Ben ayrımcılık, samimiyetsiz insanlar sevmem, nefret ederim. ama nişanlım fazlasında var ayrımcı çünkü fazla anneci her ne kadar ben annemin sözüne göre hareket etmiyorum dese de inanmıyorum annesi yönlendiriyor. birbirimizi bulduk istediler hersey güzeldi tam eşya muhabbetine geldi olay işin rengi değişti. Aileler de ilk defa tanıştı bende 3 senelik sevgilimin gerçek yüzünü gördüm. Çamaşır makinesi 9 kilo olsun dedim. çok paragöz insan oldukları için 2 kişinin çamaşır dan nolcak o makineye ben sığarm, o makine girerse ben çıkarım demiş Annesi ve o yüzden büyük laf etti diye 8 kilo almış hoş diğer bütün beyaz eşyalari kendi kullandıkları markayı aldı ya hiçbiri içime sinmedi ama Allah büyük inşallah hepsi bozuk çıkar... En büyük sıkıntım şu nişanlım bana demediği laf kalmadı seni anan mı dolduruyor, Sen nasıl yüzsüz bir insansın da babamdan salon tutmasını istersin, sanane senin mi para sanki istediğim beyaz eşyayı alırım.. 1 ay geçti bu lafların üzerinden ama içime öyle oturdu ki... ben onun ailesine saygılıyım annesiyle günlük WhatsApp tan yazardım, arardım ama ondan benimkilere hiçbi saygısı yok. bende dedim ki madem senin benim lafı var madem sen anneme bir günaydın nasılsın veya hayırlı cumalar ı çok görüyosun bende seninkiler yazmicam dedim yazmadım ama onun annesi günlük yazar yinede annecim diyorum. o halen yazmıyo halen yazmıyo. napmam lazım bu konuda ne yapsam değişir ya da 3 sene çıkıp ta ayrılmak mı gerekir. ne bileyim ben gerçek yüzünü yeni gördüm önce görseydim nişanlanmazdım. bütün eşyalar alındı. onun ailesi cok parayı seven biri bir çikolata alsınlar onu bile hesap ederler o derece... şehirler farklı olduğu için bir istemede geldiler bide düğün günü gelecekler. gelinlik almada ne nişanlım olcak ne ailesi sap gibi kalcm yani parasını vereceklermiş sadece. yani hangi taraf haklı inanın sürekli düşünüyorum ayrılsam, başkası olsa daha mı iyi olcak herkes de olur böyle olaylar sizin basınıza da böyle bişi geldi mi 😞😞😞 çok çaresizim
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. yuz vermicekdin cok gec kalmissn mesafe. koy nisanlina da iyi ders ver salon ( dugun masrafi) erkek tarafi yapar kinayida kiz tarafi onlarn masrafi olcaksa sizinde olcak bukadar tek tarafli dusnmesn onu karnsa al ve konus guzel. guzel deki hayatm biz ikmiz sadece yasicaz o evde birakda kendi zevkimize gore alalm illa pahali olmasi gerekmez ama benm hosuma gideni alalim? oyle de boylede masrafmizi olcak en azndan icmde kalmasn de sen onun annesne karsi asla saygisizlk yapma yaparsan seni siler bunu unutma eger bakt degismiyo. tut firlat yuzugu sana soylim
012 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz eşya da dedik i marka ne olsun bosch dedim sürekli dedim bosch diye bizim eşyalar beko 15 senedir hiçbişi olmadı ondan alalım ne halt edersen et ama içime sinmedi o aldıkların dedim
Soran+1 yılevlendikten sonra da dile getirim bunları çünkü sevmediğim bişeye dokunamıyorum ben, sadece mobilya lara hiçbirisi ses çıkarmadı istediğim renkleri istediğim herseyi aldım... çok konuştum çok annem bana sürekli niye mesaj atmıyor bana dedikçe ben bişey diyemedim nişanlıma annem senden mesaj bekliyo dediğim de kendisini babasıyla kıyasladı neymiş de babası anneannesi ne hiç yazdığını görmemiş, neymiş de annesi kendi annesine çok nadir gidermiş neymiş de benim iki abim varmış annelerinin dibindeymiş o sınava girse kpss kazansa uzak yeri yazamazmış neymiş de kendi kafasına göre yazarmış neymiş de benim şehrime gelmezmiş sürekli bir kıyaslama bu kişi 24 yaşında yanımda çok iyi ama şimdi sürekli böyle bunlar hep 1 ay önce konuşmalar o yüzden sürekli derine inmiyorz hergün sürekli napyn nasılsın çalışym, misafir var yemek yapıyorum nasıl geçti günün öyle inan kafayı yicem daha nasıl içimi dökecem ona olmayacaksa olmasın bana eziyet edeceklerse ben ayrılrm ama nasıl konuşcm bilmym
Soran+1 yılannesi günlük yazıyor yazınca cevap vermiyim mi yani
Soran+1 yıltamam 😣😣
Soran+1 yılmesaj atamıyorum
Soran+1 yıltakip ettim kabul edersen yazarm
Soran+1 yılgizliden cıkamıyorm
Soran+1 yıl@dusunceliyim benim hesap
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin ailene saygısı olmayan birini yaninda hala daha tutman hata bence. Evlendikten sonra duzelir diyip umutlanma daha beter olur. Sen onu kendine bu saatten sonra ceviremezsin. Kötü yorum yapmak istemezdim ama maalesef ki gerçekler. Bu kadar anne tutulursa yarin obur gun hakli olsan bile haksiz konuma dusersin canin daha cok yanar. Buna benzer konularda nisanlinin orta yu bulup iki tarafida dengelemesi gerekir ama o sana daha şimdiden bunlari yapıyosa ilerde neler yapar.
022 Yorumla
Soran+1 yılişte sürekli bunları düşünüyorum belki değişcek mutlu olcam belki de daha kötü olcak beter olcam. Ama bu işler mücadele etmeyince kazanılmaz belki imtihanım böyle sonrası açılacak mutlu huzurlu olcam bilemiyorum bundan ayrılsam başkası girse hayatıma belki bu ayrılcam kişiyi mumla aricam bilinmez ki herkes de var sıkıntı yok değil kimse dört dörtlük değil eminim herkesin hanesinde mutlaka imtihan olduğu bir sıkıntısı sabrı sınanıyodur
- +1 yıl
Sende benim gibi ince düşünüyosun. Anladigim kadariyla cokta seviyosun. Alıp karşına konusmayi denesen. Baska sehirlerde oldugunuzu söylemişsin cagirsan gelmez mi
Soran+1 yılgelecek ay gelecek
- +1 yıl
O zaman bir konusup orta yol bulmayi sene
Soran+1 yıltelefonda çok dedim taraf tutma iki tarafı dengede tut aileler iyi olsun ayrımcılık yapma diye
- +1 yıl
Onun tepkisi ne oldu peki
Soran+1 yılbişey demiyo ayrımcılık yapmıyorum ben diyo hadi ben aramıyorum annen neden aramıyo beni diyo bende kocaman kadın seni niye arasın sen küçüksün diyorum benim annemde senden büyük seni arıyo mesaj atıyo diyo zorla ara sor konuş mesajlaş demiyorum zaten diyor bana zorla şunu yap deme diyo
- +1 yıl
Biraz isin zor ne diyim. Ama cok istiyosan ugrasip yola getirirsin diye dusunuyorum
Soran+1 yılyanımdayken hiçbi sorun yok her dediğimi yapıyo
- +1 yıl
O zaman ailesimi dolduruyo cocugu
Soran+1 yılailesi değil sadece annesi eminim bundan
- +1 yıl
Onu kendine illa ki cekicek bir yol bulmalisin
Soran+1 yılişte nasıl arkadaşım annesini kötüleme ona sürekli öv iyi davranıyormış gibi yap bir sorun olduğunda senden şüphelenmez annesine kızar diyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya ben hic karsilasmadim oyle bir durumla genelde eşim saglar dengeyi. bir kere karsilasmak uzere oldugumda sakin bana aileni savunma bende sana savunurum her sey biter demiştim ondan sonra bir daha olmadi yapmadi yani. Bizde düğün mevzusundan bir laf dalaşına girmiştik kendi ailesine laf getirtmemeye calisirken ben bu cevabi verdim.
Soran+1 yılevli misin sen. bende dedim bana ayrımcılık yapma alasını görürsün diye ama düzelmedi halen diyoki bu yaptıklarını buraya gelince yaptırmam yaparsan huzur olmaz boşanırız sende gidersin babanın evine bu yaptıklarını kendini suçlu görmüyor sürekli ben sürekli
Soran+1 yıl@görüş derken @Ressam_genç
- +1 yıl
Evet evliyim
- +1 yıl
Görüs yapan arkadaşa dedim
- +1 yıl
Ne görüşü yapmami istiyosun?
- +1 yıl
Bana yazarmsn benimde sorularım olucak sana
- +1 yıl
Takip edip mesaj atabilirsim
Gizli Üye(30-35)+1 yılidare et bence. eğer düğün bu sene olacaksa sorun değil de seneye olacaksa o zamana kadar siz nişanı atarsınız büyük ihtimal. ama eğer kayınpederin evinde yaşayacaksan o zaman allah yardım etsin. evliyken boşanırsın kesin. tabi senin ayrıntılara takman da problemdir. ne yapacaksın ç. makinasının kilosunu be. zaten birkaç yıl sonra bozulacak, istediğini aldırırsın kocana. ömür boyunca tek bir defa alma seçeneğin varmış gibi davranma mobilyaya, beyaz eşyaya vs.
056 Yorumla
Soran+1 yılya zaten yapacaklarını yaptılar yinede sesimi çıkarmadım çamaşır makinesinde değilim ama o annesinin o makine girerse ben çıkarım ne demek Allahın askına büyük ayıp edepsizlik adam gibi anlatsaydı tamam o zaman der uzatmazdım ben öyle kavgacı biri değilim ki illa bu olcak diyeyim.. eşya konusu açılınca senin çeyizlerde ne var diyince o makineye dedikleri aklıma geliyor kızıyorum bana eşya deme diyorum psikolojim bozuldu.. temizlik açısından büyük istedim ama bir makine yüzünden ev terkederime geldi olay ağrıma giden bu..
Soran+1 yıldaha köprüden geçene kadar ayıya dayı diyeceklerne şimdiden şirret yüzlerini gösterdiler. sanki sanırsın biz oğlan eviyiz onlar kız evi.. sürekli tutturuyolar su olcak bu olmayacak diye... ev konusunda da evleri dubleks üst kata kaynana alta biz Oturcaz arada duvar kapılar farklı olcak babası melek gibi ensesine vur lokmasını al çok sakin sessiz maaşını karısına veriyor evi yöneten kadın ve beni de korkutan kadın kesip biçen ana... nişanlım da babayla iyi değil anayla iyi
Cevap sahibi+1 yılvalla böyle ana kuzusuyla sen çok zorluk çekeceksin. yani ben uzak yerlerde mi kalıp kalmayacağınızı sormuştum ama çocuk, annesinin elinin altında olacak hep o yakın mesafede. moralini bozmiyim ama bu kadın seni kocana dövdürtür bile düğünden sonra. bellik ki şeytan ayağını kaldırmış, bu kadın ayak basmış. aslında dediğim ne kadar doğru bilmiyorum ama sen bir işi bitirecekmişsin gibi blöf yap. sonuçta hem o kadar masraf yapmışlar hem de o ele güne karşı küçük düşmekten korkarlar. tabi bak eğer bu olayda da haklı çıkarak seni yola getirirlerse, düğünden sonra burnundan getirirler. onu hesap ederek yap bunu. yapabilecek kadar dişli biri misin?
Soran+1 yılbitirirsem hiçbişi umurlarında olmaz konu komşu olayı yok bunlarda bir evlerine yakın dayısı var o ararmış hep. dişli olsam ne bilmediğim memleket koy git babanın evine derse ne yer bilirim ne yurt korkuyorum acaba böyle bişi yapacaklar sa yüzüme doğruca söyler mi söyleyeceğini bilsem ben bırakırım hiç sorun değil
Cevap sahibi+1 yılyok yani şu an nişanı atacakmış gibi yap. onların evinde değilsin ki şu an, sana babanın evine git desinler
Soran+1 yıleyvallah der gider
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin iş yaş ablam ya. peki gerçekten bozsan ne kaybedersin?
Soran+1 yılyasanmıslıkları, mutlu olduğum günleri, romantik falan değil evet ama seviyo beni gerçekten 3 senedir birlikteyiz bir kere bile yanlış hareketi olmadı abi gibi korudu evlenme konusunda ciddi netten tanıştık adam gibi getirdi ailesini. Tek sıkıntı anne ağzına bakması anne ve eş olacağı kişiyi idare edememesi tek isteğim ben onun ailesiyle annecim gibisinden konuşysam o da konuşsun ben onun annesine yazmasam da annesi günlük yazar yine anneci derim saygısızlık etmem ama o hiç yazmıyor arada desem yine iyi hiç ama hiç yazmıyor benim annem de bekliyo bir nasılsın iyi misin demek ameliyat oldu dizinden annem bir hastanede aradı geçmiş olsun dedi o da 2 ay öncesi tek isteğim o ama kalın kafalı anlamıyo annem diyor ayrıl diye ama bu olmayıp baskası olsa dört dörtlük mü olcak sanki 3 senedir bu da cok iyidi. iş eşya olayına gelince herkes değişiyor bir bunlar değil ya başkası olursa hayatımda daha kötüsüne çatarsam da bu ayrıldığım kişi mum diye ararsam hayat bu bilemiyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılyaşın geçmemiş. muhtemelen güzelsindir de. ya başkası daha iyi çıkarsa ne olacak?
Soran+1 yılBende şans yok valla nereye gidersem gideyim tüm olumsuzluklar beni bulur
Cevap sahibi+1 yılinşallah musmutlu olursun. o zaman devam et. hayırlısı olur inş
Soran+1 yıldevam etsem de kafamda hep bunlar var bana yardım etsen sen erkeksin amacı ne evlendikten sonra ne yapmayı planlıyor, eşya olayında yasattıklrnı sonra yasatcksa gerekirse ben ayrılrm annemin lafına göre hareket etmiyorum diyo ama annem şunu dedi böyle dedi diye laf tasıyo 24 yaşında ama olgunlaşmams nasıl konuşabilirim uygun bir dille amacını öğrenmek istiyorum sadece benim aileme hep mi böyle mesafeli saygısız olcak ben onun annesine yazıyorum yine de cım lı cimli
Cevap sahibi+1 yılhiçbir erkek zaten ben annişkomun kuzusu koyunuyum demez. amacı senin evlendikten sonra iyice sinip, hiçbir itaatsizlik yapmaman, kocanın ve ailesinin sözünden çıkmaman. bence sorunları açıkça masaya yatıracağın zamandır. ben olsam derim ki bak biz yıllardır birbirimizi seviyoruz. nerden nereye taşıdık ilişkimizi. ne günler yaşadık ve daha ne kadar güzel günler de bizi bekliyor. bizim artık ailemiz birbirimiziz. bir aslan ya da bir kuş bile yetişkin olup yuva kurduktan sonra kendi yuvasını birinci derecede kolluyor. ilişkimiz saygı ve sevgi ile devam edecekse birbirimizin ailelerine aynı davranmalıyız. ben senin ane babana, anne baba diyip, arayıp soruyorsam sen de bunu yapmayı bana çok görme. bu arada çocuğa sen annenin güdümündesin deme. bu onu daha çok iter. eski günleri falan hatırlat. duydusallaştır biraz
Soran+1 yılhmm tamam inşallah bir işe yarar
Cevap sahibi+1 yılinşallah. onun annesine tavrın yokmuş gibi annesinin ellerinden al. senin erkeğin olacksa seninle ortak karar alamayı öğrensin
Soran+1 yılnasıl yani onun annesine tavrın yokmuş gibi annesinin elinden alicam napmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılanesini seviyormuş gibi yap kanka. o eski mevzuları artık takmıyormuşsun gibi davran. sen onun annesinin cadaloz olduğunu öğrendiğin için çocuk da otomatik olarak annesini koruma moduna geçmiş. annesiyle bir probleimin yok senin. sadece kuracağın yeni yuva için her şeyin yolunda gitmesini istiyorsun o kadar.
Soran+1 yılne yani ben onun annesine yalaklık yapim o benimkiler e hiçbişi yapmasın üstüne üstün bide nasıl olsa benimkiler le konus yo diye böbürlensn öyle mi ben öyle biri değilim işte benim ailem dışöanırsa ben onun ailesine iyi davranmam
Cevap sahibi+1 yılsen problem yokmuş gibi davranırsan o da senin ailene karşı tavır yapmayı bırakır. git annesinin elini ayağını öp demedik sana
Soran+1 yıltamam bakalım nasıl davrancm mesaj mı yazıym arayım mi sürekli
Cevap sahibi+1 yılikisini de fazla yapma. ama yazdığında da aradığında da içten konuş. unutmuşsun gibi. ararsan daha iyi. mesajla da hemen ertesi gün yazmana gerek kalmaz. kadın der daha dün aradı konuştuk falan. bir de öyle kadınlar tecrübeldir, yaşlı kurt onlar. seni çiğ çiğ yer valla. ayrılmayacaksan barış içinde geçinmen şart. çocuğa de ki sen de benim anne babamı ara lütfen. sonuçta onlar da ilenin bir parçası falan
Soran+1 yıldedim yalvardım yapmıyo bende o yüzden sen yapmazsan bende senin aileni aramam sormam dedim ya işte onun annesi yazıyo ama yine de annecim li konuşuyorum sade konuşmam olmadı
Cevap sahibi+1 yılsen eğer barışı sağlayacaksan anne demeye devat et. kadın bu şekilde daha iyi davranacaksa öyle olsun sorun değil. boşver o kütüğün öyle dememesini. ama savaş başlarsa hiç çekinmeden teyze de ona. çok fazla da altta kalma. bence yeri gelirse ayrılmaktan da korkma. bir de bunları yaşıt olarak konuşuyoruz. belki ben de yanlış düşünüyorumdur. imkanın varsa bir psikoloğa falan sor
Soran+1 yılben o dediği laflara boyun eğmişim susmusm ben iyi olmayı istiyorum konuşcm amacını sorcam eğer bana senin paran benim param mevzusunu yasatacaksa ben ayrılcam, kendisi de ayrılmıyor he o kadar akılı tüm eşyalar alınınca ben niye ayrılym diyo gelmek istemiyorsan söylersin aldığı eşyaların parasında pulunda değilim mutlu olmadıktan sonra diyo derdimi söylüyorum ama kalın kafa Anlamıyor. derdini anlasam ben ayrılcam desin bıraktı gitti diye umrumda değil ama benim verdiğim mücadele yi başka kız vermez eminim
Soran+1 yılpsikolağa sorsam çare bulur mu 😪😪😪😪
Cevap sahibi+1 yılpsikolog en azından bir fikir verir belki. o değil de siz kızlar isteyince iyi çektiriyorsunuz erkeklere sen nasıl böyle oldun? bu çocuğu o kadar çok mu seviyorsn yoksa son şansın olarak görüyorsun diye mi bu kadar fırsat verdin?
Soran+1 yılniye son şansım olsun ki benle alakalı ben birine bağlandım mı bırakamıyorum anca ihanet ederse ve bana söylerse sıkıldım senden baskası var hayatımda diye canımı yakarsa bırakırım vede kafamdan silerim adını ağzına almam öyle huyum var ihanete asla tahammülüm yok ama bu öyle biri değil Allah'a şükür
Soran+1 yıluykum geldi benim 😪😑👻😳😱😨😴😴😴
Cevap sahibi+1 yıluyu sen allah rahatlık versin. inşallah iyi olur aranız :)
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim iyi geceler ☺😇 saol cevaplar için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. iyi geceler
Soran+1 yıl😇😇😇
Cevap sahibi+1 yılgünaydın :D
Soran+1 yılgünaydin ☺☺😎
Cevap sahibi+1 yılhanii? bu kadarcık mı uyudun sen. uykusuzluk seni moralsiz yapar ama
Soran+1 yılbenim evde cadı annem var uyutmaz ki beni telefonla aradı kalksın da kahvaltı hazırlasın diye, 😣😣😣😣😣😤😤😤😤
Cevap sahibi+1 yıl:) :) bizim şu nesil çok şanssız yeminle ya
Soran+1 yılnefret ediyorum telefonla arayınca ya arama dedikçe yapıyo 😕
Cevap sahibi+1 yıllaf dinlerler mi ki. ehh
Soran+1 yılhayatta dinlemez valla
Cevap sahibi+1 yılsenin de bir moral verenin, yüzüne bakınca tebessüm ettirenin olsa yaa :D
Soran+1 yılyok işte 😪😪😪
Cevap sahibi+1 yılistersen ben sana sonra yazacam. biraz dert dinleriz
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılburda mısın
Soran+1 yılevet 😄
Cevap sahibi+1 yılya senin durum ne oldu özür dilerim seninle denk getiremedim bir türlü iki laf etmek için :(
Soran+1 yılaynı hep 🙇🙇🙇😐 sorun değil işin vardır belki
Cevap sahibi+1 yılben senin sorunu beğenince beni görebliyormuşsun. yeni öğrendim. b ile başlıyor ismim.
Soran+1 yılbilmiyorum ki gözükmüyor
Cevap sahibi+1 yılbildirim gelmiyo mu sorunu sevdi diye
Soran+1 yılhayır güncelleyeyim bari bende 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılal bak hadi bak :D
Soran+1 yılneye bakcm 😄😄
Cevap sahibi+1 yılaçtım baya mesaj at diye
Soran+1 yılhee peki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılBöyle bir insanla evlenme. Yarın öbür gün bişey olur annesinin tarafını tutar zoruna gider o zaman boşanmak istersin at nişanı bas tekmeyi
05 Yorumla
Soran+1 yılbunlar aklımda sürekli işte ya diyorum değişir anneyi eşi dengede tutarsa ya da annesiyle sürekli birlikte olursa diyorum yüzünde annenin lafını fazla dinliyorsun siz beni ezersiniz diye de öyle düşünüyorsan gelme o zaman diyo bilemiyorum ya
- +1 yıl
Gelme o zaman diyorsa gitme sende boşver? Sanki sana adam mı yok
Soran+1 yılöyle de sonra ah alırsam en kötüsüne düşersem belki de sonradan düzelicek olayı elimin tersiyle iticem bilemiyorum ki. bu olmasa başkası 4 dörtlük mü olcak 3 senedir bu da melek gibiydi sonradan değişti insanları bilemiyorsun ki
- +1 yıl
O zaman evlen belki strestlidir sonuçta herşey değişecek
Soran+1 yılinşallah benim ondan tek istediğim aileme saygısızlık yapmaması ya zor bişi mi mesajda günaydın anne ya da hafta da bir cuma günü cuman mübarek olsun demek ara konuş da demiyorum yapmıyo ama yapmıyo bide bana ananmı dolduruyor seni diyo nankör insan ya bende onun annesine yazmicam diyorum ama kadın yazıyor yinede vicdanım el vermiyo annecim diyorum ya neymiş ben gelin mişim sürekli onlarla yüzyüze gelecekmiş im benim ailemi sene de bir görecekmiş bilmem ne canımı sıkan bunlar karşılıklı aileler mutlu etsek daha iyi değil mi
+1 yılAna kuzusuysa tekmeyi vur gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yılonu kendime cevirmek istiyorum
- +1 yıl
Çok zor gerçekten hele ana kuzisuysa
Soran+1 yılbenim 2 abimden biri de ana kuzusu ydu evlendi gitti şimdi karı kuzusu oldu diğer büyük olan da ana kuzusu ne yalan söyleyeyim ama ne anasına laf ettiriyor ne karısına orta yolu buluyor annem de polemiğe girmiyo yengem bişey dese aman oğlum onun dediği olsun diyip kurtuluyor işin içinden ama abim ikisinin dediğini yapıyo karakter meselesi maalesef bilmym ailesini yeni tanıyorum
- +1 yıl
O iyi işte ortasını da bulsa iyi ama annesi çok yamansa oğlunu kiskirtir herşeyi yapar ama o kadar kötü değil diorsan hakkindan gelirsin
Soran+1 yılannesine sürekli yazmayınca farkrtmiş sormuş bana yazmıyo artık diye o da demiş ben annesine yazmıyorum diye yazmıyo sana diye, sürekli yazıyor ben yazmadım halde canım cicim yavrum falan özledim seni diyor anneme de kendine kızımdan ayırt etmem hatta üstün tutarım o bize emanet yee bilmez yurt bilmez gurbet kuşu sen bana güven demişti biz yalan dolan sevmeyiz ağzımızdan ne kelime çıkarsa o demişti ama bakalım.. ağzımızdan ne kelime çıkarsa o dedi bir çmakine yüzünden o makine girerse ben çıkarım demesi çok ağrıma gitti daha yolun basından bunu diyosa sonu ne olur ki
- +1 yıl
Bence sende takılma ne yaparlarsa yapsınlar sen moralini yüksek tut seni böyle görseler daha çok hoşlarına gider zamanla belki düzelir takma hiç birini
Soran+1 yılannesini hiç takmıyorum zaten de onun benim aileme saygısızlık yapması annemin nişanlım dan mesaj beklemesi üzüyo beni bişi de diyemiyorum anlatmıyorum hiçbişi anlatsam iyice zıtlaşack
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım