Merhaba arkadaslae artik cildirmak uzereyim cidden parcalayasim geliyor. 6 aylik iliskimiz var , nerdeyse her gun gece uyuya kaliyor. Hadi bir sey yapiyor yoruluyor diyecegim, yok yani yaptigi bir sey yok. Artik gercekten soguma noktasina geldim ne yapacagimi bilmiyorum. Şu an yine daldi. Ayrica her dalmasindan 2 saat sonra kalkip bilincsizce bir seyler yazip geri daliyor. Kafayi oynattim galiba. 1,2 defa olur neyse kaç defa bunun yuzune kavga ettik, kac defa soz verdi. Ama gercekten yoruldum artik, benim de bir sabrim var. Konusurken daliyor bir de. Sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Bak şimdi bende eski sevgilime karşı öyleydim. Konuşurken her gün olmasada haftanın 5 günü uyuya kalırdım o da bana kızardı. Bana uykun gelince söyle derdi tamam derdim söz verirdim ama yine uyuya kalırdım ve aynı kız arkadaşım gibi kalkıp saçmlar tekrar yatardım. Ya ben çok seviyodum konuşmaya doyamıyodum uykum geliyordu 5 dakika daha konuşayım söylerim diyodum uyuya kalıyodum. bir de uykumdan kalkınca ya yine uyuya kaldım kızıcak diyip saçma saçma bir şeyler yazıp yine uyuya kalıyodum ama sabah hatırlamıyodum. Yazdığım mesajı gördüğümde yerin dibine giriyordum büyük ihtimalle senin kız arkadaşında öyle. Ona kızma. Ne zaman uyuyacağını az çok bilirsin o saate yakın hadi uyuyalım de ya da uykun geldiyse yat aşkım de kızarak yapma yani bu işi. Çünkü senden ayrılsa emin ol başkasıyla konuşurken uyuya kalırsa o başkası ona kızmasa bile o tedirgin olucak çünkğ bende öyle. Çok berbat bir durum şimdi konuştuğum çocuk var geçen gün uyuya kaldım sabah kalkınca yazdığım ilk şey uyuya kalmışım kusura bakma. Çocuk bana saçmalama ne kusuru böyle şeyin kusurumu olur diyor ama ben ne zaman uyuya kalsam kusura bakma diyorum. Yanii uzun lafın kısası ya sen uyku saatini düşür ya da kıza ayak uydur.
21 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim en aciklayicisi bu oldu. Alttan acam gittgi yere kadar.
+1 yılo uykuya dalinca sende dal. parcalayasim var diyorsun o zman ayrıl burda aptal aptal konusmana hiç gerek yok bence sende sabır denen birşey yok olsa şikayetçi olmazdin cok mu sinir ediyor sözünde duramiyo ayrılcksin kardeşim zor birşey degil ayrilalim demek
26 Yorumla- +1 yıl
Senin acindan basit olabilir ayrilmak ama bizim acimizdan degil. İstesem de ayrilamam zaten. Hakaretini de kendine sakla arkadasim..😊
- +1 yıl
bence sen aptalsin
- +1 yıl
bunu sorun edecek kadar aptalsin unutma
- +1 yıl
Burdan atip tutabiliyorsun ya en cok ona guluyorum 😂😂😂😂😂😂
Komikmissin sirke git. - +1 yıl
hayır bende uyuyakaliyordum sonra kavga ettik baya hep kavga ettik sonra bitti ilişki pişman olan sen olursun
- +1 yıl
atip tutmuyorum adam olan var erkek olan var bunu sorun ettiğine göre yaşın en fazla 16 17 bilemedin 15 daha fazla olamaz
+1 yıl''Benim Çok uykum var uyuyorum.'' Demekle Olmaz.
''Benim çok var. Ben uyuyorum. Benim Hatunumda Hemen şimdi Uyuyor'' Demeli insan.. Ya da Erkeğimde Uyuyor Gibi kelimeler kullanılmalı ki Problem olmasın :)00 Yorumla
Sen ona ayak uydur, uykun düzene girsin. Sabah kalkınca cilveleşirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Girmiyor valla bro ya , 6 ya kadr ayaktayim. bir turlu olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
2Cevap
sürekli mesaj mesaj sıkar nefret ediyorum watsapta mesajlaşmaktan allahın hergünü "npyosun" diye mesaj atarlar ya bide ifrit oluyorum... reelde görüşmek en iyisi... ayrıca uykuyu seviyor olabilir
00 YorumlaOnu al bir nörolojiste götür eeg mr cekilmesi ardindan modiodal veya modiwake versinler zombi gibi o seni uyutmasin ASLA bundwn sonra:D
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılSenin de derdini seveyim 😁 belki bir sağlık probleminden kaynaklidir
05 Yorumla- +1 yıl
Ne sagligi ya 😂, vallahi cok dertliyim laftan da anlamiyor. Az once mesaj atti ruyasinda ne gorduyse artik sacmalamis. Sonra pat yine gitti.
- +1 yıl
Bak mesela bende kendimden ornek vereyim uyurken gelip bana bisey söylesin cevap veririm ama sonra hatırlamam 😂 ve uykuluyken mesaj okurum cevap veririm onu da hatırlamam 😆
Yani dert etme. Cokta Şeyapmamak lâzım 😄 - +1 yıl
Evet hicbirini hatirlamiyor 😂. Neyse bende dizi izlerim amannn😂
- +1 yıl
Ahahahah helalll sana👏👏. Onu'da böyle kabul ediver bir zahmet 😊
Askiniz daim olsunn 😍 - +1 yıl
İnsallah, tesekkur ederim 😂😂
allah allaaah nası böyle büyük (!) bir hata yapar. resmen tekme sebebidir bu.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBazıları da uyusun da yatalım artık der sizin ki ayrı olaymis😂 bırak uyusun uyumamamsi daha kötü 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 622 cevap paylaştı. Ne saçma nedenler bunlar o zaman daha erken bitirin konuşmayı bir anda uyuya kalmamış olur
22 Yorumla- +1 yıl
Yasamayan bilmez arkadaşım, emin ol sende sinirlenirsin.
+1 yılKanka saat 4 kizin uyuyakalmasi normal degil mi sence de?
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam da 6 aydir her gun daliyor yani , tam konusuyoruz pat gidiyor. Sap gibi ortada kaliyorum. O da dogru ama amann..
- +1 yıl
Ya dayanmaya çalışıyor demek ki uyuyakalmak son radde cunku, o zaman belirt uykusu gelmeye başlayinca direkt sana soyleyip yatsin😄
- +1 yıl
Alah seni inandirsin belki 50. Diyisimdir, yok demeden gidiyor. Uyusun ona bir sey demiyorum ama insanin elinde yani uykun ghelince soylersin, ben soyluyorum sahsen.
rahat bırak akrdeşim kızı yatıp uyusun gündüzler torbayamı girdi
11 Yorumla- +1 yıl
Uyusun kardesim uyusun
+1 yılBenimki 2 senedir öyle az önce yarım saat falan önce uyandı şimdi geri uyudu herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
Allah sabir versin
Eski sevgilimde bir kere öyle yapmıştı olur öyle şeyler kızın uykusu geliyo ki dayanamıyo uyuyakalıyo gayet normal dert edilcek bişey değil ayrıca bu bir ayrılma bahanesi değil
10 Yorumla
+1 yılHer gün gece uyuyakalıyor demişsin, normal değil mi bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGececiydi , onun için uyumazdım sabaha kadar . Yaptığım en büyük aptallıklardan.
00 Yorumla
+1 yılNikinden belli akıl hastası olduğu 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Degistiremiyorum ya bende rahatsizim 😂
+1 yılNe var ki 🙄🙄 bende bazen uyuyakalıyorum 🙄🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Koakoca 6 ay dusun, her gun aynisi yasaniyor
Olum ne ayaksin ya adres soruyomusun...
01 Yorumla- +1 yıl
Kardes suriyeli misin her ne haltsan bir defol
sende ona dal
01 Yorumla- +1 yıl
Ufacık bir sey zaten, 1.62 boyu var ablası
+1 yılSacmalamışsın hee.
110 Yorumla- +1 yıl
Sana göre
- +1 yıl
Öyle tabi. Ama saçma düşüncen var. (Evet buda bana göre (!) )
- +1 yıl
Yaşa oyle konus dostum :)
- +1 yıl
Bu kadar problem edilcek bir mevzu değil kardeşim
- +1 yıl
Bana gore oyle kardesim yasarsan anlarsin, sekkur ederim gorusun icin.
- +1 yıl
Hayırlı sabahlaar. Başına daha büyük dertler geldiğinde ne demek istediğimi anliycaksin.
- +1 yıl
3 ayı öyle dertlere gitti zaten , hayirli sabahlar.
- +1 yıl
Madem dertlisin mutsuzsun bırak.
- +1 yıl
İlk 3 ayi demek istedim. Şükür ki ortalik duruldu, sakinlesti. Tek sorunumuz bu olsun. Tesekkur ederim kardes tekrardan iyi gunler sana
- +1 yıl
Eyvallah kardes sanada.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım