Gece uyucam diyo tmam iyi geceler diyorum uyurken mesaj atıyorum bu saate kadar naptın diyo sabaha kadar oturdu uyumadıda yalan söylüyor bu aralar trip yapıyo sonra ne yapmam gerektiğini cidden bilmiyorum artık bana yardımcı olun biraz lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılya kusura bakma senin için söylemiyorum ama bu sitede çoğu insan belki zaman zaman ben dahil türkçeyi dil bilgisine hakim değiliz. yüklem özne cümlenin yapısına. senin yazdıklarına baktımda" uyurken mesaj attım sabaha kadar oturdu uyumadıda yalan söylüyor " abi bu ne ya kusura bakma baştan güncellersen okurum
2223 Yorumla- +1 yıl
Burdan yazıyım sana baştan o zaman
23:59 da uyucam aşkım iyi geceler dedi tmam aşkım iyi geceler uyurken mesaj atarım dedim tmam dedi
01:18 de aşkım uyucam şimdi seni seviyorum iyi geceler dedim gönderdim sonra hemen cevap verdi bu saate kadar naptın diye bende kitap okudum dedim WhatsAppa girerekmi okuyorsun dedi girip çıktım sadece aşkım yazdım ondan sonra triplendi zaten ama girip çıktım sadece ekran görüntüsü bile attım ona bana uyucam dedikten sonra uyumamış ve sabaha kadar facede çevrimiçi durdu yalan söylemeye başladı bana - +1 yıl
bazen insan uyuyacam diyerek kafasını yastığa koyar uykusu gelmeyince şöyle bir nette takılayım der yotube facebook falan sonrasında whtsapp.. tabiki çeşitli şeyler olabilir ama insan şüpheyede düşmez mi tabiki düşer acaba faceebookta neler yaptı falan.. yalan söylememk gerekir yalan bir ilişkiyi bitirecek duruma getirir. seni kıskanıyorda olabilir whatsappda ne yaptığını merak edyordur
- +1 yıl
Ama ben diyorum ona kimseyle konuşmadım girip çıktım sadece diye hiç bir şekilde anlamak istemiyor tribi nasıl geçer bir erkek olarak akıl versen bana ya da ben ne yapmalıyım
- +1 yıl
seni kıskanıyor işte ne diyim
- +1 yıl
Ama şu an aşkım yazıyorum cevap vermiyor sevdiceğim yazıyorum cevap vermiyor öpücük kalpli emoji atıyorum cevap vermiyor ne yapmalıyım peki buna
- +1 yıl
tamam sen üştüne düşeni yaptın bundan sonra sakın ama sakın aşkım böceğim gibi kelimeler kullanma ağır hareket et. " bu kadar kızıp nefret edilecek ne yaptım tamam sen bilirsin " gibisinden mesaj yaz ve bekle yazmasada yazma
- +1 yıl
Senin dediğini dinlicem
- +1 yıl
sen aşağıdaki kezbanca 17 18 yaşındaki bebelerin yazdıklarını kaale alma. acaba babaları ile anneleri kavga edince anneleri tekmeyi koyabiliyor mu daha çocuk hepsi ne dediklerini bilmiyorlar. galiba onlar tekmeyi yemişler
- +1 yıl
Senin düşüncelerin beni biraz da olsun yatıştırdı cidden seni dinliceğim
- +1 yıl
önemli değil yardım ettiysem ne güzel
- +1 yıl
Yardım ettin tabii ki teşekkür ediyorum sana bana biraz daha akıl versen keşke
- +1 yıl
sen şuanlık suyuna git biraz ağır şekilde davran. dediğim gibi aşkım böceğim yok. eğer o derse sende söyle. sen deva et herhangi birşey olursa buraya yaz. yazarım sana
- +1 yıl
Aradım telefona bakmıyor mesajlara hala cevap vermedi
- +1 yıl
tamam o zaman yazma arama sende onun davrandığı gibi davran. ama ağır ol demiştim sana
- +1 yıl
Sadece daha yeni bir kere aradım şu an hiç bir şekilde aramicam mesaj atmicam
- +1 yıl
benimde daha önce bir ilşkim vardı. ayrıldım uzun zaman oldu. sürekli her konuda beni küçük görüyordu. kendisi sivri dilli bir kızdı sonunda ayrıldım ve rahatladım çünkü derler ya artık içimde ona dair hiçbirşey bırakmadı. ölse dahi umrumda değildi artık çünkü çok kırdı beni. şimdi allaha şükür düşünmekten kurtuldum iyiyim. herşeyin için hayırlısı. bazen anılar aklıma geliyor ama birden kayboluyor. sende görünüşe göre elinden geleni yapıyorsun keşke herkes senin gibi davransa . şu saatten sonra yapacağın tek şey beklemek eğer araya soğukluk katarsa o katmış olur. hiçbir ilişki kendiliğinden bitmez illa ki biri başlatıyor. bence başlatan o oluyor gibi. sana düşen ise araya bazen mesafe koymak böylelikle sürekli sana küsmez. esrarengiz bir şekilde davran bazen girme whatsapa ya da nete 1 gün girme sonrasında gir falan ne biliyim
- +1 yıl
Yapamıyorum biliyomusun yoruldum ben aslında çok yoruldum baştan beri aynı 15 temmuzda bitti seni istemiyorum dedi bana ama ben vazgeçmedim ondan 7 gün önce barıştık ama hiç bişey düzelmedi gibi yoruldum cidden yoruldum artık ayakta duracak dayanacak gücüm kalmadı ama vazgeçemiyorum da kalbime söz geçiremiyorum konu o olunca ama bugün yapıcam seni dinlicem yazmicam aramicam o arayıp yazana kadar
- +1 yıl
öyle görünüyor ki bir gün sen vazgececek gibisin çok sitemlisin. soğuyacaksın birgün
- +1 yıl
Bu şekilde nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum sağlığım söz konusu benim şu an ameliyat olmam gerekiyor ama olamıyorum riskli olduğu için üzülmemem gerekiyor hergün üzülüyorum
- +1 yıl
bu şekilde bencede devam etme. anlamıyorum seni. adem oğlundan bu zamana kadar milyarlarca insan birini sevmiş ya da ayrılmış baki olan bu dünyada kendin için yaptığın şeylerdir. sağlığını düşün allah korusun hastalığın kötü yerlere gelse acaba o sevgilin mi seni kurtaracak hayır. kimse kimseyi bu devirde düşünmüyor. düşünen biri varsada arada büyük bir bağ olacak. biri senin için kılını kıpırdatmıyorsa sende kıpırdatma. onsuz mutlu mu olamıyorsun o zaman kendini farklı şeylere ver yeni kişilerle tanış farklı ortamlar olsun dünya yüzeyinde allah bu kadar ygüzel yarattığı kusursuz biçok şey var onları düşün. bir sürü insan var sen tek bir kişi ile mutlu kalmak istiyorsun bunu anlıyorum ama karşındaki kişi aynı durumda değilse artık her şeyden bir ders çıkarmak zorundasın ve sonuç olarak sağlığını düşün gerçekten sağlık geriye gelmez. belki barışırsın belki yıllar sonra başka biri hayatında olur ama sağlık geriye gelmez
- +1 yıl
Orası aynen öyle sağlık gittimi bidaha gelmiyor ama kendime acı çektiriyorum bunun farkındayım bilmiyorum basıl olacak
- +1 yıl
Kendine acı çektirme bence nasıl olcak diye düşünme aslında sende biliyorsun ne yapacağına ama kalbin işte
- +1 yıl
Az önce efendim yazdı sabah ki attığım mesaja ne yaptımda bu kadar soğuksun dedim canımı sıktılar uğraşma benle yazdı ne yapmam lazım bende insanım sonuçta yoruldum çok yoruldum
- +1 yıl
Canını sıkıldı diye bana böyle davranamazsın tamam üstüne gelmiyorum senle uğraşmıyorum! Bu şekilde yolla ünlem mutlaka koy sonra yine sinirli konuşur normal davranmazsa yazma o normal yazana kadar
- +1 yıl
Senle uğraşmıyorum üstünede gelmiyorum zaten yazdım senin yazdığınıda yazıp göndercem cevap vermicek bunuda biliyorum
- +1 yıl
Vermezse vermesin herkesin derdi var bir tek onun mu derdi var sende allahın kulusun
- +1 yıl
Cidden yoruldum artık ya ben
- +1 yıl
Anlattıkların çok haklı olduğunu gösteriyor ben dışardayım uzun yazamıyorum ya ama seni anlıyorum 😊
- +1 yıl
Sıkıntı yapma müsait oldukça yazarsın
- +1 yıl
Yoruldum dediğin ilişki seni mutlu etmiyorsa fazla bir beklenti içinde olmaman gerek. Bence biraz sende kendinle başbaşa kalman lazım. Bak en iyisi şöyle bir kafanı dinle ve sağlığını düşün ve sana önerim sadece bir noktaya takılı kalma hayatında ddaha önemli şeyler vardır eminim. Ama sen kafanı sadece ona takmışsın. Tamam seviyor olabilirsin belki ama aynı karşılığı alamayınca ya da sürekli bir iyi bir kötü olunca olmaz. Bak o çocuk sana yine yazacak belki iyi davranacak ama önemli olan anlık hisler olmaması lazım bir iyi bir kötü olmayacak hergün senin yanında olacak birbinize karşı saygıyı yitirmeyin bir aşkta en önemli olan şey saygıdır saygı bitti mi aşkın sevginin hiçbir anlamı kalmıyor. Bir insanı tükettiğin zaman ve her zaman kendi derdin varmış gibi karşı tarafa kaba saba şeyler söyleyip git başımdan falan böyle şeyler insanı çileden çıkarıyor görüyorum ki senide çıkarıyor o halde bence artık ağır davran sevgi falan bir yere kadar bazen insan kendisini unutmamalı
- +1 yıl
Ağır davranmaya başladım aşkım yazınca aşkım yazıyorum yazmadığı zman bende yazmıyorum düşmüyorum üstüne aradı arkadaşta kalacam ben hadi baybay dedi kapattı en sonuncuda mesaj bile atmadım onun üstüne oda yazmadı nerdesin naptın diye cidden sevgide biyere kadarmış bunu anladım bugün sayende ne kadar değer verirse o kadar değer görecek ve bu şekilde kendinden soğutuyorda beni
- +1 yıl
Böyle davrandığın için seni tebrik ediyorum çünkü öbür türlü ezilen kişi sen olacaktın. Artık böyle davran. Sevgi bir yere kadar aşk gelip geçiyor geriye sevgi kalıyor saygı. Saygı bitti mi herşey bitiyor. Şimdi o sanıyor sen aşkım deyince herşey normal ama sen bozma suçlu sen olma bırak o olsun o pişman olsun. Onun atacağı adımlar onu hatalı yapsın
- +1 yıl
Bitiren ben olmicam soğuyorum sadece oda bunun farkına varacak elbet hep açık kapı bıraktığım için bu hale geldim kendimden çok değer verdiğim için hep ezildim canım muamelesi gördüm ama biyere kadar işte benim kalbim vicdanım rahat temiz kötü hiç bişey yapmadım ona ne derse tmam dedim alttan aldım ama şu an yapamıyorum onu
- +1 yıl
Yani nasıl daha ne kadar alttan alacaksın ki haklısın bir insan umursamazsa hatayı birazda kendinde aramıyorsa sen ne yapacaksın ki. Valla benim başımda da öyle biri vardı beni cepte sanıyordu hep hakaret en son ayrıldım sandı yine dönecem bir ayrıldım dönmedim baktım beddualar ediyor beni bıraktın. Kızdım dedim sen heralde eski beni arıyorsun bitti artık hak edene değer verilecek
- +1 yıl
Dediği şey zoruma gitti arayıp ben arkadaşta kalcam hadi bay bay naptın nasılsın diye bile sormadı ya aradığında sabahtan buyana konuşuyoruz birazda olsun nasıl bir yapıya sahip olduğumu anlamışsındır bu kadar kötülüğü gaddarlıgı hakettiğimi düşünmüyorum ki ben bende insanım sonuçta kalbim taştan değil benimde
- +1 yıl
Evet yani nasıl biri olduğunu anlıyorum gaddar düşüncesiz kalpsiz bir olsan umursamaz biri olsan bu kadar üzerine düşmezdin ama işte demekki sizin yapılarınız tutmuyor sen çok duygusal iyi kalpli detaycı birisin. O ise umursamaz söylediği söyleyeceği sözler kırar mı kırmaz mı düşünmez
- +1 yıl
Beni tanımadığın halde çözmüşsün bile ama o bilmiyor ne dersem bu tmam diyo düşüncesinde
- +1 yıl
Ya işte herşey aşk sevgi değil birazda anlaşmak birbini anlamak şıp diye çözmek falan
- +1 yıl
Şimdi nerdesin yazdım cevap vermedi cevap vermeyi düşünmüyorsun galiba iyi geceler yazıyorum yazıyım mı sence bu şekilde
- +1 yıl
Arkadaşımda kalacam dememiş miydi keşke sormasaydın neyse sordun artık geçti dur daha yeni yazdın 5 dk bekle yazmazsa ya da ters birşey yazarsa sadece hiçbirşey yazmadan ama hiçbirşey yazmadan iyi geceler yaz. Sonra o yazarsa aşkım falan yazma iyi geceler yaz ve ne olursa olsun. Yarın yazarsın
- +1 yıl
şu an evde değiller ama arabayla geziyorlar canlı yayın yaparak instagramda bana cevap vermiyor ama 5 dakka oldu geçti bile ne yapıyım
- +1 yıl
Eğer boşta olduğunu düşünüyor ve bilerek cevap vermediğini düşünüyorsan. İkisinden birini seç
1. Ya iyi geceler diyip. Koy aşkım deme
2. Hiç birşey yazma ilgilenme
İkisinden birini seç - +1 yıl
Boşta olduğunu düşünüyorum hatta çoğu zman mesajı okuyup cevap vermediği gibi bundada aynısını yapıyor da olabilir iyi geceler. Bunu gönderiyorum sadece
- +1 yıl
Tamam olur öyle yap bu şekil yolla bakalım
- +1 yıl
Onada cevap vermicek bunuda biliyorum
- +1 yıl
Ya vermiyorsa vermesin böylece kaybedecek soğuyacaksın yaptığı yanlışı sen neden dert ediyorsun ki
- +1 yıl
Soğuyorum zaten ama bilmiyorum işte iyi düşünüyorum sürekli iyi düşünmeye çalışıyorum neden hiç bilmiyorum ama
- +1 yıl
Ya iyi düşün düşün de kendin için düşün bence kendini düşün hep karşı tarafı değil
- +1 yıl
İyi geceler. Koydum gönderdim
Kendimden daha çok önem veriyorum neden böyle yapıyorum acaba değersiz birisimiyimde böyle davranıyorum - +1 yıl
Yok hayır senin kisi tamamen bir süreç bende böyle yaptım bu değersizlik değil zamanla değişecek herşey inan yaptıkların sayesinde birgün ondan daha kolay kurtulursun belki. Çünkü senin için rahat
- +1 yıl
İçim de kalbimde cidden rahat üzmedim onu hiç kırmadım durduk yere hatalı olmasam bile özür diledim hep
- +1 yıl
İşte her şey burda başlıyor durduk yere özür dilediğin için bile o herşeyde sen alttan alacaksın gibi sanıyor üzülüyorum senin için kendini ezdirmişsin
- +1 yıl
Ama bu değişti artık değişecek de
- +1 yıl
Değişmezsen hep üzülen taraf sen olacaksın
- +1 yıl
Değişmeliyim artık kendim için en başta
- +1 yıl
Evet kendin için gerçekten kaç kız var bu dünyada senin gibi böyle düşünen sen nadirsin
- +1 yıl
Kalbimle hareket ediyorum ben vicdanımı rahat tutuyorum kötü davranıp hır gür çıkarmak bana göre değil gelip geçici dünya sonuçta sabaha ne olacağımızı biliyomuyuz hayır onun için kalp kırmaya hiç gerek Yok onu telafi edemeyebiliriz tekrardan onun için hiç gerek Yok kötülüğe ama böyle oluncada benim kalbimi parça pinçik ediyorlar ben üzülüyorum oda var
- +1 yıl
Yani sen param parça edemeyince onlar ediyorlar neyse sana kötülük edene sen kötülük etme. Sen yine kendin gibi ol ama haklıykende kavga çıkacak değil kendini savunmaktan vazgeçme bence
- +1 yıl
İstesemde yapamam ki kötülük
- +1 yıl
Bende huyum var kimseyi kıramam yani mesela seni tanımıyorum ama yinede çarşıda iken işim olsa bile sana yazıyordum çünkü illa yazmam gerek belki senin yerinde psikolojinde ben olabilirdim yani bazen insan bir arkadaş bir ihtiyacı oluyor birine umursamak gerek
- +1 yıl
Tanımadığım beni tanımayan biriyle konuşmak bana iyi geliyor tanıdıklarım direk sen gerizekalısın malsın o bunları haketmiyor bunlara değmez o diyorlar düz mantık gidiyorlar hiç düşünmüyorlar
- +1 yıl
Ya banada ezdirme bilmem şöyle yap falan diyorlar dı ama bilmiyorlar ki o anki psikoloji farklı seni anlıyorum yadırgamıyorum her an ona yine yazmak istersin anlıyorum ama o şekil olmuyor
- +1 yıl
Aramak istiyorum aslında cevap vermedi neden ama niye cevap vermedi ben ne yaptımda böyle yapıyor kendime o kadar çok soru soruyorum ki ama cevapları Yok hiçbirinin psikolojim zaten iyi değil mutluyken ağlıya biliyorum hemen mutsuz olabiliyorum ağlamayı acizlik olarak gören bile var
- +1 yıl
Ağlamanın neresi acizlik içindekileri dökersin dışarı gel seni biraz güldüreyim ben bazen youtubede eski dizileri izlerim mesela bizimkiler dizisi ordaki karakterler komik mesela senin bu sözün üstüne ordaki halil beyin repliği ile cevap vereyim 😀
- Sus kırarım boynuzunu iblis 😀 söyleme öyle şeyler - +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
Komik değil miydi fıkrasına gğlğnmeyeb n adam 😀
- +1 yıl
Facede çevrimiçi ama bana cevap vermedi bak
- +1 yıl
Hım o zaman artık bence kurcalama iyi geceler dediysen kalsın bırak yarına
- +1 yıl
Ben face kullanmıyorum zaten arkadaşın facesinden bakıyorum yazmicam zaten yapmicam bunu kendime o tek bir cevap verme zahmetine bile girmiyor benim için ben niye yapcam ki onun için
- +1 yıl
Hı bak işte böyle ol. Ne diyim artık çatladım valla su içim
- +1 yıl
Seni dinlicem
- +1 yıl
Sonuçta burda kötü birşey demiyorum düzelecek böyle düzelir
- +1 yıl
Düzelecek evet
- +1 yıl
Ne kadar süredir berabersiniz peki
- +1 yıl
1 seneyi geçti
- +1 yıl
Peki neden sana böyle davranıyor sebep ne
- +1 yıl
Sevgisi bitmiş olabilir belki ama normalde sürekli beni sevdiğini söyler bilmiyorum ki niye böyle yapıyor ayrılıp barışınca düzen tutmadı zaten ayrılanda kendisiydi döndüren bendim ama
- +1 yıl
Hım anladım aranızda hiç kötü bir olay olmadı mı mesela en son neden ayrıldınız. Böyle davranmaması gerek
- +1 yıl
Ayrılmadan iki gün önce süpriz yaptı iki gün sonra akşam seni seviyorum dedi uyudu sabah kalktı istemiyorum seni bitti kendine iyi birini bul ben yokum artık dedi açıklama bile yapmadı 15 gün ayrı durduk sonra ben yazdım barıştık 7 gün oldu barışalı ama geldiğimiz nokta bu
- +1 yıl
Tamam ama böyle saçma sapan davranamaz illaki ayrılma sebebiniz vardır pat diye ben ayrılıyorum diyemez yaşanan olay ne
- +1 yıl
bir olay yaşanmadı tartışma bile olmadı o ara birden bireye dedi açıklama yapmadı
- +1 yıl
Yani 1 yıldır çıkıyorsunuz ve ortada en ufak birşey yok. Ağır birşeyde aldatma falan ya da tartışma böyle oldu. Ben tuhaf buldum
- +1 yıl
Bu arada neden böyle yapıyor çocuk mu bu yaşı kaç? Birde senin yaşın kaç. Ondan büyüksen böyle olgun olman doğal
- +1 yıl
Günaydın kusura bakma akşam uyumuşum daha aramadıda mesaj da atmadı ne yapıyım ne yazıyım ya da arayım mı
- +1 yıl
Aradım günaydın nerdesin naptın dedim kaçta geldiğimi kaçta uyuduğumu bilmiyorum mesajlarını görmedim dedi uyanınca kendine gelince ara beni dedim kendimdeyim söyle dedi kendine gelince ara dedim kapattım
- +1 yıl
İyi günler şimdi ne oldu peki aradımı seni peki
- +1 yıl
Aradı iki saat sonra ben hep kendimdeyim zaten dedi müsait olursam konuşuruz dedi bende peki kolay gelsin dedim kapattım
- +1 yıl
İyi böyle ağır hareket etmen güzel. Fazla üsteleme merak etme aslında yanlış yapıyorsun nerdesin ne yapıyorsun nasılsın bu tür sorular hep meraktan geliyor merak edildiğini anlayan biri rahat davranır artık o sana yazsın
- +1 yıl
O yazana kadar tek bir kelime bile yazmicam aramicam kendimi çekicem geriye
- +1 yıl
Sana birşey söyleyecem biliyorum üzüleceksin ama senin iyiliğin için tüm bu durumlardan birşey daha çıkardım galiba hani bu çocuk seni sevmiyor çünkü seven böyle yapmaz. yanlış anlama ama birini bulsa direk ayrılır daha açık olmak istemiyorum aldatır. Seninle beraber ise yinede konuşursa çok güvenme
- +1 yıl
Bu arada. Senin yaş kaç çocupun kaç
- +1 yıl
21 ikimizde
- +1 yıl
Sürekli seni seviyorum demez ki o zman 3 ay peşimde koştu ondan sonra sevgili olduk biz seviyor du o zamanlar ama şu an bilemiyorum
- +1 yıl
Sen yukardaki yazımı okudun mu
- +1 yıl
Hangisi
- +1 yıl
şu an sevmiyor umursamıyor anlattığına göre ama ne oldu yani çocuğun başına saksı düşmedi herlade belki bana anlatamadığın özel bir kavga da vardır
- +1 yıl
Parasal sıkıntıları var bu aralar ailesiyle tartışıyordu bizim öyle büyük kavgalarımız olmadı hiç şu an ki gibi hep tripler oldu aramızda
- +1 yıl
Peki sen ona kötü bir söz söyledin mi hiç
- +1 yıl
Allah uzun ömür versin demiştim oda benim kız arkadaşımla konuştuğu için ama özrümü diledim ben konuşmadım benim telefondan arkadaş konuştu dediğinde
- +1 yıl
Allah uzun ömür versin demiştim
- +1 yıl
Şimdi senin kız arkadaşınla konuşmuş anladığıma göre sende bunu görünce kızdın
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Anladım tamam neyse ikinizdede hata var ama en çok hata onda. Kız arkadaşınla konuşmakla yanlış yapmış yani sen ne yapsan az. Yine sen özür dilemişsin. İşin zor sen çok iyi yüreklisin
- +1 yıl
Kötü düşünmediğim için hemen affettiğim için bunlar oluyor ya napayım ne yapmalıyım şimdi
- +1 yıl
Bilmiyorum bu artık iki taraflı ilişkiden çıkmış sen karşılık değer bulmadan devam ediyorsun bence zor
- +1 yıl
Napmalıyım peki bundan çıkmak için
- +1 yıl
artık olmuyorsa ayrılmalısın
- +1 yıl
Kendimi nasıl toplicam peki böyle soğuyorum yavaş yavaş
- +1 yıl
şuanda çok mu seviyorsun
- +1 yıl
Seviyorum
- +1 yıl
şunuda anlamıyorum ne yaparsa yapsın sevmeye devam mı edeceksin.
- +1 yıl
Öyle bişey yaparsam kendime zarar veririm
- +1 yıl
saçmalama ya gerçekten sen neden böyle konuşuyorsun akıllı birisin vicdanlı birisin kendine yazık ediyorsun
- +1 yıl
Vicdanım ağır bastığı için böyle değilmiyim cidden seviyorum o bitti dediğinde bile ben bırakmadım onu şimdi nasıl bırakcam nasıl kendimi toplicam
- +1 yıl
herşey sevgi midir sence saygı ya da karşılıklı sevgi değilmidir. sen gerçeği görmek istemiyorsun o sana değer vermiyor
- +1 yıl
Herşey sevgi değil elbette ama benim kendime bunu anlatmam gerek ona değil o herşekilde hayatına devam ediyor ama ben yapamıyorum
- +1 yıl
sana anlatmaya çalışıyorum zamana bırak bakalım ne olacak ama senin yerinde olsam bitiririm çü
- +1 yıl
çünkü çok şey yapmış haketmediğin şeyler yaşamışssın
- +1 yıl
O yüzden yoruldum diyorum artık ruhum bedenim yoruldu
- +1 yıl
belki sevmiyorsun belki takıntı yaptın olamaz mı
- +1 yıl
Seviyorum aşığım ve aileler bile biliyor bizi
- +1 yıl
ailesiyle tanıştın galiba
- +1 yıl
Tanıştım evlilik bile düşünüyorduk
- +1 yıl
ilk erkek arkadaşın galiba bu senin yoksa
- +1 yıl
İkinci
- +1 yıl
ne biliyim ya allah seninde onunda hakkında hayırlısını nasip etsin okuyor musun peki
- +1 yıl
Yetenek sınavına girecektim giremedim onun yüzüne
- +1 yıl
Tekrar sil baştan hazırlanıcam üniversiteye
- +1 yıl
nasıl bir yeteneğin var sesin mi güzel
- +1 yıl
Resim yapıyorum
- +1 yıl
grafik tasarımda okuyabilirsin. neden onun yüzünden olmadı
- +1 yıl
Sınavlara başvuru yaptırmadı kursa gidiyordum oraya gitmemi istemedi bir çok şey yaptı onun için Kayseri dışına gitmemi istemiyor bende dışarıyı düşünüyorum
- +1 yıl
ya valla çok pişman olacaksın gitmediğin için önce iş sonra aşk evlilik kariyerin güzel bir işin olmazsa ona bağlı kalacaksın
- +1 yıl
Ailemle bile tartıştım onun için ben ama hiç bişey önemli değil onun gözünde
- +1 yıl
önemli olsaydı bu kadar uğraştığına değerdi bence sen hayatınla oynuyorsun spnonda pişman olacaksın
- +1 yıl
Sabah ki konuşmanın üstüne daha ne aradı ne mesaj attı
- +1 yıl
yazık valla böyle birine üzülüyorsun arkadaşların ne diyor bu konuya
- +1 yıl
Seviyorsun ama biyere kadar ne kadar daha seni üzecek bu böyle diyolar
- +1 yıl
Hastalığımı biliyorlar üzülmem gerekiyor kilo kaybetmemem gerekiyor ama hem üzülüyorum kafaya takıyorum hem kilo kaybediyorum sürekli günde 7 tane ilaç içiyorum onlarla ayaktayım
- +1 yıl
aynen benim dediğim gibi düşünüyorlar
- +1 yıl
çözemedim seni nasıl bu kadar kendinden geçmişsin sende değerli değil misin sende güzel değerli bir insansındır neden böyle yapıyosun
- +1 yıl
Evet ama napcamı bilmiyorum
- +1 yıl
kardeşlerin var mı
- +1 yıl
Kendimden fazla sevdiğim için böyleyim var kardeşim
- +1 yıl
sen ne zaman üye oldun bu siteye nasıl karar verdin burda anlatmaya derdini
- +1 yıl
İnternette geziyordum karşıma çıktı öylelikle üye oldum
- +1 yıl
bende uzun zaman önce üyeydim sildim tekrar oldum. insanlarla dertleşmek sorunlarına çare bulmak hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Sende çok iyi niyetlisin iyi düşünüyorsun
- +1 yıl
Beni anlamaya çalışıyorsun anlıyorsunda yardımda ediyorsun
- +1 yıl
ne demek bir nebzede olsa yardım edebiliyorsam sevindim :)
- +1 yıl
Ediyorsun tabii ki
- +1 yıl
gerçekten iyi birisin mutlu olursun inşallah herşey yoluna gider. resim yeteneğin varmış çok güzel ilerletebilirsin
- +1 yıl
İnşallah resimim baya iyi tekrar kursa gidicem yağlı boya falan da yapıyorum
- +1 yıl
ne güzel canlı canlı oluyo resim yağlı boyada
- +1 yıl
Yaptıklarımı hep hediye ettim 3 tanede sevdiğim konuştuğumda var
- +1 yıl
sanat farklı birşey bende şiirle uğraşırım yazmak güzel birşey
- +1 yıl
Aynen kafa dağıtıyor hiç yoktan
- +1 yıl
ev işleri ile uğraşır mısın peki :)
- +1 yıl
Annemler yaptırmaz yorma kendini bırak derler hemen
- +1 yıl
demekki seni düşünüyorlar
- +1 yıl
Baya düşünüyorlar hemde
- +1 yıl
tabi senin gibi bir kızları varsa düşünürler :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
N'oluyo bize yazdım dalıp gidiyorum öyle bişey olduğu yok diyo
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Birşey olduğu yok mu günde kaç saat konuşur mesajlaşırsınız
- +1 yıl
Dakikada mesaj atardı cevap vermezsem arardı hemen
- +1 yıl
Çok ilgiliydi eskiden diyorsun
- +1 yıl
Baya hemde
- +1 yıl
demek ki değişmiş
- +1 yıl
Yorgun'um full çalışıyorum diyo
- +1 yıl
işi mi var nerde çalışıyor
- +1 yıl
Markette çalışıyor dalıyom sürekli diyo
- +1 yıl
Bana akıl versen yine müsaitsen
- +1 yıl
Yeni girdim kusura bakma 😊 maç izledim
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
Ne iş yapıyor kasiyer mi
- +1 yıl
Ortacı
- +1 yıl
Ben gezginim eskişehir İstanbul 😀 nerde iş varsa ya da kafam nerde durmamı isterse
- +1 yıl
Ne güzel 👍
- +1 yıl
Ortacı nasıl oluyor
- +1 yıl
Bu arada ismin ne
- +1 yıl
Markette reyon falan düzenliyor yani
- +1 yıl
Songül
- +1 yıl
Güzel bir ismin varmış bende özgür memnun oldum 😊 bak Songül isteyen kişi vakit bulur 2 dk olsa yaratır bana kalırsa sen vazgeç çocuk çok umursamaz nerden tutsan elinde kalır
- +1 yıl
Bende memnum oldum
Farklı şubeye çalışmaya gitmiş bölge müdürü başında durmuş arkadaş sormuş songül nasıl nasıl oldu diye işten kafamı kaldırıp yazamıyom bile çoğu zman müsait oldukça yazmaya çalışıyorum diyormuş - +1 yıl
Sen ne yapmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
Biraz zorlasam düzelmezmi acaba
- +1 yıl
Sende yardım etsen bana olmazsada ben üzülmeden olsa ağlama krizlerine girmeden
- +1 yıl
Pardon kusura bakma bazen wtsap falan burada sonrada yazdıklarını görüyorum tabiki yardım ederim. Ne demem insanlık öldümü ben birçok arkadaşıma bu konuda yanında oldum teselli verdim. Yağmur yağarken ıslanıp hasta olmak pahasına da olsa yine yardım ettim. Hep insanlıktan yana oldum sana da ederiz. Senin durumun belli o zaman yavaş yavaş öldürecen içinde bu çocuğu
- +1 yıl
Aynen çok teşekkür ediyorum sana yardımcı olduğun ve olacağın için
- +1 yıl
Ne yapmam gerekiyor nasıl yazabilirim nasıl konuşmalıyım
- +1 yıl
Dediğim gibi üstüne gittikçe çok merak ettikçe geri çekilir artık sen onu merakta bırak
- +1 yıl
Bende onu yapamıyorum işte ya
- +1 yıl
yapmak zorundasın yoksa hep kaybedersin
- +1 yıl
Başka yolu yok mu ya da yavaş yavaş yapıyım
- +1 yıl
aynen yavaş yavaş soğuyacaksın
- +1 yıl
evden dışarı hiç çıkar mısın
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
sürekli onu düşünme bazen dışarı çıkıp zaman geçir
- +1 yıl
Dışarı sürekli çıkıyorum ama aklımda hep var
- +1 yıl
kendini fena kaptırmışsın
- +1 yıl
Baya hemde
- +1 yıl
hangi tür müzik seversin songül
- +1 yıl
arabesk sever misin mesela
- +1 yıl
Herşekilde dinlerim farketmez öyle çok ama genelde ağlarım dinlerken
- +1 yıl
ağlama ama ergün özkapıcı unut onu gönlüm dinle :(
- +1 yıl
İyice ağlarım ona
- +1 yıl
songül valla ben seni anlıyorum ama yapacak birşey yok zor bir durum
- +1 yıl
Baya bak sana ekran alıp konuşmaları atabilirim o zman beni daha iyi anlıcaksın bunada Eminim ama ben yapamıyorum iyi niyetim yüzüne hep
- +1 yıl
seninle wtsapp dan konuşalım diyecem ama bana güvenmezsin
- +1 yıl
Neden öyle düşündün
- +1 yıl
çünkü yeni tanıştık neden şey yapasın ki
- +1 yıl
Orası öyle tabii ama sana kanım kaynadı
- +1 yıl
teşekkür ederim inşallah senin sorununu çözeriz
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
ben pcden giriyorum wpsden konuşabilriz diyecem ama nasıl burdan numara yazılmaz ki :(
- +1 yıl
ordan daha hızlı yazarız
- +1 yıl
Mesaj at normal de
- +1 yıl
sana mı atayım
- +1 yıl
Buranın mesaj bölümü var ya ordan yaz numaranı
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Songül nerdesin
En İyi Cevaplar
+1 yılo hatayı bende yaptım zamanın da erkek adam trip yapmaz. bunları konusarak aşabilirsiniz
015 Yorumla- +1 yıl
şu an konuşamıyoruz konuşabilsek çözebiliriz belki ama konuşmuyor tripleniyor yalan söylemeye başladı
- +1 yıl
üzerine gitme bence. daha çok şımarır. umursamaz takıl biraz. aklı başına gelir.
- +1 yıl
Aşkım yazıyorum cevap vermiyor sevdiceğim diyorum yine cevap vermiyor nasıl olacak böyle peki
- +1 yıl
yazma iste sende soğuk davran. sevgilini kendime benzettim bende yaptım benzer şeyler. fazla ilgi gösterdiysen şımarmıştır. bunu sevmiyo olarak düşünme. sende geri çek kendini biraz aklı başına gelir. benim geldi şimdi ben dolanıyorum peşinde ayrılmış olsakta. erkeklerin jeton geç düşer biraz.
- +1 yıl
Ama ben duramıyorum işte yazmadan bir cevap verse he tmam dese bile razıyım şu an ya
- +1 yıl
iste bunu bildiği için sana karşı böyle. ben ne yaparsam yapım o susacak düşüncesi var onda. bunu sende ona karşı aynı şekilde yaparak yenebilirsin. bak ben sevgilinin konumundaydım şimdi seninle aynıyım tersine döndü. biraz sabırlı olman gerekiyor
- +1 yıl
Kendimi geriyemi çekiyim biraz mesaj atmayım mı şimdi peki ne yapmalıyım tekrar kazanmak için
- +1 yıl
şu an ayrıldınız mi aranız mi bozuk
- +1 yıl
Aramız bozuk da değil aslında tripli cevap vermiyor telefonlarıma bakmıyor
- +1 yıl
arama sende o zaman. arayacagini bildiği için rahat. dayanamazsan mesaj at sadece ama kısa sade mesajlar. sakın ozledim aşkın dan bttiim oldum nefessiz kaldım gibi klişe sözler söyleme daha çok kaçar. dik dur sende umursamiyor mis gibi davran mutlu görün. biraz zaman geçince jeton düşer. bak o zaman nasıl etekleri tutuşuyor.
- +1 yıl
şu an mesaj atmicam aramalara geri dönene kadar mesajlara cevap verene kadar
- +1 yıl
aynen öyle stabil ol. mesaj atarsa bekliyomus gibi hemen dönme bekle biraz. sabırlı ol biraz seviyosa gerçekten kesin etkili olur. bir an da olmasını bekleme zaman la.
- +1 yıl
Zaman herşeyin başı zaman tabii ki dinlicem seni
- +1 yıl
umarım düzelir aranız
- +1 yıl
İnşallah 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen birak ayril gitsin vlla ben dun ayrildim hic trip cekecek halim yok
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
kız bu erkekler hep aynı iyilik yap denize at ne kıymet biliyolar ne başka bişe öyle sanıyolar sadece
00 YorumlaTerket de burnu sürtsün.
00 Yorumla
+1 yılEngelle baskasi var der ona da trip atar fjkfkg
00 Yorumla
+1 yılVur tekmeyi sen mi kızsın o mu bu ne ya
00 YorumlaAz uzak kal ondan yazma ki değerini anlasın bence
00 Yorumla
+1 yılErkek tribi de çekilmez be
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilin gitsin, yoyar insani.
00 Yorumla
+1 yılyaşlar kaç
01 Yorumla- +1 yıl
21 ikimizde
+1 yılTakma
01 Yorumla- +1 yıl
Takmadan duramıyorum ki neden böyle yapıyor
+1 yılayril
07 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum onu ama onunda sevdiğini biliyorum
- +1 yıl
ben olsam ayrilirim
- +1 yıl
Seven iki insan o kadar kolay ayrılamaz ama
- +1 yıl
ask mesk isleri bos
- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun
- +1 yıl
cunki gercekten bos
- +1 yıl
yazdım mesaj atar mısın bana
Kişilik & Karakter konusunda 17,6b cevap paylaştı. Adet olmuştur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkek arkadaşım sürekli tribe giriyor olur olmadık şeylere?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler