İlk kez buluşan kadın ve erkeğin bu süreye bağlı olarak ilerideki ilişkileri de etkileniyor. Buluşmanın kısa ve net olması daha sağlıklı ilişkilere neden olur diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Şöyle söyleyeyim ilk buluşmada karşıdaki kişiden alınan frekans bilgileri doğrultusunda zaman ayarı yapılır itina ile. Şayet hiç bir elektrik alınmadı ise nezaketten yarm saat bir saat bir yemek bir kahve içilir hoş sohbet edilir. Zira enerjisi enerjine, frekansı tam olarak fabrika ayarlarına hitap etti miydi dur orda dikkatttttt, yok be zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bir insan olacağı için istersen yemek ye istersen kahve iç istersen hiç bişi yeme içme sadece bakıp konuşup gülüşürken çokça da saçmalarsın belki bilemedim seni amme ve lakin mantıklı da konuşursunuz nasıl dönerse dönsün muhabbet akacak zaman dursun istiyorum diyeceksin... Sonuç olarak su akar yolunu bulur... Kişiler arası vektörel çekim gücü =saat Zamann aşımı olmasında bir sakınca yoktur uygundur.
Sosyal medya üzerinden tanışmışlarsa bence biraz birbirlerini tanımaları lazım. Iki tarafın da kendini hazır hissetmesi lazim. Bu bir kaç hafta ya da bir kaç ay da sürebilir. Zaten reel de tanımışlarsa süre diye bir şeyin tanımını yapmak yanlış olur.
Bence saat konulması çok saçma. Beraber geçirdikleri vakitte ne kadar keyif aldıklarına bağlı. Oluşan sohbet, aralarındaki etkileşim güzelse eğer bütün bir gün de olabilir. Eğer iki taraftan biri bu buluşmadan memnun değilse bir şekilde sonlanır zaten.
Adam olsun bir dakika bile yeter. (Biraz abarttım sanırım shrffsysfaafa) 30 dakika yeter ya, yetmez mi? Ok kabul ilk buluşmam olmadı. Yarım saat neyinize yetmiyor be.
Kısa olsun tamam ama sadece bir taraf konuşup diğer taraf dinlerse ne kadar uzun olursa olsun pek bir anlamı kalmıyor buluşmanın Yani demek istediğim amaç belli istemem yan cebime yapılması kaliteyi düşürüyor Ve zannetmiyorum ki 1 buluşmada karşıdakini anlayıp tartın Bu her 2 taraf içinde geçerli 😉
Tanıdığına emin olduktan 1 hafta sonra görüşülür. Saat konusuna gelince de karşındaki kişinin enerjisine bağlı sohbeti muhabbeti çekiyorsa saatlerce vakit geçirebilirim
Eğer baktim haz almadım hal hareket tavırlarından yarım saat veya 45 dakika idealdir. Nazikçe kalkarım. Eğer sohbetimiz iyi gidiyorsa bir 2 saat konuşulur bişeyler içilir
ilk kez buluşmada yarım saat yeterli zaten ilişki devam ederse birlikte vakit geçirme süresi istemese de artabilir tabi ki kişilerin vakti nasıl değerlendirdiği de önemli
En İyi Cevaplar