Tanışma yıldönümü x günü y bilmem nesi. Zaten öyle ya da böyle kutlayacağımız günler. Klişe fakat ihtiyaç duyulan şeyler. Benden de farklı birşey çıksın. Her ilişkinin uçurumun kenarından dönüldüğü günler vardır. Tam kopacakken bir şekilde o bağların birarada tuttuğu. İşte ben o günü kutlardım. Başı omzumda, önümüz manzara bir bankta otururken Yaddederim bir şarap ya da şampanya eşliğinde. O dönem tutunduk birbirimize bizim kurtuluş savaşımızdı o gün. Yenilmedik bak bizbizeyiz ve daha da tutkulu yu z. Allah bir daha yaşatmasın diyerektennn şanslı olduğymuzu hissettirirdik birbirimize. O günü kutlardım işte.
Sevgiliyle kutlamak için hergün özeldir. Öyle belirli gün ve geceleri takip edersen sıradanlaştığını görürsün zamanla. Sadece kutlamak için kutlamış olursun. Ama ansızın elinde güzel bir şarap şişesiyle karşısına dikilirsen daha hoş olur. Ona çiçek almak veya akşam yemeğe çıkarmak için yıldönümünüzü beklemektense bir telefonla akşam yemeğinin heyecanına bürünmesini sağlayabilirsin.
Herkesin özel diye nitelendirdiği gün farklı tabi. Bana göre Sevgililer Günü'nü sevgiliyle kutlamaya gerek yok örneğin. Evet özel bir gün ama sevgilinle senin özelin değil. Bütün sevgililere ait bir gün. Yani ilişkinizde ikiniz için önemli ve değerli gün hangisiyse o en özel gündür.
özel gun kavramını sevmem. hayatımda oyle seyler yok. ya sureklı seversın ya sevmessın. ozel bır gunde zorlama usulu bazı seylerın hatırlanması veya hatırlanması veya asırı preslenmıs sevgı dozaj asımı vs.
Bana özel günler hep saçma gelmiştir. Sevgililer günü, sadece sevdiğini o gün hatırlatır sana. Bence hergün sevgililer günü olmalı, aşk güne göre artmaz sonuçta :)
Her gün özel olmalı benim için 1 günlük bir özel gün saçma geliyor bana hergün ayrı bir özel olmalı çünkü kimin ne zaman nerde başına bişey geleceği belli olmuyor onunla geçen her gün benim için özel ve kutlanmalıdır ufak bir öpücük bile o günün hediyesi olabilir tek bir kelime bile
Kutlamaya değer en özel gün yoktur her gün özeldir zaten benim için... Öyle yok sevgililer günü yok kadınlar günü yok şu günü gerek yok onunla olduğum her gün özeldir benim için...
Gayet tabii kurban bayramı. O bacaklarından, sen kafasından tutacaksın koyunu yatıracaksın, bismillah demek suretiyle alacaksınız gırtlağını hayvanın..
En İyi Cevaplar