Başlıkta da belirttiğim gibi balık burcu erkeği durduk yere neden 5 gündür mesaj atmaz? Ortada bişe yokken?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selaamlar canlar,
Balık burcu erkekleri, hassas ve duygusal yapılarıyla bilinirler. Onlarla ilgili en çok sorulan sorulardan biri, "Neden yazmaz, neden ilk adımı atmaz?" olabilir. Gelin şu konuya hep birlikte açıklık getirelim. Balık burcu erkeği aramıyorsa ne yapmalı, balık erkeği neden iletişim kurmaz bu konuları inceleyelim.
Balık Burcu Erkeği İlk Adımı Atar mı?

Balık Burcu Erkeği İlk Adımı Atar mı? Balık erkekleri, aşık olduklarında büyüleyici ve romantik olurlar. Fakat ilk adımı atmak konusunda tereddütlü davranabilirler. Balık erkeği, karşısındaki insanın duygularını çok önemsediği için, reddedilme korkusuyla hareket etmekten çekinir. İlk adımı atmadan önce karşısındaki kişinin sinyallerini çok dikkatle analiz eder. Balık burcu erkeği için, olumsuz bir tepki alma ihtimali, hiç adım atmamaktan daha korkutucu olabilir.
Balık Erkeği Neden Adım Atmaz?

Balık Erkeği Neden Adım Atmaz? Birçok Balık erkeği, karar vermeden önce durumu defalarca gözden geçirir. Bu, onların bazen hiç adım atmamalarına sebep olabilir. Duygusal yoğunlukları yüksek olduğu için, olası bir reddedilme veya ilişkinin sonuçları hakkında endişelenirler. Bu da, onları yazmaktan veya harekete geçmekten alıkoyabilir.
Balık erkekleri ilişkilerde risk almaktan çekinebilirler. Bununla birlikte, duygularına karşılık almaması ihtimali ile yüzleşmek istemezler. İlişkideki belirsizlikler, onları daha korumacı ve temkinli yapar.
Balık erkeği severse nasıl davranır?

Balık erkeği severse nasıl davranır? Balık erkeği gerçekten sevdiğinde, adeta bir şair gibi davranır. Size özel şiirler yazabilir, sizi şaşırtacak romantik jestler yapabilir. Balık erkeği, sevdiği kadına olan bağlılığını göstermek için elinden gelenin en iyisini yapar. Ayrıca sevdiği kadının duygusal ihtiyaçlarına karşı inanılmaz derecede duyarlı olur.
Sevgi söz konusu olduğunda Balık erkeği, sevdiği kadına karşı son derece şefkatli ve romantik olur. Sevdiği kişiye olan ilgisini göstermek için yaratıcı yollar dener. Sevgilisinin duygusal durumunu her zaman gözetir ve onu mutlu etmek için elinden geleni yapar.
Balık erkeği hangi kadınlara aşık olur?

Balık erkeği hangi kadınlara aşık olur? Balık erkekleri duyarlı ve anlayışlı kadınlara tav olur. Onlar için duygusal bağ önemlidir; bu yüzden sadece fiziksel çekicilik değil, duygusal derinlik de ararlar. Duygusal olarak kendilerini güvende hissettirecek ve onları anlayacak bir kadın idealdir.
Empati yeteneği yüksek, duygusal olarak ifade edebilen ve onların karmaşık duygusal dünyalarını anlayabilecek kadınlara aşık olurlar. Balık burcu erkeği duygusal anlamda kendisine güven verebilen ve onun duygusal dalgalanmalarını sabırla karşılayabilen kadınlara aşık olur.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet bence en garip anlaşılması zor burç... Aramasan aramıyor yazmasan yazmıyor.. aşkından geberiyor ama ilişkiyi tek yaşar gibisin. Ben aslan burcu bir bayanım... İlk defa balık burcu erkeğiyle beraberim... Fırtınanın dibine vurdum resmen.. İnsan nasıl yaklaşacagını bilemez hale geliyor adeta... Geldiğim nokta onu çözebilmek için siteye abone oldum... Beyin yaktırıyor...
124 Yorumla
Boğa+1 yılBende aslan burcuyum. Benimki mesaj atıyor. Günde çok az konuşuyoruz. Hiç de aramaz. Anlamış değilim. Balık burcuna lanet olsun
Aslan+1 yıl@SüslüBarbie merak ettim bende aslan burcuyum konustugum cocuk balik burcu cok tuhaf davraniyo senin iliskin nasil gidiyo?
+1 yılAbim de balık burcu söylediğin gibi aynı. Kimse bana trip atamaz diyor. Sevgilisi yazmasa abim de yazmıyor. Umursamıyor. Aslında çok anlayışlı duygusal falan ama demekki erkek balıkların böyle bir huyu olabilir
27 Yorumla
Koç+1 yılBilemedim. Haklısın kırıcı bir durum. Sordun mu neden böyle davranıyorsun diye?
Koç+1 yılSor bence kendisine. Kırıldığını belli et. Ben kadınım ilgi isterim de. Konuşmak istemiyorsan bile bunu bana söyle de bence
Koç+1 yılHakkı yok ki buna. Kendini ezdirme kesinlikle pasif durma üzülen hep sen olursun. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor belki yaptığının farkında değildir? Belki de facebook hesabını başkası kullanıyordur? ya da kötü şeyler olabilir. Bence en iyisi açıkça sor. Sende kalp taşıyorsun sonuçta
+1 yılOoo çok pis burca denk gelmişsin. Kafasına estiği gibi davrandığı için ya duygusala bağlamış yalnız kalmak istiyodur ya da senden bıkmıştır
132 Yorumla
Akrep+1 yılHerşeyi söylüyo derken?
Akrep+1 yılEvet söyler 😐 Kendimden biliyorum çok duygusal, romantik insanlardır. Dedim ya yalnız kalmak istiyordur birşey görmüşte olabilir, hislidir, hisseder yani.
Akrep+1 yılDemek ki tam hissettirememişsin sevdiğini, inanmıyor 😐
Akrep+1 yılİşte o adam tam tersi bir adamdır 😐 Üzgünüm senin adına
Akrep+1 yılOnunla iletişime geç. Konuşmak istediğini söyle. Hissettiklerini ona gayet sakin bir şekilde anlat. Seni anlayacaktır hatta oturup seninle ağlayabilir bile sana karşı baştan kesin ve net konuşmak istemiyorum da diyebilir. Ona göre kararını verirsin.
Akrep+1 yılMesaj falan atıp, telefon edip kafasını şişirme. Devam edeceği varsa da etmez öyle pis lanet huyları var 😂 Karşılıklı konuş ama sakin bir şekilde ısrar etmeden
Akrep+1 yılBunları nerden biliyorum dersen 50 tane balık burcu sevgilim olmadı... Benim yükselenim ve eşimin burcu balık. Aileden biliyorum 😂😂
Akrep+1 yılHah işte en az onun kadar sabırlı olmayı öğrenmelisin dedim ya çok pis uyuz huyları var bu alıkların 😂😂
Akrep+1 yılSeviyorsan, gururu bırakacaksın 😂
Akrep+1 yılMesaj atma ara bacım 😂
Akrep+1 yılO zaman yarın ara. Telefonda da fazla konuşma bıktırma adamı 😂
Akrep+1 yıl😂😂 ara kız! alık Ne zaman müsaitse o zaman 😂😂
Akrep+1 yılOffff terslerse de kendi bilir, Allah'ın alığı 😂
Akrep+1 yılBencil olduklarını da söylemiş miydim? Ayrıca ilgi isterler 😐👎 senin adım atmanı bekliyordur
Akrep+1 yılBak az buçuk 🥒 hıyardırlar 😂😂
Akrep+1 yılKendimden biliyorum 😂😂 neyse kız uğraşmamalı bu işlerde ama olsun. Seviyormuşsun madem dene bakalım
Akrep+1 yılBalık üzerine tahmin yürütme derim. Zira tahminlerini yerle bir edebilir. Hele internet üzerinden yapılan hiçbir şeyi üzerine alınma. Gelip insan gibi seninle konuşana kadar anlam yükleme ! Sen konuşunca nasılsa öğrenirsin
+1 yılBir balık size sevdiğini söylerse inanmayın çünkü balıklar konuşamaz
101 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
28Cevap
1 yılBalık burcu erkeği ile tanıştım ben Aslan burcuyum ve biri aramazsa aramam. Görüştüğümüzde her şey güzeldi yani sohbet ettik ve çok güldük.. Sonra aradı ve mesaj attı ben de aynı sekilde mesaj attım yani en son ben mesaj attım sonrasında görüldü yaptı ve bugün 5. Gündür ne arıyor ne soruyor ne yazıyor. Kuzenime arkadaş olarak görmüyorum tanımam vakit gecirmem gerekiyor karar vermem için demiş ama aramadan yazmadan nasıl tanıyacak muamma... Ben de hiç sevmem böyle bir seyi netlikten yanayım ve ben de aramıyorum sormuyorum.. Çünkü yapıma ters ben Aslan burcuyum.. O tanışmak istedi o yazacak o mesaj atacak en son ben yazdım çünkü işte böyle cikilmaz bir durum ve netlikten yana olduğum o da böyle dengesiz davrandığı için sinirlendim. Bu kadar sorunlu bir burç olduğunu bilsem tanışmaya bile gitmezdim
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen balık balık burcuyum kendime göre yorumlayamam ama bi erkek balık da abim ondan yola çıkarak söyleyim aşırı içten pazarlıkçılar, kendilerini aşırı severler ve yazmadıysa kesin taktiktir yani. Balik erkekler sorunlu ya sevgileri nefretleri bir gibi bir şey
30 Yorumla
1 yılBir balik burcu olarak şunu söyleyebilirim; ilgiyi seviyoruz ve surekli ne kadar ilgi gördüğümüzü ölçmeye çalışırız. Bir de ilişkide olduğumuz kişinin hislerini surekli algılamaya çalışırız. Teknik olarak o yazsa senin duygularını ve gösterdiğin ilgiyi olcemez. Aslında senin yazmaman da onun ölçeğinde çoktan bir puana ulaşmış olduğunu gösteriyor. Bir balik erkeğine 5 gün yazmazsan 6. Gün herseyi bitirip başka denizlere gidebilir.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ay aman boş ver balık burcu erkeği çekilmez zaten 😒
60 Yorumla
+1 yılBenim kocamda balık oda yazmaz ama bazen hiç ummadığım anda arayabilir
10 Yorumla
+1 yılKafalarına göre takılmayı seviyorlar. Manipuleci tiplerdir. Çözmek zordur. Ruhunu yorar
90 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bişeye küsmüş aşk acısı çekiyordur o senin haberin asla olmayacak ama neye alındı 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir Baliğim ve kesin alınmış olmalı ya da her gün o ilk mesaj atıyorsa senden bekler
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman alınmıştır
Astroloji & Burçlar konusunda 350 cevap paylaştı. balık burcu erkeği aşk adamıdır yazmıyorsa hoşlanmıyordur
27 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden sıkılmıştır, ilgisi hevesi kaçmıştır
00 YorumlaBenim kuzen balık, hayaller aleminden anca çıkabiliyormuş öyle diyodu
08 Yorumla
Oğlak+1 yılSenin burcun?
Oğlak+1 yıl😅😅😅 ne iş yapıyorsun
Oğlak+1 yılTerazi bende. Bu gece efkarlısın 😅😅
Oğlak+1 yılTakibi alayım da anlatırım ☺️☺️
Oğlak+1 yılYazdım bakarsan 😅
+1 yılBen de balık burcuyum cevabını Bende bilmiyorum 😊
024 Yorumla
Balık+1 yılEtrafında çok kadın varsa senin yedekte görüyordur Muhtemelen şimdi Diğer seçenekler üzerinde çalışıyor 😊
Balık+1 yılÇantadan uçmak lazım 😂
Balık+1 yılYa Anlamıyorum neden bize duygusal diyorlar Bende duygusal değilim ki kim uydurdu bu yalanı 😂
Ya da çok fazla duygusal olabilir seninki herkese fazla Fazla duygu dağıtıyor dur
Balık+1 yılAyşe'ye bir kilo Fatma 2 kilo Cansu'ya yarım kilo 😂😂
Balık+1 yılAh ah balıkların işte öyle bir kötu bir huyu var😂
Balık+1 yılGitmem diyenler var ya hani o bize iyi gelenler 1 1gittiler
Balık+1 yılAynen öyle kendi bilir giden gider kalan sahalar bizimdir
Balık+1 yılZaman Herşeyin ilacıysa fazlası o zaman intihara giriyor 😂 boş ver Aklına takılan bir soru varsa git sor neden yazmıyorsun bana yaz değişen ne yaz
Balık+1 yılBiraz daha bekle ona göre yol ver gitsin fazla uzme kendini
Balık+1 yılEvet bekle en güzeli ama çok değil atmazsa en iyisi hiç atma
Boğa+1 yılNeresi duygusal. Balık burcu ile konuşuyorum öküz diye kaydettim.
Astroloji & Burçlar konusunda 7b cevap paylaştı. Ortada bişey vardır bir sorunu
030 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSuyun altında telefonla yazışamadığı içindir
20 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılbalık ya hani ondan:)
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılahahahahaha mantığa bak
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı. Burcla ilgili değil sen cazip gelmiyorsun demekki
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 11,9b cevap paylaştı. Burçla alakalı mı sanıyorsun gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBalıklar mal gibiler de ondan
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka vardır
sen hiç yazmadın mı?
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 5,1b cevap paylaştı. Başkasına yazıyordur ya da başkalarına, çoğul
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılburcuyla ne alakası var benim güzel kızım
01 Yorumla
+1 yılDoğru sebebını ben de merak ediyorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi aynı ben :D
07 Yorumla
Balık+1 yılYani öyle çok mantıklı bir açıklaması yok özel bir sebebi de yok benim kız arkadaşım beni aradığında da açmazdım o an sonra ona mesaj çekerdim nasılsın diye aramışın meşguldüm diye bozulurdu ama ben de iş zamanı telefona bakamazdım yasak çünkü kızar bozulurdu tafra yapardı öyle böyle değil ben de bir daha konuşmazdım yani ortada bir şey olmasa bile aramazdım öyle biri değilim yani telefonu elime almam kimseyi aramam ondan bir kamyon laf yesem yinede arayıp sormazdım severdik birbirimizi ben aramazdım o arardı daha çok ben nadir de olsa arardım yani ne bileyim çekinirdim ondan utanırdım dicem ama öyle de değildik
Balık+1 yılBen çalışıyordum o okuyodu yani normal bence ben ondan önce atıldım iş hayatına o öğrenci olduğu için fazla boş zamanı kalıyodu benim işim zaten karışıktı belli olmuyordu izin günlerimiz biri iş bırakır biri hasta olur gelemez pek düzen yok yani sen bunu onunla oturup konuş bence olmucaksa ayrılırsın
Balık+1 yılİş hayatı çok zor emin ol ben yüzlerce insanla muhatap oluyom inan çok zor her açıdan zor asla pişman olmadım bu işi yaparken ama yani katlanmak da erdemlik bu fedakarkığı kimse yapmaz hele ki sen onu her şeye rağmen seviyorsa işin içinde sevgi varsa
Çok duygusal olduğu için olabilir kız ayool
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun burçla falan alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBarbie çünkü balık erkeği gari gibidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurçlarla alakası yok yaaa hay aw sizin şimdi ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun burçlan alakası yok
00 YorumlaSenin burcun nedir?
02 Yorumla
Oğlak+1 yılSon derece mantıklı ve gerçekçi bir kadın ve hayalperest bir erkek... Ne yazık ki aranızda uyumlu bir ilişkinin olacağını söylemek zor. Balık erkeği, sevgilisinin her anlamda kendisine destek olmasını ister. Beklediği ilgiyi görmezse bile bunu dile getirmez. Kendisini kırdığınızda da sizi uyarmaz ve geri gelmemek üzere size terk eder. İki burç seksüel açıdan da çok uyumlu değildir. Balık'ın duygusal yönü ağır bastığından Koç kadar aktif olmaz. Kısacası uzun vadeli ilişki şansları pek yoktur.
özel muhabbete gır her burc sair olur
00 Yorumla
+1 yılAğlamaktan yazamamistir
00 Yorumla
+1 yılBalik elleri yok
00 Yorumla
+1 yılNeden yazsın
10 YorumlaDemekki senle işi yok bu aralar
00 Yorumla
+1 yılUtangactir..
00 YorumlaYüzüyodur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasını bulmuştur şıp sevdi zaten
00 Yorumlayazmadıkları için :)
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılküsmüştür
00 Yorumla
+1 yılBalik mi sazan mi
00 Yorumla
+1 yılHuylandı galiba
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi