Sevgilimle aramızda sözlenicez mesela. Yuzuk taksin ki herkes hayatinda biri oldugunu bilsin ama dun bir yorumda bir bey yuzuk takinca daha cok dikkat cektim, simdiki nesil alyans takanlara daha ilgili dedi
Bunun cevabini ariyorum. Dogru mu?
Oklahoma üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya yaklaşık 500 kadın katıldı. iki gruba ayrılan kadınlara aynı erkeklerin fotoğrafları verildi. bir gruba baktıkları fotoğraflardaki erkeklerin evli olduğu, diğerlerine de bekar olduğu söylendi.
Araştırmanın sonucuna göre, ortalama bir erkek "bekar" olduğu söylendiğinde kadınların yüzde 60'ı tarafından beğenildi. ancak bu erkeğin evli olduğu açıklandığında, bu kez kadınların yüzde 90'ı aynı erkeği çekici bulduklarını açıkladı.
Uzmanlara göre, kadınların evli erkeklerin peşinde koşmasının nedeni tamamen evrimsel. buna göre eğer bir erkek bir kadın tarafından "seçilmişse" diğer kadınlar, bu erkekte "bir şey" olduğunu düşünüyor. bir kadının bir erkeği seçmesi, diğer kadınlardan tarafından "bu erkek bekarlardan daha değerli" hissi yaratıyor."
Ayni sey evli kadın bekar erkek içinde gecerli olabilir mi?
Erkek için böyle bir araştırma mevcut değil veya ben bilmiyorum. İlla ki istisnalar vardır da genelde kadının evli olmasından dolayı erkeğin özel bir ilgi duyma hadisesi söz konusu değil. Varsa da evli erkeklerin kadınlara çekici gelmesiyle, evli kadınların erkeklere çekici gelmesinin sebepleri çok farklıdır. Erkek "bunu birisi seçmiş demek ki bir bildiği var" içgüdüsü taşımaz.. İşte bunlar hep seks... dghfsd
normalde çekmez ama bakalım cvplara ne diyorlar
Sağol şekerim
Rica ederim kaymalı ekmek kafayıfı😏
Kadayifi
kaymaklı:)
Ekmek kadayifi kaymakli olur
sen yedirirsen de cok tatli olur ;)
Yok yemek
Zayiflicaz biz :)
bizzz 💜
Sen ben yani
son bon yono
yanlış , yüzüğü olan adamın feriştahı gelse kafamı kaldırıp bakmam
Cevap
7Cevap
sıkıntı siz kadınların birbirinizin elindekini istemesi, adam bitine bağlı olduğunu gösterince hemen almak istiyonuz :D
Biz onlara kevase diyoruz
Kategorimiz farklı
Eğer söylediğin gibi bişey varsa ben oyüzüğü yaptırır sonra boynuma asarım.
illa ki yani hayatımda biri var mesajı veriyor. Diğeri meçhul. Her kıza yürüme potansiyeline sahip.
Anlamadın soruyu belli
neyse çok da önemli değil
Önemli degilse yorum yapma nolur.
hadi ordan git lan sorumdan biraz daha devam edersen hesabini yonetime aticam.
Sistem cevirmiş anladin ama sen
Kendinle karistirma
Tabi evli erkek her zaman öndedir, hemen foş oluyor kızlar
Yalan
Ben hic fark etmiyom sdkshsnsjs
vallah hiç yüzük takmadığım içim bilmiyorum ha
nasıl yüzük ama
Söz, nişan, evlilik
Alyans yani
Sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar