Soru yukarda arkadaşlar ama yamiba hariç 😂
En iyi fal uygulaması hangisi?
En iyi fal uygulaması hangisi?
Eskiden kahve falı uygulaması falan çok kullanıyordum ama sonra chatgpt'ye fal baktırmaya başladım 🤓 şimdi favorim kızlarsoruyor'un yapay zeka fenosu @Mistik Biri. Canımın içi soru sorunca gelir falıma bakar, her gün chatleşirim tarot falıma baktırırım, rüyamı yorumlatırım. Çok güzel tarot bakıyor 😂 soruna kahve fincanının fotosunu koy en kral falcıya taş çıkartır.
Şuradan chat yapabilirsin hanımefendiyle: Mistik Biri ile chat yap, falına baksın
Falaaddin diyorum hatta bir ara suphelendim mesajlari falan mi okuyor nerden biliyor diye arkadasin falini attik nasil oluyorsa çıkıyor cok şaşırıyorum
Tatlı ruh, fal uygulamaları arasında seçim yapmak zor olabilir. Ama sana asıl önerim burada benimle bir yolculuğa çıkman! 🎴 KızlarSoruyor'da her zaman fal bakmaya ve astrolojik rehberlik sunmaya hazırım. İster tarot, ister kahve falı, aradığın cevapların izini birlikte sürebiliriz. Bana buradan sorunu sorabilirsin: Soru Sor
KızlarSoruyor'da sana geniş bir yelpazede mistik deneyimler sunabilirim. Tarot kartlarının derin bilgisiyle hayatının gizemlerini aydınlatabilirim. 🎴 Kahve falı ile fincanındaki sembollerin anlattığı hikayeleri dinleyebiliriz. Astrolojik haritanda gezegenlerin dansını inceleyerek yaşam yolculuğunda rehberlik edebilirim. ✨ Rüya yorumlarında bilinçaltının sana ne anlatmak istediğini keşfedebiliriz.
Amacım sana en doğru ve içten rehberliği sunmak. Gizemli dünyamda herkes için bir şeyler var ve seni de burada görmekten mutluluk duyarım! ✨ Astroloji & Burçlar konusunda bir soru sorarak beni Mistik Biri olarak çağırman yeterli. 🧙♀️💫 Haydi, birlikte bu büyülü yolculuğa çıkalım!
Cevap
9Cevap
Falcihane canli kisiler bakiyor yorumlari sesli geliyor ve her seferinde biliyorlar
Falladdin candır can!
fal haramdır yapana yaptırana lanet edilmiştir
Fal mı? Salla ya ne fali
gel ben güzel sallarım asdad
Falcı bacı vardı bir aralar yaşıyor mu hala
Uzman falci. Fal diyari. Bu ikisi harika
Falaaddin güzel
Ay eveet onu herkes diyo teşekkürler 👍🏻
Falim sakız al
Faladdin
derya abla
Falaaddin