Erkek arkadaşımdan tiksiniyorum lütfen yardım edin?

Evet erkek arkadaşımdan tiksiniyorum lütfen bana yardım edin. Biz 4 aydır aynı evde yaşıyoruz ve ciddi bir ilşkimiz var ya da ben öyle zannediyordum. Annemin rahatsızlığından dolayı 3 gün onun yanına gittim ve erkek arkadaşım bunu anlayışla karşıladı. Fakat ben 3 gün boyunca evde tek ne yapacak diye merak edip kuzenimden aldığım gizli kameraları eve yerleştirdim. Kendi odamda dahil olmak üzere. Bilgisayara kuzenim program yükledi ve ordan onu izleyebiliyordum. Erkek arkadaşımdan tiksinmemin sebebi ise dolabımdaki bütün ayakkabılarımın altını evet altını tek tek yaladı temizledi. İzlerken gözlerime inanamadım. Midem bulandı tiksindim ondan sonra yerine koydu. Ben onu dudağından öpmüştüm. Onları nasıl yalar altları çok pisti sonuçta ayakkabı. Nasıl bu kadar midesiz olabilir diye sinirimden ağladım hatta. Ve kararımı verdim ondan ayrılmak istiyorum fakat bunu kendisine nasıl söyleyeceğim eve kamera yerleştirdiğimi bilmiyor bilmesini de istemiyorum başka öneriniz var mı neyi bahane edebilirim ayrılmak için?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar trol felan değilim anlattıklarım malesef birebir gerçekti keşke trol olsa lütfen yardımcı olacaklar yazsın psikoljim bozuldu :(
Erkek arkadaşımdan tiksiniyorum lütfen yardım edin?