Aranizda iki kez Nisan atan var mi. Varsa nisandan ayrildiktan sonraki surecte neler yasadilar. Birincisi aileler yuzunden bitti. Bu nisanlimda beni aldatti ayrilmak istiyorum. Bir yandan da elalem ne der diye dusunuyorum
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen 10 defa nişan atabilirsin. Ne yani aldattiğini bile bile evlenecekmisin.. tabii ki dürüst - namuslu aklı başında biri olmalı eşin olacak insan...
10 Yorumla
Elalem ne der diye Hiç düşünme... Benim hayatım zindan oldu.. 1 nişan attım 2. Nişanda kötüydü itekleye itekleye zorla evlendik.. Sonuç hüsran..
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. Nisanlimla buyuk Nisan yaptik cumle alem duydu simdi herkes soracak babamjn basi yere egilecek. En cok onlari dusunuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılAyril tabiki ne derler diye yaşamak zorunda kalma bazı iğrenclikleri
00 Yorumla
+1 yılTek seferde attım. İkinci bir sansı vermem vermedim de.
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 kez mi attiniz. Ya benim 2. Nisanim buyuk ildu dugun gibi herkes duydu. Bun da kafaya takiyorum
- +1 yıl
Hayır 1 kere attım. Duysunlar ne var bunda evlenip boşandı diyeceklerine nişanlandı ayrıldı derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Bende Iki kez Nisan attim. Birincisi fazla ilgi glstermiyordu, ikincisi Tam tersi Cok kiskancti, Hastalik derecesinde hemde... Seni Cok Iyi Anliyorum Bende hep Bunu düsünüyirdum Nederler diye. Arkamdan konusuyorlar biliyorum ama o kisiyle evlenseydim hayatim zindan olurdu.. Birde nedense hep yanlis insanlara deger sans verdim hakedenleri maalesef teptim :(( Bugün Cok pismanim. ( 4-5senedir Cok mutsuzum Bu yüzden Keske diyorum hic baslamasaydim )
10 Yorumla10 kerede nişan atılır nişan ne içindir aileler birbirini tanısın diye adı konsun diye olmuyorsa atarsın tabi millet hep bişeyler der evlenip ayrılmaktansa 10 kere nişan atmayı tercih ederim
00 Yorumlaİlerde sıkıntı yaşarsan elalem çözecek sanki o sıkıntıyı.. Onlar sadece olumsuzluk kusar.. Bakma sen kimseye.. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap lütfen
10 YorumlaElalemi ne düşünüyorsun ömür boyu mutsuz bir evlilik sürdürmekten ya da daha sonra boşanmaktansa nişan atmak herzaman daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılElalem ne derse desin. Başlattırma elaleminden. Aldattı diyorsun. Herkese açıklama yapman da gerekmiyor.
00 YorumlaELALEM BİŞEY DİYEMEZ. NİŞANLILIKTA BUNU YAPAN EVLİLİKTE NELER YAPAR
20 YorumlaElalem ne dusunecek bu kiz salak diye dusunuyor bu da yanlis bir dusunce olmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılsiz birbirinizi sevdikten sonra neden nisani bozdunuz
00 YorumlaElalemle yastığa baş koymayacaksn ki elalem ne derse desin
00 Yorumlaelalem ne der deme kendi hayatını ziyan edersin kimseyi dusunmeden hareket et
00 Yorumla
+1 yılElalem icin yasarsak oooooooooooo
21 Yorumla
+1 yılDoğru olan ne ise onu yap.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. İyice tanımadan nişan yapma acele etme.
00 YorumlaDayımın oğlunun nişanlısı atmıştı onu biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama, başkaları için hayatını karartma
00 Yorumla boşversene elalemi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıra 3. cüde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği