Babamın Başka Bir Kadınla Samimi Bir Şekilde Mesajlaştığını Gördüm Ne Yapmalıyım?

Öncelikle merhaba. Başlıkta tam istediğimi anlatamadım ama direk konuya gireceğim. Babamın uzun süre önce (geçen yıl) başka bir kadınla whatsapp üzerinden mesajlaştığını fark etmiştim. Laptonunda whatsapp uygulaması yüklü ve ben ne zaman babam bilgisayar başındayken yanına yaklaşsam heyecanlanıp whatsappı alta alıyordu ben de bunu görmemezlikten geliyordum. Bunu geçen yıl fark ettiğimde babam işteyken gizlice laptopundan mesajlarını okumuştum. Kayıtlı olmayan bir numarayla samimi bir şekilde mesajlaştığını gördüm. Mesajlar hemen dün gece atılmıştı daha önceki mesajları siliyordu. Babam kadına tatlım canım gibi kelimeler yazıyordu ama henüz pek aşırı samimi değillerdi. O gün çok ağlamıştım. Kendimi avutmaya çalışıyordum ve buna inanmak istemiyordum. Bunu kimseye anlatamamıştım ve unutmaya çalıştım. Yine birkaç gün önce babamın whatssapına girdim ve yine yazışmalar vardı hem de bu kez daha da beteri! Kadına ses kaydı ve fotoğraflar atmıştı. Ayrıca artık yazışmaları çok daha samimiydi. Babam kadına dünyam, aşkım, sevgilim gibi sözler yazıyordu kadın da aynı şekilde karşılık veriyordu. Beni asıl yıkan şey ise ses kaydıydı. O zamana kadar kendimi kandırıyordum, bu babam değildir gibi mazaretler uyduruyordum. Ses kaydını açtım. Kayıt şöyle başlıyordu: Merhaba ben x (adı ve soyadı) bugün 14 ağustos. Bu kaydı seni çok özlediğim için atıyorum... Gerisini dinleyememiştim. Babamın sesinden başka bir kadına karşı bunu duymak beni yıkmıştı. Hala mazoşistler gibi her gün yazışmaları okuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bunu anneme anlatabileceğimi sanmıyorum onun hiçbir şeyden haberi yok. Kimseye de anlatamadım bir tek ben biliyorum. İkisi 20 yıldır evliler ve ben ne yapacağım? Bu aramızdaki bazı kişiler için küçük bir olay olabilir ama ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
LÜTFEN YARDIM EDİN.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ama artık galiba ne yapacağımı -ya da ne yapmayacağımı- biliyorum. Hiçbir şey görmemiş gibi devam edeceğim çünkü düşündüm ki aşağıda yazılanlar gibi babam antropoz gibi bir dönemden geçiyor olabilir ve kadınla öylesine hevesini almak için konuşuyor olabilir. Bugün yapacağım küçük bir hata sonucu belki evimizde işler çok daha kötüye gidebilir. Belki de aylar sonra babam kadına yazmayı (umarım) bırakır.
Babamın Başka Bir Kadınla Samimi Bir Şekilde Mesajlaştığını Gördüm Ne Yapmalıyım?