Saç Bakım Sarıșın manita mı, esmer manita mı, sarı saç esmer manita mı, yoksa siyah saç sarıșın manita mı yoksa kumral ortaya karıșık mı? İtthefak Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yav iște nasıl bir manita onu demek istiyorum.. Benim tercihim Meryem Özgün gibi bit manita.. Mașallah benim güzel kızıma ya :) Su guzellige bak kurban olsun annesi oy oy Sarıșın manita mı, esmer manita mı, sarı saç esmer manita mı, yoksa siyah saç sarıșın manita mı yoksa kumral ortaya karıșık mı? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
menejer19 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl bir sarışın olarak siyah saçlı beyaz tenli bayanlardan hoşlanıyorum. 0 2 Yorumla İtthefak +1 yıl zaten genelde tam tersi olur :) Yorumla menejer19 +1 yıl aynen 😀 Yorumla
Vorech Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl başlığı okuyana kadar kalp krizi geçirdim mutlumusun 0 5 Yorumla İtthefak +1 yıl kisa kes tercihini sec babalik :D Yorumla Vorech +1 yıl o zaman nefes alsın yeter panpaaaaaaaaaaa Yorumla İtthefak +1 yıl o kadar dusmus olamazsin kardesim yahu :D Yorumla chocolateXmilk +1 yıl bu nasıl bir diyalog lan Yorumla Vorech +1 yıl panpaaaaaaaaaaa o zaman cevap veriyorum barbara palvin Yorumla
Kaçkın18 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Manita mı arıyosun manavdan karpuz mu alıyosun belli değil 😂 0 3 Yorumla İtthefak +1 yıl güzelllik :) meryem özgun evli ve iki coxugu var. Evli barkli kadina goz koymak bize yakismaz.. Ama sana bakinca onu andiriyor.. Ne desem bilemedim :) sanada masallah yani bir baktimda Yorumla Kaçkın18 +1 yıl Benimde bir sevgilim var ☺️ Yorumla İtthefak +1 yıl ah o zaman afedersin 😃 Yorumla
redhairgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Rihanna gibi bir hatun 0 2 Yorumla İtthefak +1 yıl vay be :D Yorumla redhairgirl +1 yıl ölüyorum o kadına Yorumla
nurlaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl At gibi bir erkek olsun yeter 😏 0 1 Yorumla İtthefak +1 yıl at gibi erkek genis bir anlam. At derken? Yorumla
cryomancer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. garı olsun gerekirse kel olsun 0 4 Yorumla İtthefak +1 yıl kel yanima geel :D Yorumla cryomancer +1 yıl 😂😂 Yorumla İtthefak +1 yıl yok bana gelmesin sana gelsin :D Yorumla cryomancer +1 yıl farketmez benim için Yorumla
Romantik_Erkek_ Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bende pelin çift gibi istiyorum :) 0 2 Yorumla İtthefak +1 yıl manita jilet jilet :D guzel hatun insallah oyle bir manitan olur kankasi Yorumla Romantik_Erkek_ +1 yıl inş Yorumla
naamah0 Takip Et Xper 5 Yaş: 85 , eic 45% +1 yıl Kızıl saçlı. 0 1 Yorumla İtthefak +1 yıl o ayri bir familya :) Yorumla
Canage34 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kumral olmalı. 0 4 Yorumla İtthefak +1 yıl kumrallar fenaaa :) Yorumla Canage34 +1 yıl Can yakar. 🤔😉 Yorumla İtthefak +1 yıl yakar ama ne yakar :D yanarmisin yalarmisin kanka kumral bir manitan olsa :D? Yorumla Canage34 +1 yıl Seviyorsam yanarim yalamam edebime yakişmaz. Yorumla
_hilâll Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kumral 0 1 Yorumla İtthefak +1 yıl hmm sana da gider gercekten :) Yorumla
DamsızdaGirebilenAdm Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Manita 0 1 Yorumla İtthefak +1 yıl manita manita :D Yorumla
Merviss94 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Esmer 😊😊 0 1 Yorumla İtthefak +1 yıl sen esmersin sana esmer gider mi ki ya Yorumla
En İyi Cevaplar