Eşinizi boşanmaya ikna etmek için ne tür yöntemler önerirsiniz?

Eşinizden ayrılmak istiyorsunuz ama o buna çok istekli değil; ikna etmek ya da boşanmayı kendisinin istemesini sağlamak için ne tür yöntemler önerirsiniz (bu konuda mutlaka tecrübeleri olan kardeşlerimiz vardır ciddi anlamda fikirlerinizi bekliyorum)
Güncellemeler
+1 yıl
önceKonuyu kadın erkek olarak değerlendirmeyin bir kadın eşini boşanmaya nasıl ikna eder bir erkek eşini nasıl boşanmaya ikna eder iki cins açısındanda soruyorum Bunun 2 sebebi var 1: Genelde erkekler boşanmaya yanaşmadıkları için olaylar aldatma ve cinayete kadar sürüklenebiliyor bunun önüne nasıl geçilebilir.. çünkü kadı aslında zamanında boşanmak istemiş ama erkek baskılayarak elinde tutmaya çalışmış ben bu baskıcı erkekten kurtulmanın yollarını soruyorum sizlere
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu kadın erkek olarak değerlendirmeyin bir kadın eşini boşanmaya nasıl ikna eder bir erkek eşini nasıl boşanmaya ikna eder iki cins açısındanda soruyorum Bunun 2 sebebi var 1: Genelde erkekler boşanmaya yanaşmadıkları için olaylar aldatma ve cinayete kadar sürüklenebiliyor bunun önüne nasıl geçilebilir.. çünkü kadı aslında zamanında boşanmak istemiş ama erkek baskılayarak elinde tutmaya çalışmış ben bu baskıcı erkekten kurtulmanın yollarını soruyorum sizlere
Eşinizi boşanmaya ikna etmek için ne tür yöntemler önerirsiniz?