Sevdiğim çocuğa İnstagram'dan takip isteği attım, onayladı ama geri takip isteği atmadı?

Selam kızlar, benim okulda sevdiğim bir çocuk var, her gün bakışıyoruz hatta arkadaşlarını bana bakarken falan yakalıyorum, hatta ne hikmetse aynı kursa gidiyoruz, onu bizim kursta gördüğümde şok olmuştum, benim bir arkadaşım var elimden telefonumu aldı benim hesabımda İnstagram'da dolaşıyordu. Sonra bana sevdiğim çocuğa istek attığını söyledi, ben de telefonu alır almaz isteği geri çektim ama iş işten geçti, onayladı isteğimi ama geri takip atmadı. Geçenlerde çok samimi olmadığım bir arkadaşım ona istek attığını ve kabul edip onun da geri takip attığını söyledi, çocuk utangaç, ben baksam o gözlerini kaçırıyor, o baksa ben gözlerimi kaçırıyorum. Çocuk içime düştü artık, sürekli etrafımda, bizim sınıfın bir kaç adım etrafında dolaşıyor, benim yanımda falan, arkadaşlarım hep bana baktığını söylüyor, geçen bir arkadaşı ona beni işaret etmiş o da gülümsemiş, ama hâlâ anlamadım ben ona istemeyerek de olsa takip attığımda o kabul etti ama geri takip atmadı, kızlara söyledim ona zaman tanımamı ve çok utangaç olduğunu söylediler, normalde ben daha da utangacımdır ama ben sevgiyi onda hissettim ve cesaretimi topladım ben de onun etrafında falan dolaşıyorum, ama Allah için söyleyin sizce de beni sevdiği için utandı da o yüzden mi geri takip atmadı, yoksa beni normal birisi olarak mı görüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca bugün beni fotoğraf çektiğini de gördüm basbayağı oturdu karşımıza telefonunu bana doğru hafif eğdi ve fotoğrad çekti
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de olaylar olaylar, çocuk resmem gülüyor bana karşı, göz kırpmış bana çocuk yaa bugün çok ayrı davrandı bana yok karşıma oturmalar falan, gülümsemeler, utanmalar, göz kaçırmalar, bu isteği attım diye öyle oldu yaa, dün okul çıkışı attım isteği, ne kadar ben atmamış olsam da, ama daha yakın hissettim bugün kendime onu
Sevdiğim çocuğa İnstagram'dan takip isteği attım, onayladı ama geri takip isteği atmadı?