nereden esti merak ettim de?
- +1 yıl
Faşist değilim kültürlü insanlar anlasın bir tek nickimi diye bunu seçtim
- +1 yıl
anladım. zaten yargılamadım sadece merak ettim ama yanlış anlaşılma ihtimalin de yüksek bu şekild ebence :D
+1 yılNerenden öpmesi gerekiyordu bacım? Kafa mı tokuştursaydi adam erkek kankasi gibi?
13 Yorumla
Soran+1 yılYaaa arkadaş olarak buluştuk geldi yanağımı öptü
- +1 yıl
Çok enteresan gerçekten, sapık kesin..
Soran+1 yılHoşlandığım birii değil ondan olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yanaktan öpmek ile sapık olunmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım biri değil liseden eski tanıdık birisi ısrar etti buluştum yanağımı tokalışırken götürdüm şak şak öptü ona şaşırdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık. Yanaktan öpmekten doğal ne olabilir. Uzaylı mısınız ki mesafeli duralım. Birinden hoşlanıyorsan ilk veya son buluşma olması önemli değildir. Öpersin.
12 Yorumla
- +1 yıl
Yanaktan öpmenin herhangi bir aykırı manası yoktur. Merhabalaşmaktır genelde.
+1 yılNamusun kirlenmiş abine söylüyorum şimdi vursunlar seni ar damarın çatlamış senin bide yanakdan öptürmüş oha
13 Yorumla
- +1 yıl
Heeee anladım o kadar samimiyet için fırsat vermeseydinde birşey olmaz ya o biraz dışa yönelik insan sanırsam çekingenliği pek yok gibime geldi fazla samimi olma o vakit
Soran+1 yılArabada oldu
Dnjshxkshxjs anan baban bulsun bir hacı hoca sana kezocuk
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım biri değil liseden eski tanıdık birisi ısrar etti buluştum yanağımı tokalışırken götürdüm şak şak öptü ona şaşırdım sadece
Napsın dudağınamı yapışsın direk? Elini öpüp by by mı desin?
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarda yanlış anladılar
Soran+1 yılYok ya hoşlandığım biiri olsa tabiki öpsün
+1 yılYanaktan öpmece abazanlık değil bence içinden gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılNormal bence bunda bişey yok yine de senin karakterine bağlı hoşuna gitmiyorsa ters gelebilir.
00 YorumlaBence öyle yorumlamak gerekmez sadece masum bir öpücük yani yanak
00 Yorumla
+1 yılYatağa atsa modern olur yanaktan öper abaza olur bu karı milletini anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHi omzuna dahi dokunsa abaza olur
Sacmalama yavrucum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sekilde banada yapildi sonra kendime kizdim ama iyi niyetliyim iste bnde birsey olmaz dimi
00 Yorumla
+1 yıl2. Buluşmadan dudağa geçerse ve 3. Buluşmada eve davet ederse Abaza’dır 😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılOha nasıl ya karakola gittin mi?
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne alaka nerenden opecekti daha ilk buluşmada
13 Yorumla
Soran+1 yılYaaa arkadaş olarak buluştuk
Soran+1 yılCok cok öptü ya
O halde benim hep abazalara denk geldi
00 Yorumla
+1 yılValla ilk buluşmada falan ohooo :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılArtik "Normall" karşulaniyo.
00 Yorumla Abaza mi 😂😂 ne ilgisi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeye nasıl müsaade edersin? :
02 Yorumla
- +1 yıl
Hadsiz şey.
Kesinlikle öyle :)))😂
00 Yorumla
+1 yılbelkide hoşlandığından öpmüştür
03 Yorumla
- +1 yıl
hmm o zaman abazalıktan da olabilir :D
Soran+1 yılO yüzden sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen manyaksin onda bir problem yok
01 Yorumla
+1 yılyanaktan öptüyse, olmaz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlt tarafı yanağından öpmüş bu nasıl bir düşünce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin izin vermemen gerekirdi zorla mı öptü
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yanağımı tokuşturmaya yanaştım aniden öptü ya
- Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılbir hadi ordan git
12 Yorumla
- +1 yıl
Ne var bunda insan arkadaşını öper
Değil
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinci buluşmada yatağa atmayı teklif eder
00 YorumlaSen dua et yanaktan opmus😀😀😀
02 Yorumla
Değil.
01 Yorumla
+1 yılNiyet kötü uzaklaş
04 Yorumla
- +1 yıl
Yani öyle ısrarla cagiricak üstüne bir de şak şak öpecek ve ben masumum dicek olduuu
Soran+1 yılOnu diyorum ya
- +1 yıl
Ararsa falan açma boşver
abaza
10 YorumlaBırakta öpsün aqü
00 Yorumla
+1 yılöperken değdir di mi
02 Yorumla
- +1 yıl
ısrar varsa abaza
+1 yılYooo ne var bunda D:
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılnefesde almayalım :d
12 Yorumla
- +1 yıl
normal?
+1 yılBence evet
00 Yorumla
+1 yılYokk.
01 Yorumla
+1 yılabaza :D
00 Yorumla😅yok artık
01 Yorumla
sen öpmedin mi
00 Yorumladeğil kız
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama :D
00 YorumlaHe bir numara
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım