Nişanlılık döneminde bu tür sorunlar sonradan düzelir mi?

Ben ayrımcılık, samimiyetsiz insanlar sevmem, nefret ederim. ama nişanlım fazlasında var ayrımcı çünkü fazla anneci her ne kadar ben annemin sözüne göre hareket etmiyorum dese de inanmıyorum annesi yönlendiriyor. birbirimizi bulduk istediler hersey güzeldi tam eşya muhabbetine geldi olay işin rengi değişti. Aileler de ilk defa tanıştı bende 3 senelik sevgilimin gerçek yüzünü gördüm. Çamaşır makinesi 9 kilo olsun dedim. çok paragöz insan oldukları için 2 kişinin çamaşır dan nolcak o makineye ben sığarm, o makine girerse ben çıkarım demiş Annesi ve o yüzden büyük laf etti diye 8 kilo almış hoş diğer bütün beyaz eşyalari kendi kullandıkları markayı aldı ya hiçbiri içime sinmedi ama Allah büyük inşallah hepsi bozuk çıkar... En büyük sıkıntım şu nişanlım bana demediği laf kalmadı seni anan mı dolduruyor, Sen nasıl yüzsüz bir insansın da babamdan salon tutmasını istersin, sanane senin mi para sanki istediğim beyaz eşyayı alırım.. 1 ay geçti bu lafların üzerinden ama içime öyle oturdu ki... ben onun ailesine saygılıyım annesiyle günlük WhatsApp tan yazardım, arardım ama ondan benimkilere hiçbi saygısı yok. bende dedim ki madem senin benim lafı var madem sen anneme bir günaydın nasılsın veya hayırlı cumalar ı çok görüyosun bende seninkiler yazmicam dedim yazmadım ama onun annesi günlük yazar yinede annecim diyorum. o halen yazmıyo halen yazmıyo. napmam lazım bu konuda ne yapsam değişir ya da 3 sene çıkıp ta ayrılmak mı gerekir. ne bileyim ben gerçek yüzünü yeni gördüm önce görseydim nişanlanmazdım. bütün eşyalar alındı. onun ailesi cok parayı seven biri bir çikolata alsınlar onu bile hesap ederler o derece... şehirler farklı olduğu için bir istemede geldiler bide düğün günü gelecekler. gelinlik almada ne nişanlım olcak ne ailesi sap gibi kalcm yani parasını vereceklermiş sadece. yani hangi taraf haklı inanın sürekli düşünüyorum ayrılsam, başkası olsa daha mı iyi olcak herkes de olur böyle olaylar sizin basınıza da böyle bişi geldi mi 😞😞😞 çok çaresizim
Nişanlılık döneminde bu tür sorunlar sonradan düzelir mi?