etek ya da pantolan çıplak ya da kapalı... bir bayanın en hoş ve seksi göründüğü anlardan biridir bu. bacak bacak üstüne atmış kadınların çekiciliği muazzam oranda. belirtmek istediğim şey ise sabit duran ayağın bakış yönünün üste atılan ayağın baktığı yöne bakması beni benden alıyor. son bir şey daha aslında bu kadınların güzelliği daha çok bacakları salık bir şekilde şuursuzca oturan kadınların çirkinliğini bertaraf etmek için bir yol olduğu için bu kadar fazladır.
Ne alaka nerden çıkarıyorlar böyle saçma şeyleri. Ayrıca bacak bacak üstüne atmayan kadın mı var, kimi daha sık atar kimi daha az. Sıradan şeylere anlam yüklüyorlar.
Bu kadın gibi olup bu şekilde atıyorsan her türlü etkilersin zaten. Onun dışında hemen hemen herkes bu şekilde oturuyor ama etkileyebileni yok. *Gecen bol olsun.*
Milyonlarca farklı kadın gördüm hiç biri bu şekilde poz atarak bacak bacak üstüne atmadı. Henelde basık karakterin üste çıkmaya çalışmasından doğan harekettir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çekicilik değil, kendini beğenmişlik faktörüdür. Karşıdaki insana da saygısızlıktır. Bacak bacak üstüne atmış birinin karşısına geçmem ben.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bacak bacak üstüne atan kadınlar aşk ilişkilerinde aranan kan! Sizce bacak bacak üstüne atmak bir çekicilik faktörü müdür?
En İyi Cevaplar