Bir çok kişinin hayallerinin baş köşesinde yer aldığı o unutulmaz gün de unutulmaz bir evlilik teklifinde bulunmak çok önemli. Ne kadar kadınlar da erkeklere evlenme teklifi etmeye başlamış olsada, çoğunluk her zaman ki gibi erkeklerde. Peki o zaman baylar, bayanlar o özel günde sizin için özel olan kişiye nasıl bir evlenme teklifi etmek istersiniz? Ya da nasıl bir evlilik teklifi almak istersiniz?
Şaşırtıcı, romantik, sürprizli, çılgın... Nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz?
Herkesin yaptığı şeyleri yapmam. İlkokulda öğretmen grup projesi ödevi verdiğinde bile ben hep tek olmak isterdim. Herkesin aynı formatta yaptığı bir işi yapamam, aynı giydiği kıyafeti giyemem.
Güzel sözler, hediyeler ve yapılacak romantikliklerde özgün olur ve yaratıcılığımı kullanırım. Ama ben sadecelikten ödün vermem. Evlilik ciddi bir iş. İlk önce ona bir konuşma yaparım sonra da direkt yüzüğü çıkarıp ''Benimle evlenir misin?'' derim.
Yok helikopter pankart açsın, yok kebabın içine yüzük ve içinde ''evlen benimle'' notu olun falan bunlar bana göre değil.
gelsin babamdan istesin ya o olsun da nasil evlenme teklifi etmis önemi yok hem sevse zaten deger verdigi icin güzel sekilde teklif etmek icin plan yapar
Özel Günler & Hijyen konusunda 718 cevap paylaştı.
Bir kere teklif ettim ve herşey istediği gibiydi. Kabul etti. Çok değil bir kaç ay sonra herşey bitti.. Sonra baktım ki bu işler boş ve değersizmiş (en azından değmeyen için) daha da edeceğimi sanmıyorum.
En İyi Cevaplar