Aşkta Akrep Burcu Kadını mı, Oğlak Burcu Kadını mı?
Akrep Burcu Kadını
Oğlak Burcu Kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes akrep yazmış ama oğlaklar çoğunlukta ben de oğlak yazayım da onun da destekçisi olsun oğlak burcu en güvenilir burçlardan biridir ve genelde soğuk görünseler de çok sıcakkanlıdırlar kesinlikle oğlak olurdu👍
Bir akrep burcu ile sevgili olmak isterdim. Oğlak la hiç aram yok.
Hep akrep burcu sevgilim olsun istemisimdir burc uyumum guzel ama olmadi :/
senin burcun ne
İkizler yükselenim başak
Hmm adı ne sakincası yoksa
(Biz tanistikmiya kullanici adin tanidik )
Diger hesabimdan konustugumu hatirliyorum ama tanimiyosan olsun @sezginndmrts
Fal bakmistim diye hatiliyom benzettim sorry
Yalniz bende instagrami hatirlamiyorum ama olsun sgshdjdk
Burayı mı , instagramimi
Instagram ı https://www.instagram.com/esraysegzldl/ yenisi bu istersen takip edebilirsin gt yaparım sıkıntı ykk😑
Yalniz acik acik vermeyeydin herkes eklicek ya :/
Şu an donuk hesabim acinca eklicem insallah kabul edersin o zaman 😊
Hmm çoğalır 😂
Imm ort kac kisi begenmesi lazim takmaman icin
Dogru kabul etmezsen isteller gozukur sadece 😊
Sayida vermiyosun merak ettim :)
Cevap
5Cevap
Akrep burcu kadını sevgisini gösteren, bağlılığını ortaya koyan ve başkasına bakmayan bir sevgili ister. Sadakatli, önemseyen bir sevgiliyle güven içinde ilişkisini yürütebilir. Eğer güvenli bir profil çizmiyorsanız, size yanaşmayacak ve ilişkiyi başlatmayacaktır. Sezgileri oldukça kuvvetli ve olanları önceden hissetme özelliğine sahiptir.
En önem verdikleri şey güven ve birlikteliktir. Birlikte hareket etmelisiniz ve ondan hiçbir şekilde bir şeyinizi saklamamalısınız. Eğer aranızda bir güven sorunu oluşursa bu ilişki çok büyük bir yara alacaktır.
Akrep Burcu Kadını İlişkide Ne Bekler
Başkasını övmeyin. Kendisinin güzelliğini ve çekiciliğini söyleyin bu onların hoşuna gidecektir. Ne giyerse giysin yakıştığını söyleyin, dikkatinizin onun üzerinde olmasını hissetmesinden hoşnutluk duyacaktır. Erkeğin kendine bağımlılığını ve istediği her konuda kendisine destek sunmasını ister. Eğlenmeyi ve gezmeyi çok sever.
Akrep Burcu Kadını İlişkisini Nasıl Yaşar?
Kararlı bir yapısı vardır. Asla verdiği sözlerden ve vaatlerden kolay kolay vazgeçemez. Amaçlı ve inandığı temellere sahip çıkar ve sevdiği insan için her tür fedakarlığı yapar. Asla sevdiği kişileri yalnız bırakmaz, partnerinin hatalarını kabul eder. Partnerine karşı yumuşak ve samimidir. Kıskançlığı oldukça fazladır. İstediğini yapmaya çalışır, vazgeçmez ve gözü karadır. Elde ettiği şeylerin değerini bilmez, fazla değer vermeyin, ölçülü davranın.
Akrep Burcu Kadını Aşk Hayatı
Akrep burcu kadını aşk hayatında kısa ilişkiler yaşamak istemez. Uzun ilişkilerin kadınıdır. Akrep burcuna yaklaşmak isteyen erkeklerin uzun bir ilişki istediğini belli etmesi gerekir. Başka türlü akrep burcu kadına yaklaşmak epey zor olacaktır. Akrep burcu kadını gizemlidir ve karşısındaki erkeğin ne düşündüğünü anlayabilecek kadar zekidir.
Aşk hayatında fazla tecrübeli olmayan erkek akrep burcu kadınını sıkar ve kendisinden uzaklaştırır. Akrep burcu kadını sevgilisinin veya eşinin kendisine güvenmediğini anlarsa ondan soğur. Akrep burcu kadınına yaklaşmak isteyen erkekler açık ve cesur olmalıdır.
Eğer yükselenimin özelliklerini taşıyorsam oğlak kadını değil 🙇
Akrep Burcu sadece yatak ta iyi oluyor.
Ne konu bakımından kız ayool
aşkkk
Nefes alan kadın kafiii
Akrep burcu cok sadik oluyor
Oğlak kadını sadıktır ve sadakat bekler onun erkeklerin işine gelemez 💣
Tabikide akrep kadini. off mukemmel oluyorlar.
Napcan?
Ikisinede denk gelmedim
Yengec burcu kadını 😊
@Yengeckzz çünkü biz duygusal , hassas ve aşk kadınıyız 😁😁
@Yengeckzz Aşk kadını severken karşılık beklemen sever birini sevdiyse ona bağlı olur fazla fazla sever değer verir sevmekten hiç bıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar