Yıpranmış, kurumuş ve şekillenmeyen saçlar için en iyi yöntem durulanmayan saç kremlerinden kullanmak. Çünkü duşta kullandığımız şampuan ve saç kremleri saçımıza iyi gelse dahi durulanan ürünler oldukları için kalıcı etki yaratmıyorlar. Duştan sonra etkisi uzun süren, saçımızın üzerinde kalabilecek başka bir bakım ürünü kullanmak gerekiyor. Bu yüzden durulanmayan, bir dahaki banyoya kadar saçımızı besleyen saç kremleri saçımızın ihtiyacı olan tek şey.
Farklı saç tipleri ve şekilleri için farklı durulanmayan saç bakım kremleri mevcut. Ben Elidor’un şekillendirici saç bakım serisindeki 3 kremi kullanıyorum. Hepsi de farklı bir amaca hizmet ettiği için farklı günlerde saçımın ihtiyacına göre kullanacağım ürüne karar veriyorum.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi
Belirgin Bukleler durulanmayan saç kremi, doğal buklelere sahip kişiler için ideal bir saç ürünü. Eğer saçlarınız tüm gün hacimli ve kıvırcık durmuyor ise kesinlikle denemelisiniz. Duştan sonra nemli saçınıza uyguladığınızda tüm gün bukleleriniz bozulmadan kalır. Saçlarınız daha hacimli ve canlı görünür. İçerisindeki elastin ve badem sütü sayesinde saçınıza bakım da yapar. Saçlarınız güçlü ve yumuşacık olur.
Elektriklenen, kabaran ve uğraşması çok zor saçlara sahipseniz Elektriklenme Önleyici krem tam size göre. Duştan sonra saçta oluşan elektriklenmenin önüne geçer. Tüm gün saçlarınızın sakin ve şekilli kalmasını sağlar. Duştan sonra nemli saçlarınıza uyguladıktan sonra dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. İçerisinde bulunan argan yağı ve bal sayesinde saçlarınız yumuşacık olur. Bu ürün sayesinde saçlarınız kontrol altında.
Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi
Onarıcı Etkili şekillendirici krem ilk kullanımdan itibaren saçları onarır ve bakım yapar. İçerisinde keratin ve çay ağacı yağı mevcut. Benim saçta en sevdiğim etkiyi keratin bakımı verdiği için bu üründen oldukça memnun kaldım. Duştan sonra nemli saçlarıma uyguladıktan sonra saçlarımı şekillendiriyorum. Saçlarım kremi kısa sürede emiyor. Şekillendirici etkisi sayesinde saçım gün boyu bozulmadan hacimli duruyor. Daha ilk kullanımda saçımdaki yıpranmış görüntü azaldı diyebilirim.
Bu üç ürünü de uygularken sadece saçlarınızın boy ve uçlarına uygulayın. Ürünün saç diplerinize değmemesine dikkat edin.
Ben saç kremleri konusunda sürekli değişim yapan biriyim memnun kalsam da sürekli değiştiririm çünkü saç kremlerinin kokusu aşırı güzel. Benim kullandığım ürünler şunlar;
1. Elidor 7/24 Bakım Kremleri!
Şu üçünü de kullanıyorum ama en çok elektriklenme önleyici kremi kullanıyorum çünkü ben düz saçı çok seviyorum ve düzleştirmeden önce elime sürüp saçlarımı düzleştiriyorum.
2. Pantene 7/24 Bukleler!
Ürünün boyutu büyük ve kokusu aşırı güzel. Elidor ile verdiği bukleler hemen hemen aynı sadece bunun biraz daha rengi silik ama Elidorun rengi beyaz. Kokusu ikisinin de çok güzel saçlarda aşırı güzel duran kokular güçleri de hemen hemen aynı.
3. Gliss Deep-Repaır Saç Kremi!
İçinde keratin var ve bunun da diğerleri gibi kokusu güzel ben bunu bitirdim ama pek bulamadım bayağı aradım parlaklık veriyor kendisinin yaklaşık 1-2 yıldır şampuanını kullanıyorum gayet memnunum.
4. Elseve Mucizevi Saç Kremi!
260 derece ısıyı koruyormuş arkasında öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam bunu saçlarımı düzleştirmeden önce kullanmıştım elimdeki kremler bittikten sonra alacağım kremler arasında. Bundan hepsinden daha çok memnun kaldığımı söyleyebilirim şampuanından pek memnun kalmamıştım kepek yapmıştı ama kremi çok güzel 2 kutu bitirdim.