Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış olduğunu düşünmeseydin şu an bu soruyu sormazdin diye düşünüyorum. Herşeyi göze alarak evlendin dört duvar içinde yaşadıklarınla bir alakası yok. Kocan başkasıyla konuşsa aldatıyor diye gelir burada soru sorardin. Senin tek amacın vicdanını rahatlatmak. Konuşuyorsan devamı gelir zaten. İnsanlara millet neler yapıyor beni yargılamayin diyorsun. Herşey konuşmayla başlar. Namusunla oturmayacaksaniz evlenmeyin kardeş. Aynısını bir erkek yapsa herkes burada şerefsiz diye demedik laf bırakmazdı. Ama aptal insanlar yargılamaktan bahsediyor. Gerçekler acıtır. Duymaya gücün yetmiyorsa soru da sormazsin hadi eyvallah.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle birşey yapman yanlış buraya bu şekilde sorman ayrı bir yanlış eğer geçinemiyorsan kocanla boşan bundan daha kolay bir çözüm yolu yok, boşanmıyacaksan da başka erkeklerle muhabbet etme hatta muhattap bile olmaz, yani sana göre zina olmasa bile 1.5 sene ne konuştuğunuzu az çok herkes biliyor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Eminim birçok kişi seni yargılayacaktır. İşin doğrusu birini yargılamadan önce anlamaya çalışılmaktır. Dört duvar arasında nasıl bir hayat yaşıyorsun? Seni başkalarıyla konuşmaya iten etkenler nelerdir? Bunları bilmeden yorum yapmak ahkam kesmek olur.
Sorunun cevabına gelince, lafı eğip bükmeden konuşalım. Bu yaptığın zinaya girmese bile ahlaki değil. Bunu sen de biliyorsun. İçin rahat etmiyorsa konuşmayacaksın. Yok ben böyle mutluyum dersen, sonucuna katlanması göze alarak devam edeceksin.513 Yorumla- +1 yıl
Dört duvar içinde her ne yaşanırsa yaşansın bunun cezası zina yapmak değildir zinaya girmez demişsiniz ama sanırım bazı şeylerden cok uzaksınız zina sadece evliyken başkasıyla yatmak değildir başkasıyla olmayı hayal etmek düşlemek başkasıyla konuşmak aldatmak ve zinadır yozlaşmış fikirlenizden
Soran+1 yılTeşekkür ederim size.. insanlar için hemen yargılamak kınamak kolay olanı zaten.. millet neler meler yapıyor ben konuşuyorum dedim diye insanların bana demediği kalmadı..
- +1 yıl
Busecax Agzina saglk delikanli cesur birisin.
Soran+1 yılYukarda da namus bekçileri ülkenin namusunu koruyorlarmışş benim sorum üstünden :)) değişik insan profillleri var burada, kendi yaptıklarına bakmadan başkalarını kınamak çok kolay bazı insanlara göre..
- +1 yıl
Sende namus mu varki sana bekcilik yapilsin adi.
- +1 yıl
Konu topluma lekesin.
- +1 yıl
Sorun bu.
Soran+1 yılBen daha da muhatap olmuycam zaten boş boş atıp dolu dolu tutsunlar :D
Gerçekmidir bu konu bilmiyorum ama illaki yaşanmış bir olaydır. Kocanı sevmiyorsan neden evlendin? Seviyorsan başkasıyla niye konuşuyorsun? Çok özür dilerim ama bu bariz OROSPULUKTUR. Bekar olsan istediğinle konuş. Ama sen evlisin evli kocan var senin. Bunu bilerek senle konuşan erkeğinde anasını seveyim. Bu avrupai rahatlışınızında ta çiçeğine koyim..
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Bazi kadinlar dayak yemeyi hakeder ya hani sen resmen dayakliksin. 4 senelik evli olupta baska adamla konusmak ne ya. Bayansin sen bayan yakismiyo bunlar bir bayana. Kocanla konus ne konusucaksan. Ayni sekilde kocaninda bir bayanla konustugunu dusunsene? Sence nasil olur
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah ölürsün bide burda yaptığın n*mussuzlugu paylaşıp zina mı diye soruyorsun zina sadece yatakta olmaz aklın fikrin zina olmus yatsan ne yatmasan ne sizin gibiler evlenmemeli şayet sizin gibi yolsuz kadınlar için çalışma alanı cok yüksek sokaklarda it cok kolay lokma seni!!
1018 Yorumla
Soran+1 yılYa olayın başını sonunu bilmeden neden böyle ağır şeyler yazıyorsunuz ki? Kimseyi kınamayın kınadığınızı yaşamasan ölmezsiniz
Cevap sahibi+1 yılBöyle iğrenç bir kadın olacağıma ölmeyi tercih ederim Zaten namusum canımdanda ötedir Allah sizin gibi insanları ıslah etsin nefsine sahip çıkamayan insandan hiçbirşey olmaz Zaten o adamın yüzüne bakabiliyorsan hala daha 1 buçuk yıldır sana söyleyecek söz Yok diyorum Ya siz ve sizin gibiler kesinlikle Yok olmalı
Soran+1 yılBunlar ne aşırı tepkiler ya belki ben trollüm belki fakeim kafamdan bişeyler uyduruyorum, nedir yani sanal ortamdan bu kadar beddua etmeler filan? bence sizin psikolojiniz ağır bozuk Neyse tekrarlıyorum ben kalkıp bir bok yedim demedim kaldı ki yesem de bunun hesabını size verecek değilim ama ağır tepkilerinizi alıp gidin bilmediğiniz konular hakkında insanları böyle kınamaktan da vazgeçin
- +1 yıl
Bu seref sizler gibi pislikler yok olmali evet namus denen birsey yk bunlar da bunlara guvenip evlenilir mi tövbe kocasini aldatan serefsiz var karsimiz da muhatap olmamiz bile sakincali bu halsiyetsiz bizim muhatabimiz degil.
Soran+1 yıl@Namsşereftekbildiğim o zaman sorumdan çekin gidin kimse size zorla yorum yazdırtmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Whoiam61 sanırım arkadaşın yaş grubu +5 bile değil Ya da şizofreni tedavisi falan görüyor 😂 Hesabını bize değil Zaten Allah'a vereceksin insanları trollemek sana düşüyorsa yargılamakta bizlere düşüyor tatlım hayal dünyan geniş ama seneryon kötü
Soran+1 yılBu ne ya bu sitenin ahlak bekçileri siz misiniz?
- +1 yıl
Bu sitenin degil bu ülkenin snn gibi pislikler yok olsn gelecek nesil daha temiz olsn smdi ötme ikile fai se.
Cevap sahibi+1 yılAh canım canım 😀😂 troll bekçisi olmaktan daha iyidir en azından doğru yola itmeye çalışıyoruz senin gibi senaryolar kurup sahte oyunculuk Peşinde koşmuyoruz ama seneryon iyi tutmuş alkışı hakettin soruna akım basladı hadi yine iyisin 👏🏼👏🏼👏🏼
Soran+1 yılAşağıda yaptığımı savunan birçok bayan var onlara da çemkirin böyle o zaman hem troll de değil onlar ;)
- +1 yıl
Sen trol degilsin zaten o kesin kal tagn onde gidenisin.
- +1 yıl
Kıralı gelsin Allahtan baska kimseden korkmam.
Cevap sahibi+1 yılO kadar cahilsinki tartışılmıyor Bile seninle zevk alamıyorum Yani dişime göre değilsin herkes kendi çöplüğünün sorumlusu ben ne dersem diyim ya da insanlar Zaten sen alışmışsın böyle yaşamaya ne demişler alışmış kudurmustan beterdir devam et böyle umarım ilerde basına kötü seyler gelmez
- +1 yıl
Senin kalıbını gördüm senn kadar cahil insan gormedim cahil kaltak kisaca gormedim tarihin geçmiş birde gelmiş bana havamı cakıyon kokoş tipim degilsin sen benim oturduğum masaya oturacak tip degilsin musade etmem yanima sokmayacağm tipsin benim zevkim de bu namus ahlak denen birsey var senn gibi pisliklere namusu sorgulamak namususun adinı kirletir snde ne arar edep seref namus snn çöplüğün belli o çöplükte birgn gebe rip gidecen o zaman bana değl Yaradana hesap verecen zaten snn gibi birisi benim çizgim de olamaz musade etmem buna keserim nefesini adam olana adam gibi muhamele bos laflara kafan çalisir icraate gelince bir hiçsin farkinda degilsin başıma hicbirsey gelmez sen kendin mi sandın herkesi gelecek se de gelsin gelen görür.
Cevap sahibi+1 yıl@Namsşereftekbildiğim o yorumu sana değil kadına yazdım soruyu soran ben değilim görüş yazan Benim dikkatli okuyun lütfen..!
- +1 yıl
2 nizde gizli üye olunca anlayamadım sözüm geri o zaman kusura bkma bende sana yazmadım zaten soruyu soran nalet pislik sandım.
Niye konusuyorsunki ben olsam gorusurdum hic konusamam o kadar
36 Yorumla
Soran+1 yılGörüşürsem aldatmış olucam onunla birlikte olmadan duramam
+1 yıl1 buçuk senedir adamla ülke gündemini konuşmuyosundur herhalde o senin egonu tatmin ediyodur sen de onun cinsel dürtülerini. Zina sayılmıyorsa ne olacak kafada aldatıyo musun aldatıyosun
30 Yorumla
+1 yılO adamın numarasını versene görülecek bir hesabım var.. Seni buradakiler linç ediyor zaten :D
Not : Troll olduğun o kadar belli ki, değer mi xper puanları için insanların zayıf noktalarına vurmaya..00 Yorumla
+1 yılAllah zina yapmayın demiyor daha açık bir dille zinanın açık ve gizlisinden uzak durun diyor. Açık olan zina zaten yapılan zinadır. Kapalı olan zina da görüşme konuşma duygusal bağ kurma cinsel içerikli konuşma veya mast yapma film izleme vs.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen kocanı aldat, kocan tüpçüyü z*ksin, tüpçü anasına hallensin. Marjinaller sizi.
40 Yorumla
+1 yılvalla sayılır bence istersen sebebnide söyleyeyim senin belki ona kalbin kayar onun sana kayar iş dayanılmaz bir hale gelir bazen insan kendini birşeylerden uzak tutmalı
00 YorumlaYapiyosun çünkü Allah zina yapmayın dememiş zinaya yaklaşmayın demiş tamam biz bakarız konuşuyoruz da senin yaptığın kadar büyük bir günahı yoktur abicim yazık günah aynısını karin sana yapsa? ihanet sadece yatak değildir gözle baksanda ihanettir konuşsanda. Ve ihanetin her türlüsü iğrenç bir affı oldugunuda düşünmüyorum. Ha unutmayın ki ne yaparsanız aynısını yaşamadan ölmezsin.
01 YorumlaSonuç olarak eşinin yerine bir başkasını mı koyuyorsun? Evlisin ve başka bir erkekle konusabiliyorsun ancak ahiretini de düşünüyorsun çok ilginç bir bakış açınız var
00 Yorumla
+1 yılEylem değil amaç önemli. Ayrıca bunu kocana söylemelisin. Ondan habersiz konuşman hoş değil. Tabi haberi yoksa.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem kocama yaa
- +1 yıl
Boşver abla, sen ne hissediyorsan onu yap. Umarım egonu tatmin ederken adama aşık olmazsın..
+1 yıleşinin bir başka kadınla konuştuğunu düşün. 1,5 senedir. nasıl karşılarsın :S
20 Yorumla
+1 yılBenceeeee günah
00 YorumlaYaptığın çok kötü bişey kadın dediğin oturaklı ağır başlı olur ne oynaksnz abi otur evinde yemeğini yap çocuğuna bak yazık eşine çocuklarına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatiyorsun. Zina sadece tenin tene deymesiyle olmuyor.
Goz zinasi, kulak zinasi, koku zinasi vs. Vs.00 Yorumla
+1 yıl@Rayan2 alttaki embesil engellemiş :D ona sözüm
At gözlüğünü çıkar :D kelamlar bir değil diye mealine odaklanma05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBunun zinasını bilmem benim haddime değil fakat empati kurabilirsen ne denli bir davranış biçimi sergilediğini anlayabilirsin diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılTabi
00 Yorumla
+1 yılZina mıdır hayır ama zinaya giden yollarda haramdır ve eşini de aldattığın için günah kesen daha fazla dolar
00 Yorumla
+1 yılAşık falan degil ikiniz de birbirinizin egosunu yukseltiyonuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. aldatiyorsun kocani. bunun görüsüp görüsmemekle alakasi yok, onun arkasidnan is ceviriyosun
00 Yorumla
+1 yılEşin biliyorsa sıkıntı yok ama birgün yakalarsa keşke yapmasam dersin
00 Yorumla
+1 yılEgonu tatmin ediyorsun yani zevk alıyorsun zina gibi duruyor
00 YorumlaAllah sizin gibilerin bin belasini versin kocada calisip didinip evime ekmek gotureyim diye ugrasiyo ilk defa gercekten midemi bulandiran tek insansin tebrik ederim.
14 Yorumla- +1 yıl
Konuş ağabey konuş nerden kimi dönderirsek sevaptır
Soran+1 yılSiz herşeyi yaparken iyi kadınlar yapınca mı kötü oluyor
Soran+1 yılTAMAM
+1 yılama neler konuşuyorsun bilinmez ki anlaşılan pek begenen yok seni.
10 YorumlaYaptigin dogru değil onunla konusurken esin gozunun onune geliormu?
00 YorumlaTeknik olarak zina değildir, fakat başkaca bir günahtır.
00 Yorumlatemas yoksa zina sayılmaz. ama yine de yanlış yapıyorsun.
00 YorumlaZina yapmıyorsun ama zinaya yaklaşıyorsun. Kuran zina yapmayın demez, zinaya yaklaşmayın der.
00 Yorumlapislik allahından bul kocan eli iki yakanda olacak hesabınmı veremiyeceksin öbür tarafta
00 YorumlaSeni kocana söyliceğğğğm 😂😂 amaaan koy popona abla 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılİsin fetva kismina girmicemde. Diger tarafada girmeyeyim hadi rencide olma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 31,8b cevap paylaştı. Benim bildigim değil ama konuşmanın içerigi yanlış yere kayabilir
00 Yorumla
+1 yılEvet nikahin olmayan biriyle öyle keyfine konusmak doğru degil. Kendini kocanin yerine koy bir düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevli isen yanlış bence tiğniyet zihniyet niyet çok önemli
00 Yorumla
+1 yılhayır. zina olması için onunla yatman gerek.
15 Yorumla- +1 yıl
Al birini vur ötekini :D göz zinasında göz göze yatıyodur zaten
- +1 yıl
sadece konuşuyorum diyor kız ileri zeka. göz gözeyiz el eleyiz demiyor.
- +1 yıl
Sokaktan geçen kadınıda süzerken el ele göz göze olmuyorsun ama zina milleti yanlış bilgilendirip onunda kendininde günaha girmesine sebep olma bari
- +1 yıl
lan kadının konuştuğu adam kadını baştan aşşağıya süzüyor mu? medenice konuşamazlar mı? ulan var ya bütün ruh hastalarını kendime çekiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerizekali kim sana aşık olur seni kullanmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzinadır. bu devirde kadınlara güvenmekte zor mk
en iyisi evlenmicen bas geç aga.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil konusuyosun mesela senin hangi eksik tarafini tamamliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma sadece içine girip çıkmayla olmuyor
20 Yorumla
+1 yılsizin gibi kızlar ölsün ya
20 YorumlaŞimdi sana kaşar desem ağır gelir. Gelmesin.
20 YorumlaAldatıyorsun buz gibi...
00 Yorumla
+1 yılne insanlar var tiksindim senden
00 Yorumla
+1 yılZina belki evet ama buna ihtiyacın var
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılYaptigin kesinlikle yanlış
01 Yorumla- +1 yıl
Bence o adam egosunu senle tatmin ediyordur guzelim hayatini mahvetme kocanin kulagina gider yuvan dagilir. Eger ki sevmiyosan kocani bosan böyle yapma
Konuşmak zina değil ama zina için köprü olabilir
00 Yorumla
+1 yılKocani aldatma bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. konuşmadan konuşmaya fark var
01 Yorumla- +1 yıl
son güncelleme üzerine: doğru olduğunu söyleyemem. zina değildir. ama doğru veya etik de değildir...
İslami olarak zina nikahlı olmayan iki kişinin arasından kılıç geçmeyecek şekilde birleşmesidir. başka zinalar vardır göz zinası vs gibi bunlar günahtır ancak genel geçer korkulan ve kesin kati yasaklanan zina bu tanıma uyandır
+1 yılNe konuşuyon ya iyi misin
06 Yorumla- +1 yıl
Yav ben öyle yazmadım site düzeltmiş orjinali ne konuşuyon ya karısı evli barklı insansın oro*bu zilliydi
- +1 yıl
Bu soruda gerçek değil muhtemelen ama neyse atarımıda yapmış olayım
- +1 yıl
Özelden bana yazsana knk mesajın içeriğiyle ilgili bişeyler söylicem kötü bişey yazarsam engelle
Soran+1 yılYa yürü git
- +1 yıl
yav ablacım yaz bir bişey sorucam ya
- +1 yıl
ya değildi o neyse site düzeltmiş
Neden böyle birşey yapıyorsun ki?
00 YorumlaKocan konuşsa ortalığı ayağa kaldırırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZina derecesine yakın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bu işin sonu belli. Boşanmayı düşünmüyormusun.
00 YorumlaNe üzerine konuşuyorsun ki?
00 YorumlaKocan bunu yapsa öğresen ne yapardin
00 YorumlaHem zina hem aldatma bu
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun doğru yoldasin ahlakin yerinde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sms zinası yapmış oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılHayır ama çok yanlış bişey bu
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım