Evet baylar bayanlar, ne zaman konuyu acsam sıkılıyorum bu konulardan guncel konusalım dıyo. dogum gununde şöyle yapcam dıyorum daha var bı dur dıyo sızce sebebı ne olabılır ne yapmam gerekıyo
Cevabın nedir?
+1 yılNe gecmise üzülmek ne gelecegi düşünmek istiyorum seninle
Sadece ama sadece şimdiyi yaşamak istiyorum sevmek ve sevilmek istiyorum sadece
Yarına çıkamayacak ve son cumlemi kurar gibi her cümlemi seni seviyorumla bitirmek istiyorum...
Şükürler olsunki su an hala seni sevebiliyorum...
Ne bilim ışte öylesine yazdim...02 Yorumla- +1 yıl
bayıldım:)
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. bende sevmem fazla boğma çocuğu böyle şeylerle :)
17 Yorumla- +1 yıl
ozaman cıddı dusunmuyo dıyebılırmıyım pekı
- +1 yıl
alaka ne pekı
- +1 yıl
yanı hıcmı konusmazınız ya offfffffffffffffff
- +1 yıl
o hıc sevmıyo ama ya :( arada cok bogarsamarıyo bagırıyo bız ıs bulalım evlenelım derdındeyz senn derdıne bak ben bu konuları sevmıyorum yeter dıyo
+1 yılHımm demek ki planlarla yaşamayı seven biri değil. Kimileri böyledir. Akışı hayata bırakırlar. Düşünmesine düşünürler ama plan yapmazlar asla... Gün gelsin bakarız derler. Ama biz kadınların çoğu böyle yapamıyor çünkü detaycıyız.
01 Yorumla- +1 yıl
evet ogun gelsın bı bakarız dıyo
Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Glicden konusmuyo demek ciddi gormuyo demek dgl
Sahsen bnde. Konusmam. Yeei geldigi zaman konuslur her sey zamaninda karar verilir uzak gelicek icin. Sikici bnce gunu yasayin ve sevin yeter planlar yapmak sikici018 Yorumla- +1 yıl
ya sureklı aılesını falan anlatır butun dertelerını paylasır benle
- +1 yıl
evet ama gelecek konusmaz sevmıyorum dıyo
- +1 yıl
ılk baslarda ben sordugumda sevmıyorum bu konuları konusmaktan dıyınce trıp atardım sonra kızardı bana bız ıs guc bulup evlenelım derdındeyız sen neyın derdındesın dıye . sımdı hıc konusmuyo yeter artık sana laf anlatmıycam dıyo onun dısında hıc sorunumuz yok zaten
- +1 yıl
Pek cididiye almamis demeki ya da evlilden korkuyo sikmadan. Ciddi sekilde konus trip falanda atma. Bu beni. İcin onemli. Eger uzun sureliyse ilisikniz. Ben bir adim ileri adim at ak istiyorum ve seninlede konusmak istiyorum korkularn varsa ya da kafanda sru benimle paylas gb sozler soyle ve elini tut gozlerne bak fiziksel temasi faydasi olucak
- +1 yıl
super
- +1 yıl
valla ıcımı okudun oda oyle dıyo sen dusunme ılıskımız hakında dıyo sen dusundukce kavga edıyoruz dıyo. sureklı sevmıyosan ayrıl falan dıyorum sanırım yanlıs yapıyorum
- +1 yıl
herkes dedıgını dıyo sanırım dogru dıyonuz
- +1 yıl
bundan sonra konusmayı dusunmuyorum hersey olcagına varsın. konustukca ılıskım kotuye gıdıyo:(
- +1 yıl
evet haklısın kurup kurup ona patlıyorum
- +1 yıl
haklısın cok tesekkurler yardımın ıcın:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
geçmiş geçmişte kaldı gelecekte belli değil sana en eönemli olan saat şimdiki zamandır.
Gelecekte hayaller kurarak sanallaşan zekanızın yanında canımız sıkılıyor bunalıyoruz. Hayal kurmayın demiyoruz ama bu çok sık olmaya başladıysa sizde bir sorun var demektir.
İnsan araba alacam derken para biriktirmeye kalkar ve şimdiki faturasını ödemesse sonuç ne olur.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. aaa ben bu soruya cevap vermemişim!
seninle ciddi düşündüğünü pek sanmıyorum seninle bir gelecek düşünse seninle geleceği konuşmak isterdi galiba. ama bu benim yorumum belkide bir bildiği vardır. kendine sormalısın "benimle neden bu konu hakkında konuşmak istemiyorsun" şeklinde.00 YorumlaGeleceği düşünmek onu geriyor
Ama neden, geleceğe dair ne düşünceleri var
Belki de ilişkinize dair henüz gelecek düşünmek için çok erken oldugunu düşünüyor
Veya sadece bugünlerin tadını çıkartalım gelecek hayırlısı diye düşünüyor...10 Yorumla
+1 yılemin ol, gelecekle ilgili vaadler veren ama konu icraata gelince tırsıp kaçan ortalık yerde bırakan kendini erkek zanneden loliler den daha iyidir bunlar.
02 Yorumla- +1 yıl
ufffff ozaman ben bosunamı emek verıyorum:(
- +1 yıl
dediğim şekildeyse sakın kendini üzme boş yere.
erkekler gelecekleri hakkinda konusmaktan sikilmaz sadece gelecek düsünmedikleri kadinlarla konusmaktan sikilirlar ama yalandanmi kuralim aaaa :S
16 Yorumla- +1 yıl
e ozaman nıye gorusuyo benle
- +1 yıl
ayrı sehırlerdeyz bızz ınan cekılcek bı kızda degılım
- +1 yıl
neden yaz ozelden
- +1 yıl
ozelden yazmayı bılmıyorumda
+1 yılboş hayallere dalıp gitmeme için sıkılır.kızlar hep hayal kurarlar şöyle olsun böyle olsun diye garibim çocuk da ozmn tamam diyo sonra planlanan olmayinca beni kandırdı sözünü tutmadı felan oluyor bu da erkekleri geriyor baaaayanlar :)
04 Yorumla- +1 yıl
sankı bız cok seymı ıstıyoruz:)
- +1 yıl
birazcok sadece :)
hasizmiyim ceyda? :) - +1 yıl
haksızsın
- +1 yıl
niye haksizim kız.soyle kabul edicem haksız olduğumu ;)
Genellestirmemek lazim bazi kizlar da gelecekle ilgili planlar yapmaya baslandiginda korkabiliyor ya da engellenmis ya da baski altinda hissedebiliyor. Bence hazir olup olmamakla alakali bir durum bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaman gerekiyor işte.Ben de pek sevmem.Eğer ortada gerçek bir plan varsa konuşalım, yoksa hayal kurmanın alemi yok.
03 Yorumla- +1 yıl
evett haklısın
- +1 yıl
Senin gerçek planlanmış bir doğum günü partin varsa, davetliler falan belliyse yani, sevgiline söylemen de belki onu rahatsız etmez o kadar..
- +1 yıl
yo gercek bı plan falan yok ortada henuz ya ben konju acıldı dıye ole dedım para lazım daha sevgılıler gunu dogum gunu falan var dıye
+1 yılçünki konuştuğun arkadaşların geleceğe dair bir düşünceleri yokda ondan sıkılıyolar.mesela benim geleceğe dair o kadar çok planım var ki sen dinlemekten sıkılırsın :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. Yapımız gereği bilmem bazıları sevebilir ama kesinlikle sevmiyorum. çok sinir bozucu konular bunlar. açma derim
010 Yorumla- +1 yıl
konusmaynca karsındakıyle gelecek dusunmuyosun anlamınamı gelıyo pekı
- +1 yıl
pekı nıye sevmıyosun bu konuları nıye plansız yasamayı denemıyosun ruh halın ne yanı
- +1 yıl
offffffffffffffffffffffffffff
- +1 yıl
yanı sencebı sorun yok
- +1 yıl
aynı senn gıbı sankı adam guzel konusuyo gelecek dıyıncekopuruyo 1 hafta ıyı konus askımlı canmlı cıcımlı konusur bı hafta sonra gelecek de kopuruyo
- +1 yıl
ıyı bakalım denıycem bende tutamıyomkı cenemı:(
Anı yaşamak diyebilirim.Geleceği düşünüp bugunu harcayan insanlar denizcilerdir.Onlarda deniziin ortasından karaya baktıklarında bu insanlar neden bu kadar aptalça bugunlerini harçıyor diyede hayıflanır.
03 Yorumla- +1 yıl
benm napmam gerekıyo pekı?
- +1 yıl
oda dogru ama baglanıp ıyıce uzulmekte var:(
Maddi durum,olanaklar kararlar..Bugün varız yarın ne olacağız belli değil..Bundan olsa gerek..Ama elbette gelecek için planlar yapılır ancak %100 olacak değildir..
00 Yorumla
+1 yılpilansız yaşıyodur belki ne olursa saldım cayıra mevlam kayıra...
012 Yorumla- +1 yıl
ya sadece cok ustune dustum ozaman bız ıs bulup evlenelım derdındeyz senn derdıne bak dedı bana dahada acma bu konuyu dedı
- +1 yıl
haaa ozaman iş başka adam gecım derdıne düşmüş şimdiden hak ver bazen benım aklıma gelıyo düğündü şuydu buydu felaket rakam cıkıyo ama genede sevdıgım ıcın ılgıyı eksık etmem
- +1 yıl
ılgısız degılkı zaten macta bıle arar sesı dınletır orann havasını banada yasatmak ıster
- +1 yıl
sıkıntı yok ozaman
- +1 yıl
he bos bos yasayalım yanı
- +1 yıl
ılgılenıyomus ıste daha ne olsun bıraz daha ılgılen de ozel gunlerde felan de :)
- +1 yıl
daha ozel gun gelmedı ama emnm ılgılenır ben sorunum o degıl zaten sorun gelecek konusmamam
- +1 yıl
bı elektırık ver bekı düzelır:D
- +1 yıl
carpıcam ben onu o onu ıstıyo:)
- +1 yıl
çarpanlarına ayır
- +1 yıl
aman ıse yaramazz emınm
- +1 yıl
:)
çünkü erkekler daha gerçekçi düşünür. bahsettiğiniz şeyler 1-2 ay sonrası bile olabiliyor. yarının nolcağnı bilemeden aylar sonranın planını yapmak çoğu zaman vakit kaybı...
00 Yorumlaçünkü kadınlar hep gelecekten bahsedıp gelecekte hiç bişey yapmaz akışına bırakmak ve abartılı hayaller kurmak sıkar erkegı
15 Yorumla- +1 yıl
konusmayalım yanı
- +1 yıl
eskıden cok konusuyodum trıp atıyodum bunla ılgılı konusmazsan normale donmem dıye bakıyodukı ben cok cıdıyım bı kac cumle kuruyodu ama artık benm sevdıgımı falan bıldıgı ıcın onemsemıyo konusmam bu konuları sevmıyorum dıyo yanı artık trıp atmamda ıse yaramıyo
- +1 yıl
ya ben cok emek verıyorum ılskımız ıcın onada dayanamdım oyle soledım en sonnda patladım cok cabalıyorum emek verıyorum duygularımla oynuyosan allah havale edıyorum dıye yazdım kavga ettıkten sonra
+1 yılben sevgilimle gelecekten konuşmayı çok severim valla bence o ya seni fazla sevmiyordur ya da zamanında çok sevdiği biriyle gelecek hakkında plan yapmıştır sonra kız buna tekmeyi basmıştır kimseylede ciddi düşünmüyordur
00 Yorumlabence fazla üstüne gitme eğer yakınları ile tanıştırdıysa gelecek ile ilgili birşeyler düşünüyordur zaten ama kafası karışık olabilir kendini hazır hissetmiyor olabilir. Bence biraz daha zamana bırak derim.
01 Yorumla- +1 yıl
evet dedıgın gıbı olabılır
+1 yıldayatma ve beklenti hisleri ile yaşıyorlar çünkü ve zamansız kafa yorgunluğu olarak görüyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
yanı? kafam karısık aılesıde bılıyo dayısıyla tanıstırdı ama gel gelelım gelecek konusmuyo
+1 yılGeleceğinde sen yoksun demek. Hem niye anlatıyorsun yapacaklarını, bırak sürpriz olsun.
11 Yorumla
+1 yılBen bir hatunla gelecek konuşmaktan sıkılıyordum. Onu geleceğime bir türlü dahil olarak görmedim hayallerde bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekleri genelleme bir kişi sıkılıyo diye hepsi mi sıkılıyo yanı gelecek konusmaktan
sebebi belki konu evliliğe gelebilir diye korkuyodur evlilikten bende korkuyorum ne yaparsın (:014 Yorumla- +1 yıl
konu zaten evlılık ne zaman geleckle ılgılı konussam bagırıyo bız ıs bulalım evlenelım derdındeyz senn derdıne ba dıyo bu konu telde konusulrmu dıyo
Cevap sahibi+1 yılbenım sebebım evlilik korkusuda senınkının nedenını bılemem
bağırmasına izin verme- +1 yıl
elımde olsa kac kere bagırma bana dedım ama yok acma bu konuları sende ozaman dıyo
Cevap sahibi+1 yılorasını kendı aranızda halledın de alıştırma bence bağırmak falan
- +1 yıl
nıye ozellıkle bagırma konusuna takıldınkı
Cevap sahibi+1 yılinsan insana neden bağırır ki konuyu örtmek için mi?
- +1 yıl
ya sınırlenıyomus ben sureklı bole konuları konusunca ılk zamanlar acıklama yapıyodu sonradan baktı olmuyo bagırıyo artık
Cevap sahibi+1 yılsende zorluyosan tabi (:
yaşınız kaç 22 falan mı eğer oyleyse erken de sizi bilemem tabi- +1 yıl
24
- +1 yıl
benmkıne zorlama denmez eger cıdıyetsızsen bıtır dıyorum ılla evlenelım demıyorum hemende demıyorum zaten sadece konusalım dıyorum ama yok
Cevap sahibi+1 yılevet biraz daha yaşamanız lazım hayatı
en azından bir evlilik planı da yapardınız bu senınkının cekındığı biri yok mu orda tesadüfen konu açılmıs gibi konusabilirsiniz fazla kişi olmasın tabi
ama sen açma konuyu o kişi ne zaman evlilik falan diye sorsun sıkıştırsın bakalım en iyi yol bu gibi (:- +1 yıl
dayısıyla tanıstırdı ozaman dayısı hayrlısı olsun falan dedı ıkımıze dayısı buna sormus cıddımısın olum falan dıye buda tabı demıs. cıddı degılsen bırak kızı kız ıyı bırıne benzıyo falan demıs dayısı buna buda bana boyle anlattı .
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun
- +1 yıl
aminnnn
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonustugum kiso ile bir gelecek konusunda kesin bir dusuncem yoksa sıkılırım ve erkeklerin geneli bu sebeptendir.
00 Yorumlageçmişlim yok geleceğimin* koyayım. zaten 21 sene ceza var
00 Yorumla
+1 yılGeleceğin yükünü omuzlarına alacakları aklına gelir :))
02 Yorumla- +1 yıl
ve sıkılırlar ıs guc olmadıgı ıcın:(
- +1 yıl
İşi gücü olmayan daha fazlaymış gibi yazmışsın ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılmert erkekler gelecek konuşmaktan sıkılmaz. evliliği g*tü yemeyen puşt i*neler sıkılır
00 Yorumla
+1 yılçünkü konuştukalrı insanla gelecek düşünmüyordur veya geleceğinin kötü olacağını düşünüyordur ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayal dünyasında yasamayız gercekçiyiz ve çok duygusal değilizdir bende sevmem
00 Yorumlayarın ne olacağı belli değil. konuşmanın anlamı yok o zaman
00 Yorumlabir gelecek planı içersinde değillerdir
09 Yorumla- +1 yıl
sıkılıyomus bole konulardan ıs bulup evlenmekmıs derdı oyuzden konusmak sıkıcı gelıyomus
- +1 yıl
kırk keree sordum ayrılmak ıstıyosan ayrıl dıye kırk kere yalvardım hatta ayrıl dıye:)
- +1 yıl
bı faydam yok uzagız zaten sureklı arar sorar mesaj atar herseyıme karısır ama gelecek konusmaz
- +1 yıl
sacma ole bısı olsa anlamammı ben sence. her dısarı cıktıgında arıyo nerde oldugunu naptıgını soyluyo onuda bırak dısarda oldugunda aramasada mesaj atıyo
- +1 yıl
:)
yarına çıkacağımızın garantisi yok ki
05 Yorumla- +1 yıl
e ozaman hıc parada kazanmayalım nasılsa garantı degıl yasıycagımız belkı yarn olcez ozamann ne gerek var kendımızı yormaya
- +1 yıl
sonucta gelecek ıcın bırıkım yapılır dımı
- +1 yıl
bende aynen ole dusunuyorum yarn sag kalırsam bugun okadar derdını cekıyorum barı bı ıse yarasın
+1 yılgeçmişi geleceği bırak anı yaşa
15 Yorumla- +1 yıl
ya sonra?
- +1 yıl
devamı gelir
- +1 yıl
hıc konusmadan
- +1 yıl
Ya konuşulur ama az
- +1 yıl
hmmm
Çünkü seninle gelecek düşünmüyordur...
00 Yorumla
+1 yılÇünkü 1 dakika sonramızı bilmiyoruz .
010 Yorumla- +1 yıl
tek sebep bu yanı
- +1 yıl
Hayır 1'den fazla sebep var .
- +1 yıl
mesela
- +1 yıl
Hemcinsime sor o söylesin .
- +1 yıl
ben ıcınde oldugum ıcın bole fıkır almaya calısıyrum ısı yok mesela onu problem yapıyo
- +1 yıl
Olabilir bende yeni buldum işimi 3 ay oldu ne olmuş yani ohoohh ota boka sararsa böyle çok kıl bir insanmış bunu de ona erkek adam iş ayırmaz ben 7 yaşından beri çalışıyorum haberin var mı ayıp ayıp
- +1 yıl
ya ıs ayrması deıl konu daha unı bıtmedı
- +1 yıl
Geçen gün taksiye bindim benim yaşımda bir çocuk konuşmaya başladık sordum okuyor musun diye hukuk fakültesinde dedi hem direksiyon sallıyor hemde gececi hemde okuyor 70 lira yazdı ben çocuğa 100 lira verdim o çocuğun kazandı günde 3 kurş para sevgili yapmasını biliyor beyefendi kusura bakmada gitisin önce aç karnını doyursun adamı hasta etmeyin
- +1 yıl
aman abı sınırlenme ah aha aha aha :)
- +1 yıl
Bana bunlarla gelmeyın kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle bir gelecek düsünmüyor demekki.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyarını göremedikleri için olabilirmi.
01 Yorumla- +1 yıl
yanı:(
+1 yılanı anında yaşa vadofone gibisin .
00 Yorumla
+1 yılGeleceği sevmiyiz bizz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşlancak bu hatun upgrade mi etsek bunu diyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
:)))))))
+1 yılben sıkılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik varmı?
02 Yorumla- +1 yıl
yok ayrı sehırlerdeyz bız kasımda okulda goruscez
- +1 yıl