Babam erkek arkadaşımı istemiyor! Çıkmazdayım ne yapacağım?

3 buçuk 4 yıllık bir ilişkim var babam 3 yıl önce erkek arkadaşımı öğrendi onu ve beni dövdü buna rağmen benden ayrılmadı seni kurtarıcam bu hayattan dedi hep. işinde gücünde küçük yaşta babasını kaybetmiş hem okuyup hem çalışmış meslek sahibi olmuş annesine ve kardeşlerine sahip çıkmış sorumluluk birisi zamani gençleri gibi değil erkek arkadaşım babam 4 yıldır sürekli bizimle ilgili birşeyler öğreniyo ne kadar dikkat etsekte her seferinde onunla asla evlenemiceğimi söylüyo kaçsanda seni asla ona yar etmicem diyo ben napıcağımı şaşırdım 21 yaşındayım yaşım belki erken evet ama olgun biriyim ama ben böyle yaşamaktan çok sıkıldım evde huzurum yok her an korku içindeyim ona bişey olucak diye babamın benim iyiliğim için bunu düşündüğünü düşünmüyorum. kürt olduğu için karşı şu zamanda dışarıdaki bir çok erkek gibi olduğunu beni kullanmak için birlikte olacak birisi olarak görüyor tamamen ön yargı asla tanımak istemiyo kürt türk alevi ne fark eder insan insandır kişilik önemli ondan ayrılsam başkasınada aynısını yapacak kötü bir insan çıkacak belki tanımadan dinlemeden istemiyo hayatımda kimsenin olmasına tahammülü yok ben bu durumdan çok sıkıldım sevgilim askerde şu an oda üzülüyor böyle olmasına sonuçta evlenmek istiyoruz yıllardır birlikteyiz askere gitmeden önce aradılar babamı istemeye gelmek istediler ama babam benim ona vericek kızım yok dedi aileside babamı bildikleri için bana çok üzülüyorlar napıcaz hiç bilmiyoruz askerlik bittikten sonra istemeye gelmek istiyo ama bu şekilde asla olacak gibi değil. Birbirimizi seviyoruz ayrılmak söz konusu bile değil aramızda olana kadar mücadele edicez. sizce ne yapmalıyım ikna edecek gibi değil çıkmazdayım!!!
Babam erkek arkadaşımı istemiyor! Çıkmazdayım ne yapacağım?