Aslan veya kaplan gibi aşırı güçlü kedilerden bahsetmiyorum onlar saf güçle belki imkansız olabilir ancak leopar bildiğiniz gibi en irisi ortalama 80 kg gelen bir hayvan sizce kaslı-vücut geliştirmiş fit bir insan teketek başa çıkabilir mi halt edebilir mi yorumlarınızı çok merak ediyorum? Bkz Bkz Verdiğim 2.. örnek sitenin kızlarına benden kıyak olsun : ) konuyla ilgili tahminlerinizi bekliyorum?
Kaslı iri yarı bir insan ortalama 70-80 kilo gelen yetişkin bir leoparla teke tekte baş edebilir mi?
Arastirmaya bak... arkadasim kafayimi yedin... leopardan bahsediyorsun bir hayvandan yani vahsi bir hayvan direk hayvanlarin boynuna saldırır ki insanin boynuna saldirdimi kafa govdeden ayrilir ama dene istersen :) belki yenersin :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu adam iri değil çita olsa bir ihtimal ama bir leoparla kapışıp alt edeceğimi sanmam son derece iri kaslı biriyim
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen bir leoparla baş edebilir misin diyelim o zaman müdür sadece saf güçle?
Bak pera ya sokak kedisi seni nası öldürecek Bi leoparda aynı leoparın da pençesi çok küçük ve ısırma gücü az kurt olsa belki alabilir ama bi insanın leoparı nakavt etmesi Max 30 saniye
boğmayı akıl edecek ve kadar soğuk kanlıysa ve yaralara dayanacak kadar sağlamsa evet başka türlüsü yok bizim her yerimiz yuvarlak başka bir bok yapamayız
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
bir leopar dedin gibi 10 insanla savasir hindistanda koye saldiriyorda 7 kisiyi yaraliyor ve saglam cikiyor 100 kisinin arasindan sopalar taslar ne ararsan kullandilar
Başa çıkamazsın. Çünkü sende pençe yok. Sana direk pençe attığında kaç ton basınç yapar. Ama elinde mızrak vs olursa belki. Roma dönemlerinde var bu olaylar.
Bu kedinin işi öldürmek parçalamak, tek pençesi ile senin kafanı kopara bilir sen onu yumruk atarak mı öldüreceğini düşünüyorsun hiçbir şekilde şansın yok inanmazsan dene. Kasmış oymuş buymuş kaç yaşındasın merak ediyorum
En İyi Cevaplar