Sevgilim boynumu kulağımı yalıyor?

1 haftadır çıkıyoruz ama 5 yıldır falan tanışıyoruz yani ve buluştuğumuzda biraz sohbet ediyoeuz falan sonra konu bulamıyoruz oda hemen yaklaşmaya çalışıyor sarılıyor boynumu emiyoe kulağımı emiyor dudağımı öpüyor ben kendimi çoğu zaman geri çekiyorum o tam doruklardayken yeter falan diyorum mecburen bırakıyo istemeyerek sonra tekrar yaklaşıyo falan yani bence çok hızlı ilerliyoruz ilişkinin heyecanının kalmamasından ve daha çok şey istemesinden korkuyoum ayrıca geçen öpüşürken elimi penisine götürmeye çalıştı ben hemen çektim geri. O benim ilk sevgilim onunsa sayısını bilmediği kadar olmuş ben karşılaştıramıuorum tabi ama sanırım baya iyi öpüşüyo yani çok rahat davrabıyo boyunu öpmesi emmesi iyi mi buldum da bunuyo muyum? Karşılık versen mi benden soğur yoksa cermesem mi ortasını bulamıyorum. Vede beni sevdiğini söylüyor o yüzden öpmek istediğini hoşuna gittiğimi güzel koktuğumu falan ama bence kız olduğum için öpüyor başkasıda olsa aynı istek olur napmalıyım nası davranmalıyım yardımcı olur musunuz? Bu arada ben 18 o 20 yaşında
Sevgilim boynumu kulağımı yalıyor?