Arkadaslar ben 23 yasindayim, ciddi bir iliskim olmamis sayilir cunku iliskiye girmek istemedim. Sizin iliskiniz nasil? nasil yuruyor neler yapiyorsunuz? Cinsel hayat sart mi? Cok kararsizim artik biriyle cikmaktan da korkuyorum :(((
Cevabın nedir?
ben olaya sadece cinsellik olarak bakmak istemiyorum. eğer bir ilişki yaşamak istiyorsan ama çekiniyosan korkman gereken en son şey cinsellik. bu zaten o kadar da büyütülecek, kafaya takılacak kadar önemli bir konu da değil. eğer iki tarafta istiyorsa cinsellik olmalı ki zaten olmaması beklenemez. en güzeli ilişkilerinde doğaçlama yap. önceden ilişkide ne yapacağını planlayamazsın çünkü beraber olacağın kişi bir birey ve onu bir bilgisayar ya da bulaşık makinası gibi programlayamazsın. sana tavsiyem içtenlikle yaklaş. ilişkiden korkmana gerek yok. çıkmaya başladığında baktın mutlu değilsin ayrılırsın olur biter.
ilişkilerin uzun olması için önce her iki taraf karşısındakine gereksiz sorumluluklar yüklememeli.
karşına çıkacak kişide araman gereken şeyler BENCE: kültür seviyesi, yaşam tarzı, ruh olmalı. hele bir bunları bul sonra ara ten ve beden uyumunu. işte burada cinsellik devreye giriyor. ilişkilerin olmazsa olmazı değil diye düşünenlere katılmıyorum. uzun ilişkileri gözlemlersen hepsinde çifler arasında cinsellik olduğunu görürsün. ama ilk geceden değil tabii ;) s00 Yorumla
Doğru dürüst ilişkilerim olmadı, ama cinsellik gibi zorunlu bir kuralım da olmadı, bununla beraber olsa da olur belli bir yere kadar ( en fazla evliliğe kadar ) olmasa da olur...
Bu karşılıklı alınacak kararlarla gelişen bişeydir, akışına göre gelişir herşey.
Biriyle başlangıç yapmaktan korkma, duygularına yenilip kendinden taviz vermekten kendini ezdirmekten kork .)
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki cinsellik şart değil zaten bunun için sizinle birlikte olan kişi szin sevginizden ya da sizi sevdiği için değil başka amaçlar için sizinle birliktedir unutmayın..
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu önemli tabi ama herkezn aradıgı farklıdır. Cinsellik ise aynı. .çok takma kafaya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Tabi ki burda sacma sapan cevaplar var bunlara Uyuz olmakla birlikte ne kadar anlayacaksın bunu da bilmiyorum ama gene de ciddiye alıp tekrar cevap veriyorum. Cinsellik önemli! Neden önemli ? Çünkü hayatının geri kalanını geçireceğin bir insan ariyorsun, her konuşa iyi anlaştığın gibi o konuda da iyi anlaşamazsan eğer o iliski biter ! ki daha kötüsü evlenip de is isten gectiyse o zaman eyvah eyvah , bir evliliği bitirdin belkide zorunluluktan yapılan bir cocuğun hayatını yanlis bir secim yuzunden kararttın. Eğer sevgilinle cinsel olarak uymuyorsunuz sevgilim baskalarında arayacaktır teselliyi. Sonra da erkekler neden aldatiyo
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. tabi ki aşkın göstergesi seks olmaz/olmamalı.
bu tamamen filmlerin, dizilerin diğer bir anlamda popüler kültürün dayatması.
buna kananlar gerçek aşktan uzaklar, hazzı aşk zannediyorlar.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. cinsellik diye zorunlu tutmadım hiçbir kızı istemiyorsa yapmam ben bakıyorum çaresine zaten
10 Yorumla
+1 yılcinsellik diye tutturan cinsellik olmassa daha fazla sürmez diyen zaten amacı açıktır cinsel ilişkiyi bırak elini bile tutmadan bile sever insan .
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet asil sevmek odur. Ama artik öyle efendi beyler kalmadilar ne yazik
- +1 yıl
kalmadı falan dıye cınsel ılıskıye gırmen mı gerekıyor.? bahanemı bu?
evlenmeden cinsellik yaşamak zorunda değilsin. ama şöyle söylim 26sını görmeden evlen. uzatmalara brakma işini. evde kalmış okadar çok 28 29 yaşlarında kız varki..
00 Yorumla6 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım. 100 gündür ilişkiye girmiyorum. benim için şart!
10 Yorumla
+1 yılherşey cinsellik değil
00 Yorumla
+1 yılevet. bence şart...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026