arkadaslar merhaba. gayet yolunda giden bir iliskim var lakin sevgilim 2 haftadir bir bahane bulup benimle bulusmuyor arkadaslariyla bulusuyor. haftada 1 gun izni oldugu icin haftada bir kere bulusuyoruz. ve bana izin alamadigini soyleyerek 2 haftadir bulusmuyor. ve o gun icinde hic aramiyor ben aradigimda da aricam diyip kapatiyor. ama aramizda herhangi bir sorun yok. sizce neden boyle yapiyor? arkadaslariylada bulusmasi. normal evet ama onlarla isten sonra gecede bulusuyor. ve bana neden yalan soyluyor olabilir
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşları ona aynı zamanda sana saygı göstermiyor. ya da o demiyorki beyler benim işim var by diye. Kötü yani kısaca
03 Yorumla
Soran+1 yılhaftada bir gun izni var ve arkadaslariyla benden. dolayi gorusemiyor. onlarlada gorusmek icin yalan soylemis olabilir mi
- +1 yıl
Bilmiyorum. Evlenince kimse laf edemiyorda. Herkes yokuna bakıyor. Bazısı işte laf yapıyor. Adamda mahçup hissedebilir ama gereksiz. Gerçek arkadaşınsa anlar. Sıkıntı yok der sevgilisiyle buluşan arkadaşına. Anlayan var anlamayan takma sen. Çağır gelmezse o onun kaybı en kötü ayrılırsınız ölüm yok ucunda
Soran+1 yılaynen oyle cok haklisin
+1 yılBen her zaman söylüyorum sevgilin varsa arkadaş falan hikaye sevgiliden daha iyi arkadaşmı olur..
02 Yorumla
Soran+1 yıliliskimiz daha 1 aylik ama
- +1 yıl
Olsun sevgilin varsa arkadaşın olmayacak var olsa bile fazla umursamayacaksın yalnız kalırım gözüyle bakma zaten bu hayatta herkes yalnızdır unutma. ;)
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Aynı böyle bişey yaşadım bende arkadaşlarını bahane ediyor yakın zamanda ayrılalım sen beni haketmiyosun dicektir
02 Yorumla
Soran+1 yılama hicbir sorunumuz yok ki sadece 2 haftadir bulusma. konusunda boyle yapiyor
Keşke bunu ona sorsan. Söylediklerin senden soğuduğunu gösteriyor dikkat et yakında bitirmek isteyebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılya telefonda konusurken oyle degil iste surekli ozledigini soyluyor sabirsizlandigini soyluyoe bulusmak icin ama bulusmadan ertesi gun izin alamadigini soyledi ve ben aradigimda arkadas ortaminda olduginu anladim seslerden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
7Cevap
+1 yılAslında meşgul değil ama sevgilinin önceliği sen değilsin ne yazık ki. Sıkılmış da olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıliliski daha yeni ondan boyle. olabilir mi
- +1 yıl
Ilişki yeni olduğu için daha özenli olunr diye biliyorum. Yazdıklarımız hep genelleme tabi
Ötür konuş adam akıllı adamla
Soran+1 yılhaklisin
Belkide arkadaslariyla degilde baska bir kizla gorusuyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılaradigimda arkadan erkek sesleri geliyor bilmiyorum ki
Sevgisi bitmiş olabilir mi çok üstüne dusuyosan düşme o dussun
00 Yorumla
+1 yılAyrışmak istiyo resemn arkadaş dediği kim bilir kimdir
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadas demiyor izin alamadigini soyluyor isten. ama brn aradigimda arkadas ortaminda oldugunu anliyorum seslerden
- +1 yıl
Tm işte yalan söylüyo orda kim bilir hangi kızlarladır güvenmiyosun sen de ayrıl gitsin ya demesi kolay ama iyi düşün ayrılık sonu ya
Soran+1 yılya eminde degilim. sadece o gun beni hic aramiyor. mesela
- +1 yıl
bir sorun mu var die sor konuş anlat içini dök
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru söylese burnundan getireceksin çocuk en güzelini yapiyo helal olsun arkadaşlar onemli
00 Yorumla
+1 yılbelki parası yoktur la
03 Yorumla- +1 yıl
bu pp ne la
- +1 yıl
kırdın beni god damn it
- +1 yıl
al gece gece pp değiştim mutlu musun a q böyle de takıntılı adamım
Gerçekten seni sevse böyle yapmazdı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Seni pek iplemediğinden olabilir.
00 Yorumla
+1 yılsıkılıyor snden demek
03 Yorumla
Soran+1 yılbulusmalarimiz sikici gecmiyor ki ama. hatta her hafta kendi plan yapar. 2 haftadir da yapiyor ama bulusmadan ertesi gun bulusamayacagimizi soyluyor
- +1 yıl
sana sıkıcı gelmez ona gelebilir. konuşacak ortak konu bulamıyodur
Soran+1 yılo sikici olmadigini soyluyor zaten ben degil ki
+1 yılÖff adam gibi adamdır
00 Yorumla
+1 yılhayır gelmez ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılof ya
iyi ypms
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana değer vermiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni silmis unut artik bence ya 😕
00 Yorumla
+1 yılSerefsizdir
00 YorumlaSeni iplemiyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi