Nazara inananlar tecrübe ettiğiniz etkili nazar duası var mı ve de nazarla ilgili tecrübeleriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar sanırım benim enerji alanım zayıf, çabuk etkileniyorum. Felak Nas Ayet'el Kürsi dışında tecrübe ettiğiniz ve nazarı önleyen bir nazar duası var mı? araştırdım birçok nazar duası var ama hepsi farklı..

Bir de şu şu ne güzel oldu diyip de beğenilip de peşinden nazar değdi diyebileceğiniz olaylar yaşadınız mı? Mesela dışarıdan bakınca çok mutlu görünen çiftler vardır, baktığında hayatları mükemmel gibi görünür, birbirine aşık karı-koca, iyi bir kariyer veya ekonomik durum, ailecek piknikler, tatiller falan fakat sonra pat diye büyü bozulur olumsu bir olay yaşarlar (herkeste olacak diye bir şey yok ama örnekleri mevcut) aile üyelerinden birinin kaybına kadar varan acılar çeken bile var Allah korusun tabii herkesin ailesini sevgisini yuvasını kazancını.. ama bence bu nazardan kaynaklanıyor. Zaten Peygamber efendimiz (s.a.v.): ''nazar, deveyi kazana, insanı mezara sokar'' demiş. Burada bildiğiniz duaları ve yöntemleri paylaşırsanız sevinirim ve belki hiç ummadık kişilere de faydamız olabilir..
Nazara inananlar tecrübe ettiğiniz etkili nazar duası var mı ve de nazarla ilgili tecrübeleriniz nelerdir?