Günümüzde yoğunlukla gençler tarafından giyilen düşük bel pantolonların hikayesinin dünyanın kapitalisti Amerika’nın hapishanelerinde ortaya çıkmış. Oradaki hapishanelerde gel zaman git zaman intiharlar artmış ve genelde intihar için pantolon kemerleriyle kendilerini asan mahkumların intiharlarını önlemek için kemer kullanımı yasaklanmış. Pantolon belleri de düşük olunca iç çamaşırı gözükmeye başlayınca cinsel istismar ve zorlamalar ortaya çıkmış. Ardından bu durum içinden çıkılamaz bir hal almaya başlamış ve hapishanelerde bu tür istismarlar had safhaya ulaşmış. Bir başka deyişle düşük bel pantolon giyenlerin bu tür ilişkilere sıcak baktığı inancı doğmuş. Yani pantolonun beli ne kadar düşükse o kadar istekli olarak adlandırılmış düşük bel giyenler. Bu aslında yanlış bir inanç olsa da böylece devam etmiş. Günümüzde bu tür bir durumdan ve hikayeden haberi olmayanlar ise moda ya da yakışıyor olması düşüncesiyle devam ediyor.
Ne alaka, ben igrenc oldugunu dusundugum icin oyle soylemistim, bu arada siz bir insanla konusuyordunuz da, insanla konusabilen sahsiyetin ne oldugunu bende merak ettim. acikcasi
En İyi Cevaplar