arkadaslar sevgilimle 9. Ayimiz ve ilk ciktigimz zamanlar opmesine izin vermedigim icn benim onu opmemi bekliyor bende utaniyorum sizce nasil yaklasimda bulunabilirim opmek icin?
Cevabın nedir?
Ya sevgilisiniz diye öpüşmek mi zorundasınız ki anlamıyorum bence bir insan her şeyini evleniceği erkeğe saklamalı. Ayrılıp ayrılmayacağın ne malum. Geri kafalı diceksiniz belki ama ne derseniz diyin bazı şeyleri insan saklamalı zamanı gelene kadar sonra ilişkinin cılkı çıkınca üzülüyorsunuz. Bence öpme bazı şeyler eksik kalsın daha iyi olur ilişkiniz için bence
35 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardesm dgru solyosun ama sende ynls anlamaa bn kmsele cnsel iliskim olmadi olamaz da sadece opsmekk benm istegimm sevdigm insanlaa yapmak istedigm kucuk bsey :))
Soran+1 yılHaha cokktatlisinn kardesimm eyvllah saolasnn takmicam kafamaa :))
+1 yılayy bu cocuk 9 ay seni nasıl yanında gezdirmiş. en haz etmediğim şey utangac kız. ne var yahu o senin sevgilin öp kokla ne var utancak ya bu türk kızları niye böyle çoğu koyundan beter
627 Yorumla- +1 yıl
Günahi diğer dünyada sen hesaplayacan zaten. Devam etsin hatta cinsel ilişkiyede girsin dimi ilerde kız cocugun olursa bir erkeğin bulunacak hamleleri seni sıkıp öldürebilir haberin olsunda bu dünya herşey oluyor
- +1 yıl
@serhatergulofficial günaha bakarsan sevgili olması da günahtır gayrimeşru birliktelik günahtır. sende şu an bu suteye girerek kullnarak vakit geçirerek günah işliyorsun. git ibadet yap burakarda çakma dindarlık yapma
- +1 yıl
Beğenmiyorsan yol alacaksın havlamayacaksın
- +1 yıl
@serhatergulofficial ahahahha yahu beğenmeyip havlayan yorum yazan sensin. ne beğenmesi ne beğenmemesi mevzu bu mu. boş konuşma
Soran+1 yılbir kizz zorr olmalii kardesmm ilk bulusmada opusursen devami gelir bak smdi mutluyuzz sarildim tabi optum de amaa bn opsmek istiyorm dedm ya
Soran+1 yıl@Haycek oyle kardesim ben opmesem gene opmez ama istiyorum iste
Soran+1 yıl@DUPEK kürtt kızıymm ben türk değil ..
- +1 yıl
kürt kızısın diye mi 9 ay gayrimeşru ilişki yaşıyorsun
Soran+1 yılAllaha sukur temiz yasiyorz iliskyii turklerr gibi yiyismeyi ask zannetmiyorzz
- +1 yıl
bizde sizin gibi kızlara okumayı yasak koymuyoruz. erken yaşta parayla satmıyoruz. dağlarda silah çekmiyoruz güzelim
Soran+1 yılKizim adam gibi konuş her kürt pkk deildir saten bizde knıyoruz oyle seyleri defoll gitt cahil gorusluu insann
- +1 yıl
ben kürt kızıyım deyip ayrımcılık yapan sensin. asıl cahil seninsin. türk kızlarına hakaret ettin
Soran+1 yılTurk kizlari hakkinda knusan sensin kizimm kaybolll
- +1 yıl
yani türkiyede kızları kastediyorum be
- +1 yıl
suna bak :d yurkiyede dogmus turkiyede buyumis turk kulturu icinde turkce konusuyo bide laf ediyo.. e git ozgursun gitmekte.. git irakta yasa super bir hayat sur orda hadi :d embesil yemin ederim bak iste kurtten adam olmuyo :d turkler gibi opusmeyi ask sanmiyoruz diyo burda opusmek icin yol ariyo.. sonra bide lurtleri genellemeyin hepsi pkkli degil diyo.. e sen de genelliyosun be abisinin cani... sonra diyolar kurtleri niye sevmiyon al iste :d
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. ondan sonra diyosunuz ki yok ben aldatildim ben bunu haketmedim bilmemne.. gayette hakediyosun... 9 ay boyunca koskoca 9 ay adamin elini eline degdirmemissin ve svgi saygi sadakat bekliyosun... boyle giderse cok yakinda o adami kaybedersin..
23 Yorumla
Soran+1 yılKardesim sizde nasil blmyormm ama bizde sevişmek iliskinin ama temeli deill elini de tuttum sarildim da optum de ben sadece opusmek istiyorum iste siz erkeklerr OPUSMEYİ ASK SANİYORSUNUZ..
- +1 yıl
opusmeyi ask sanmak degil bu.. sevgilin tek arzuladigin insandir.. ve onu sevismeyi gectim bak o da olmasi gerekir ki iliskiyi ayakta tutan temellerden biridir.. bur butun olup askini tamamlamani saglar vs neyse.. sen opturmuyosan bile kendini.. o iliskide sikintilar cikar... opusmek ask degil belki ama askin yolu opusmekten gecer
Soran+1 yılYaniliyorsn kardesim opusmekte bir zevktir askin yolu biyerden gcecekse once sayigidan gecer opusmekten deill
+1 yılAbi öpüşme, sevişme, cinsel ilişki falan yoksa ne diye birliktesiniz?
Gidin arkadaşlarınızla takılın o zaman. Sevgiliniz varsa arkadaşlarınızdan bir farkı olsun. 9 ay diyor bir de...12 Yorumla
Soran+1 yılSevgililik sadece opusmek sevismek deildieckardesim zor gunde yaninda olmaktr sadece senu sviyorum demek degildr yaninda olmaktir
- +1 yıl
Ee bunlar da var diye sevişmeyelim mi? Bu kadar sığ mı olunmak zorunda? Sanırsın erkek arkadaşın seni borç batağından kurtardı. İflas ettin de yanında kaldı. Sanırsın çok büyük olay yaşadın da onu atlatmana yardım etti. Ne yaptı?
"seni çok seviyorum."
"ileride evlenelim."
"ömür boyu benimle ol."
"çocuğumuzun ismi bik bik olsun."
.
.
Klasik ergen kafası.
Sonuç olarak yaşın 18-24 arası.
Erkek arkadaş kız arkadaş dediğin kişinin sevişmediğin sürece arkadaşından herhangi bir farkı yok. Romantik olmaya çalışmaktan vazgeçin. Hayatın gerçekleri bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
O anın atmosferini yakalaman lazım diğer türlü parayla öpüşüyor gibi olursun zevk almazsın
16 Yorumla
Soran+1 yılSdece basl yaklasablirm onu soleyn ya kardesmm
Soran+1 yılKlasiklerdenn diyisnn yani :))
Soran+1 yılO kadar samimyt kurmadk dha sadece opusecgm ve yaklsmayi bilmiyormm
+1 yılYalnızken sakin boş bir ortamda sarıl yaklaş yanağını falan öp sonra birden dudağına yapış 🙊 O da sonra zaten karşılıksız kalmayacaktır ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol krdesm de o benm opusmemi opmek zannediyor bde bole bsey varr yanii ben uzun uzn opnek istiyorumm bolee yanassam olrmuu
- +1 yıl
Ööp. Uzun uzun öp daha güzel hem 😊 Daha çok hoşuna gider onun daa
+1 yılÖpüşmek spontaneden kendiliğinden gelişen bir duygudur. Sizin gibi bilincinde olarak yapanlar hiçbir zevk alamazlar bundan :D
10 Yorumla
+1 yılÇok özledim seni de yanağından öp dibinden ayrılma ☺️ maşallh sevgilin iyi dayanmış
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle kardesim seven bekliyor:))
Gizli Üye(25-29)+1 yılgozlerine bak sonra dudaklarina cevir gozleeini yaklasin sonradaaaa bu is tamamdir knk
02 Yorumla
Soran+1 yılAhah pekii kardesim
Cevap sahibi+1 yılhersey opusmek değil ama zaten kendini kendine gelisen bisey
Gizli Üye(36-45)+1 yılZeynep öptürürsen seni asla affetmem yüzüne bakmam silerim unuturum hakkımıda helal etmem
10 Yorumla
+1 yılÖp gitsin. Yavrum. Ateş barut nasil bir arada duruyordunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yaklasacagm bilmiyorumm
- +1 yıl
Bir elinle partnerinin göğsünü elle okşa sonra o seni öpmek isteyecektir sen ondan önce davran.
Sal kendini gitsin ya
00 Yorumla
+1 yılölüm var sevişin dflçsödmkclpökxpsfö
00 Yorumla
+1 yılyaklaşma o öpmek istediğinde, izin verirsin
00 Yorumlaistemiyordun önceden bence artık yapma geçmiş o iş
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden ilk ciktgimz zamaj erken diye istememstim smdi yuzuk bile taktk mk
Soran+1 yılEyvallah kardesm
Altı üstü bir öpücük.
01 Yorumla
Soran+1 yılOle olmyor iste yanlis anlicagmi dusunyor ilk basta kizdigim icinn
+1 yılkocanla öpüşmelisin sevgilinle öpüşme,
30 Yorumla
+1 yıldudağına yakın bir yerden öp, gerisi gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılO benden bekliyor cnku ilk ciktimiz zaman ben operm sadece sen değil demistm :D
bakışın birbirinize sadece ondan sonra olur
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor cnku gluyoruz snra makara ypyoruz :Dd
Soran+1 yılUlann o ne ole sene 1980 snki mbarek :Dd
Soran+1 yılYaa bnaa duzgnn cvp verr kardesmm bir anda olxk sey olsa herlde sormamm
Git bakkalla çık o da öpmez seni
00 Yorumla
+1 yılYanağından öperken yavaşça dudaklara yönel
02 Yorumla
Soran+1 yılOpusmek istedigimii nasill anlicakk ya sadece opucem sanarsaa
- +1 yıl
Hayır yanağını öpünce geri çekilme anlar
+1 yılof :D sıkıcı ya ne olabilicek işte sarılcan öpücen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kafa atar gibi yaklaş sonra yapış
00 Yorumla
+1 yılbir anda yapış
12 Yorumla
Soran+1 yılOle olmyor iste
- +1 yıl
Oluurr
+1 yılEnsesinden öp harcasın seni
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ya he harcasn az mantkli knusunj
Hapis dudaklarına gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. utanma op ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılÖpme sakın
16 Yorumla- +1 yıl
Ölür demi
- +1 yıl
Ilk önce öpücük ister sonra başka şeyleride istemeye başlar yüz verirse erkeğe
Soran+1 yılEvet bazi erkekler oyle canm ama opusmeyi bubsefer ben istiyorm :))
- +1 yıl
O zamanda hadi ordan çeker ne görücekse erkenden görsün sonradan daha kötü olur
- +1 yıl
Sen bilirsin o zaman
+1 yılOpme
00 Yorumla
+1 yılopme
00 YorumlaAgzina sokul
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı