Aslında çok sık sık aklıma gelmezdi ara sıra aklıma gelir sonra giderdi yaşadıklarım ama bugün TV de programda öğretmeni tarafından tacize uğrayan bir bölüm izleyince beynimde şimşekler çaktı yıllardır unutmak istediğim unutmak için çabaladığım olay birden aklıma gelip beni hayattan soğuttu. 14 sene önce daha o zamanlar 10 yaşındayım istanbul'un oldukça bilinen ve popüler sayılacak bir okulda okuyorum İngilizce öğretmenimiz vardı okula yeni tayin olmuştu ve bunu büyüdükçe kavradım tam bir pedofiliydi. Ders çıkışındayız kış ayları öğlenciyim saat 5 buçukta ders bitiyor neyse hazırlandım sınıftan çıkıcam hocada sınıfta dersimiz onlaydı bana seslendi 1 dk beklermisin dedi bende olur diyip bekliyorum tabi o yaşta öğretmenin dediği yapılırdı bekle diyince bekliceksin diye düşünürdüm. Sınıftan herkes çıktı havada karanlık hoca sandalyesinde oturuyor çağırdı yanına bacağına oturttu bir yandan vücudumu okuşuyor saçımı kokuluyor bir yandan bişeyler söylüyor dersle ilgili. Bende yav he gibi oturmaya devam ediyorum o bunları yaparken hala dün gibi aklımda elinde çokonat vardı ısırdı ve ağzıma bıraktı çikolatayı (o tarihten beri çokonat yemem) yazarken bile iğreniyorum sonra dudaklarımı öpmeye başladı vs çok detay vermiyim. Pişkin pişkin gülüp tacizine devam etti sonra noldu bilmiyorum ama dışarı çıktığımı hatırlıyorum eteğimi düzeltiyodu bunları yapan öğretmen şahsiyet! tabi ben kimseye anlatamadım bunları ve bu tacizleri bir kaç daha sürdü her gördüğümde yüzüme pişkin pişkin bakması hala aklımda ders anlatırken gelip yanıma oturup bacaklarımı okşamasıda. O zamanlarda ne olduğunu bilmediğimden olsa gerek çok üstünde durmamıştım liseye gelene kadar. Liseye gelince farkettim yaşadıklarımı. Üzerinden kaç yıl geçmesine rağmen ara ara rüyalarıma girer korkarak sanki tekrar yaşıyomuş gibi hissederek uyanırım. Bu tür olayları duyunca aklıma girip bidaha uzun bir süre çıkmaz vs. Yazma nedenimi bile
bilmiyorum sanırım birilerine anlatma ihtiyacı duydum ve içimi rahatlatmak için yazıyorum.
bilmiyorum sanırım birilerine anlatma ihtiyacı duydum ve içimi rahatlatmak için yazıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer