Eski sevgiliyi kıskandırmak ve acı çekmesi için yeni sevgilim var moduna girdim?

Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim oldu ama nasıl bir deger verdim çocuğa üstüne titredim bu mal. aldattı içki club karı kız olayına girdi hepsini gördüm sustum bişey diyemedim ailesine söyledim elimde fotoğraflar vardı gösterdim aldattığında affettirdi kendini ama. club içki karı kız olayında ben yazdım hesap sordum beni bilen biliyor ben bişey yapmadım dedi şerefsiz aradan zaman geçti 1 hafta gibi WhatsApp durumlarıma kendi fotoğraflarımı falan atmaya başladım birden hepsine bakmaya başladı bende sevgilim varmış gibi gösterdim erkekle el. ele olan fotoğraf buldum attım falan 😂ama onu gerçekten unutmak ve acı çekmesini istedim o gün kuzeni mesaj attı bana kuzenim onları gördüyse seni siler dedi bende silsin kendi hatalarına baksın o dedim bidaha istemiyorum onu dedim ogünden sonra hikayeme hiçbişeyime bakmıyo ama öyle daha sevgilim olduguna dair bişey atmıyorum kuzeninede ayrıldım dedim bir erkek sevmese bile zoruna gider bir ne. oluyoruz der ne iğrençlik bu köpek gibi pişman olmasını gelmesini istiyorum ya
Eski sevgiliyi kıskandırmak ve acı çekmesi için yeni sevgilim var moduna girdim?